Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To je rodinaka, já nesnáším, když někdo dává dětem něco, co si jeho rodiče nepřejí. To je tak strašně těžké to respektovat?
A ohledně těhc nohou - je to nevychovanost, bych si v životě nedovolila jít na návštěvu bosa a ještě se mradlavými nohy, v létě vždy nosím sprej na nohy a beru si na návštěvě pantofle.
Mně je teda zas nepříjemný, když mi v létě na bosé nohy cpe návštěva pantofle, které měl na nohou kde kdo. A v ponožkách ve vedru chodit nechci.
Ale zas mi nesmrdí nohy
a sprchuju se zvlášť v létě hodně. A nikdy jsem si nevšimla, že bych zanechávala šlápoty.
![]()
ET-Lucius píše:
pěknej eklhaft…holka ve špinavém oblečení do čistých peřin? no tak to ani omylem…je už dostatečně velká aby věděla, že do cizí postele se neskáče-nemáte možnost ji zamknout? …celkem rychle bych s tou špindírou byla hotová-a pokud bych měla štěstí švagrová by se naštvala a přestala samozvaně chodit na návštěvy
Bohužel nemáme, mám jen 1+1, i když dost velké, ale zamknout nezamknu… Ledaže bych zamkla toho skřeta nevychovanýho do koupelny, tam zamknout jde:-D ![]()
atominnka píše:ET-Lucius píše:Bohužel nemáme, mám jen 1+1, i když dost velké, ale zamknout nezamknu… Ledaže bych zamkla toho skřeta nevychovanýho do koupelny, tam zamknout jde:-D
pěknej eklhaft…holka ve špinavém oblečení do čistých peřin? no tak to ani omylem…je už dostatečně velká aby věděla, že do cizí postele se neskáče-nemáte možnost ji zamknout? …celkem rychle bych s tou špindírou byla hotová-a pokud bych měla štěstí švagrová by se naštvala a přestala samozvaně chodit na návštěvy
A co jezdit na návštěvy ke tchýni místo aby jezdila ona k vám? Tím by se to vyřešilo, ne?
Nelisa píše:
Mně je teda zas nepříjemný, když mi v létě na bosé nohy cpe návštěva pantofle, které měl na nohou kde kdo. A v ponožkách ve vedru chodit nechci.
Ale zas mi nesmrdí nohya sprchuju se zvlášť v létě hodně. A nikdy jsem si nevšimla, že bych zanechávala šlápoty.
![]()
![]()
![]()
![]()
jo to souhlasím, taky nemám ráda pantofle na bosé nohy, když nevím, kdo je už měl:-) Ale já v létě nohy myju pořád, protože chodím hodně v sandálech a k tomu je ještě stříkám deodorantem na nohy. Nedovolila bych si jít na návštěvu kdyby mi smrděli nohy… ![]()
atominnka píše:Nelisa píše:jo to souhlasím, taky nemám ráda pantofle na bosé nohy, když nevím, kdo je už měl:-) Ale já v létě nohy myju pořád, protože chodím hodně v sandálech a k tomu je ještě stříkám deodorantem na nohy. Nedovolila bych si jít na návštěvu kdyby mi smrděli nohy…
Ale zas mi nesmrdí nohya sprchuju se zvlášť v létě hodně. A nikdy jsem si nevšimla, že bych zanechávala šlápoty.
![]()
![]()
![]()
![]()
Hlavně jít na návštěvu přímo od koní, koho tohle napadne… ![]()
atominnka píše:Bohužel nemáme, mám jen 1+1, i když dost velké, ale zamknout nezamknu… Ledaže bych zamkla toho skřeta nevychovanýho do koupelny, tam zamknout jde:-D
Nelisa píše:atominnka píše:A co jezdit na návštěvy ke tchýni místo aby jezdila ona k vám? Tím by se to vyřešilo, ne?ET-Lucius píše:Bohužel nemáme, mám jen 1+1, i když dost velké, ale zamknout nezamknu… Ledaže bych zamkla toho skřeta nevychovanýho do koupelny, tam zamknout jde:-D
Jj, my tam jezdíme jednou za měsíc, ale vždy tam má dceru, ta jí tam totiž o víkendu jezdí už ráno, na oběd a je tam až do večera… S dětmi samozřejmě, ona totiž švagr. moc neumí vařit a nevaří maso, mají buď těstoviny nebo něco z brambor. Mmch, to mě dostalo, onehdá jsem se jí ptala, co vaří pořád z brambor - prej většinou hranolky
Tam to vydržím, protože tam po nich nemusím uklízet
a hlavně nemusím odbíhat, takže vidím, co chce cpát malé a už „křičím“ včas ať nedává… tam si ani moc nedovolí, tchán by ji poslal do pr…, protože ji nemusí ![]()
ET-Lucius píše:
výborný nápad..ještě mě tedy napadlo koupit nějaký přehoz a mít ho přes peřiny…ale lepší samozřejmě by bylo, kdyby tam to dráče neskákalo
atominnka píše:Bohužel nemáme, mám jen 1+1, i když dost velké, ale zamknout nezamknu… Ledaže bych zamkla toho skřeta nevychovanýho do koupelny, tam zamknout jde:-D
Přehoz byl a nepomohl ![]()
Nelisa píše:Hlavně jít na návštěvu přímo od koní, koho tohle napadne…
ET-Lucius píše: ..nevychovaného člověka, bez návyků základní hygieny
Nelisa píše:Hlavně jít na návštěvu přímo od koní, koho tohle napadne…
Asi tak, já ve věcech od koní šla hned do garáže a tam jsem to ze sebe shodila a převlíkla, nebo max na chodbu…
ale ne na návštěvu, třeba naši by mě vyrazili rovnou, kdybych jim vlezla do baráku a byla cítit koněm ![]()
Já nechápu, jak se člověk v dospělém věku může chovat jako tvoje švagrová. Já bych si v životě nedovolila vnucovat nekomu svoje názory na výchovu (a to často s výchovou v rodině či u kamarádek nesouhlasím), cpát do jejich dětí jídlo, když to mamince dítěte vadí atd atd. Jsem docela povaha, která říká co si myslí, takže švagrové bych sakra od plic řekla co si myslím. Jen to asi není to pravé řešení ![]()
a co se týče té postele??? Za to bych ji vážně odstřelila!!! Do postele se chodí v čistým, fuj, jít tam ve špinavým… na postel jsem hodně háklivá a upřímně mi docela vadí, když mi tam leze někdo cizí, ale aby mi tam lezl ještě v oblečení od koní a z venku, tak to by bylo moc… ![]()
Vážně nechápu myšlení některých „maminek“ ![]()
Ted mě tak napadlo, třeba tu někde i tvá švagrová diskutuje s námi
![]()
atominnka píše:Nelisa píše:Jj, my tam jezdíme jednou za měsíc, ale vždy tam má dceru, ta jí tam totiž o víkendu jezdí už ráno, na oběd a je tam až do večera… S dětmi samozřejmě, ona totiž švagr. moc neumí vařit a nevaří maso, mají buď těstoviny nebo něco z brambor. Mmch, to mě dostalo, onehdá jsem se jí ptala, co vaří pořád z brambor - prej většinou hranolkyatominnka píše:A co jezdit na návštěvy ke tchýni místo aby jezdila ona k vám? Tím by se to vyřešilo, ne?ET-Lucius píše:Bohužel nemáme, mám jen 1+1, i když dost velké, ale zamknout nezamknu… Ledaže bych zamkla toho skřeta nevychovanýho do koupelny, tam zamknout jde:-D
![]()
a hlavně nemusím odbíhat, takže vidím, co chce cpát malé a už „křičím“ včas ať nedává… tam si ani moc nedovolí, tchán by ji poslal do pr…, protože ji nemusí
Nějak se v tom ztrácím, tchán ji moc nemusí, to není jeho dcera?
A proč teda neřeknete tchýni nebo přímo švagrové, že ať se nezlobí, ale že váš byt je na takové velké návštěvy moc malej a že se budete vídat u tchánů? Nepřilila bys tím zbytečně olej do ohně, pokud nechceš a měla bys doma klid, maximálně by přifrčela jen tchýně.
atominnka píše:ET-Lucius píše:Přehoz byl a nepomohl
výborný nápad..ještě mě tedy napadlo koupit nějaký přehoz a mít ho přes peřiny…ale lepší samozřejmě by bylo, kdyby tam to dráče neskákalo
Nelisa píše:atominnka píše:Nějak se v tom ztrácím, tchán ji moc nemusí, to není jeho dcera?Nelisa píše:Jj, my tam jezdíme jednou za měsíc, ale vždy tam má dceru, ta jí tam totiž o víkendu jezdí už ráno, na oběd a je tam až do večera… S dětmi samozřejmě, ona totiž švagr. moc neumí vařit a nevaří maso, mají buď těstoviny nebo něco z brambor. Mmch, to mě dostalo, onehdá jsem se jí ptala, co vaří pořád z brambor - prej většinou hranolkyatominnka píše:A co jezdit na návštěvy ke tchýni místo aby jezdila ona k vám? Tím by se to vyřešilo, ne?ET-Lucius píše:Bohužel nemáme, mám jen 1+1, i když dost velké, ale zamknout nezamknu… Ledaže bych zamkla toho skřeta nevychovanýho do koupelny, tam zamknout jde:-D
![]()
a hlavně nemusím odbíhat, takže vidím, co chce cpát malé a už „křičím“ včas ať nedává… tam si ani moc nedovolí, tchán by ji poslal do pr…, protože ji nemusí
A proč teda neřeknete tchýni nebo přímo švagrové, že ať se nezlobí, ale že váš byt je na takové velké návštěvy moc malej a že se budete vídat u tchánů? Nepřilila bys tím zbytečně olej do ohně, pokud nechceš a měla bys doma klid, maximálně by přifrčela jen tchýně.
Nene, je to jeho nevlastní dcer. Víš, asi jsem tu už někde psala, že pozvu tchýni a přijede i ona¨… Ted jse na neděli zvaná tchýně s babi a taktně jsem řekla, ať ji s sebou nebere, že je to tu malé a všichni se pak překřikujeme… tak jsem na to zvědavá