Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ET-Lucius píše: …napevno přidělat nějak řemínky? …ne, to už je moc kombinovaný… hold budeš muset, jak ohraný gramofon, stále dokola opakovat, že je neslušný lézt špinavá na návštěvě lidem do peřin…nejdříve slušně…a pak přidávat na intenzitě..
atominnka píše:ET-Lucius píše:Přehoz byl a nepomohl
výborný nápad..ještě mě tedy napadlo koupit nějaký přehoz a mít ho přes peřiny…ale lepší samozřejmě by bylo, kdyby tam to dráče neskákalo
atominnka píše:Bohužel nemáme, mám jen 1+1, i když dost velké, ale zamknout nezamknu… Ledaže bych zamkla toho skřeta nevychovanýho do koupelny, tam zamknout jde:-D
Nebudu opakovat, vezmu bič a jakmile se přiblíží k posteli, tak ji šlehnu
Né, to si samo dělám srandu…
atominnka píše:Nelisa píše:Nene, je to jeho nevlastní dcer. Víš, asi jsem tu už někde psala, že pozvu tchýni a přijede i ona¨… Ted jse na neděli zvaná tchýně s babi a taktně jsem řekla, ať ji s sebou nebere, že je to tu malé a všichni se pak překřikujeme… tak jsem na to zvědaváatominnka píše:Nějak se v tom ztrácím, tchán ji moc nemusí, to není jeho dcera?Nelisa píše:Jj, my tam jezdíme jednou za měsíc, ale vždy tam má dceru, ta jí tam totiž o víkendu jezdí už ráno, na oběd a je tam až do večera… S dětmi samozřejmě, ona totiž švagr. moc neumí vařit a nevaří maso, mají buď těstoviny nebo něco z brambor. Mmch, to mě dostalo, onehdá jsem se jí ptala, co vaří pořád z brambor - prej většinou hranolkyatominnka píše:A co jezdit na návštěvy ke tchýni místo aby jezdila ona k vám? Tím by se to vyřešilo, ne?ET-Lucius píše:Bohužel nemáme, mám jen 1+1, i když dost velké, ale zamknout nezamknu… Ledaže bych zamkla toho skřeta nevychovanýho do koupelny, tam zamknout jde:-D
pěknej eklhaft…holka ve špinavém oblečení do čistých peřin? no tak to ani omylem…je už dostatečně velká aby věděla, že do cizí postele se neskáče-nemáte možnost ji zamknout? …celkem rychle bych s tou špindírou byla hotová-a pokud bych měla štěstí švagrová by se naštvala a přestala samozvaně chodit na návštěvy
![]()
Tam to vydržím, protože tam po nich nemusím uklízet
a hlavně nemusím odbíhat, takže vidím, co chce cpát malé a už „křičím“ včas ať nedává… tam si ani moc nedovolí, tchán by ji poslal do pr…, protože ji nemusí
A proč teda neřeknete tchýni nebo přímo švagrové, že ať se nezlobí, ale že váš byt je na takové velké návštěvy moc malej a že se budete vídat u tchánů? Nepřilila bys tím zbytečně olej do ohně, pokud nechceš a měla bys doma klid, maximálně by přifrčela jen tchýně.
To jsem četla, ale netušila, jestli jsi tchýni výslovně požádala, aby i nebrala s sebou. No snad to zabere.
atominnka píše:ET-Lucius píše: …napevno přidělat nějak řemínky? …ne, to už je moc kombinovanýNebudu opakovat, vezmu bič a jakmile se přiblíží k posteli, tak ji šlehnu… hold budeš muset, jak ohraný gramofon, stále dokola opakovat, že je neslušný lézt špinavá na návštěvě lidem do peřin…nejdříve slušně…a pak přidávat na intenzitě..
atominnka píše:ET-Lucius píše:Přehoz byl a nepomohl
výborný nápad..ještě mě tedy napadlo koupit nějaký přehoz a mít ho přes peřiny…ale lepší samozřejmě by bylo, kdyby tam to dráče neskákalo
atominnka píše:Bohužel nemáme, mám jen 1+1, i když dost velké, ale zamknout nezamknu… Ledaže bych zamkla toho skřeta nevychovanýho do koupelny, tam zamknout jde:-DNé, to si samo dělám srandu…
Přehoz byl a nepomohol, tzn. že to dělá pravidelně?
Mě by trefilo.
Ne, ne, já už bych s ní byla rozhádaná a měla bych klid.
![]()
Já jsem jí řekla, že pokud by to šlo, tak bych byla ráda, kdyby přijela jen ona a babi, abychom si mohli popovídat a nemuseli se překřikovat… Takže fakt doufám, že to půjde:-) Já mám tchýni i celkem ráda, taky má i jiné názory než já, ale necpe mi je, stejně tak její mamka. Ale tohle je poslední případ, kdy jsem byla v klidu, jak jí přiveze, tak bude asi zle ![]()
Neliso, byli u nás asi 4×, jednou bez dětí. Ale pokaždé, co byli s dětmi, tu ta malá skákala po posteli. Vždy jsem ji napomínala, ale až minule byla i špinavá, možná to dělala naschvál… Malý tu sice taky lítal, ale i když mu byl rok a půl, tak mi po posteli nelezl ![]()
Nj, budu držet palce, ať ti to vyjde podle představ. ![]()
1,5 starý děcko je navíc něco jiného než devítiletá holka, ta už by měla poslechnout, ta by hlavně měla vědět, co se smí a co ne. No ale když to neví její matka, jak to má vědět holka, že jo.
atominnka píše:
Holky, asi jí to fakt budu muset říct naplno, i když se mi do toho nechce. Já jsem držka držkatá, ale nějak se mi asi poslední dobou nechce hádat nebo conejhorší na tom je, že tchýni jsem pozvala i s její mamkou na neděli k nám… Taktně jsem jí naznačila, aby dceruani děti nebrala, tak jsem zvědavá:-) Pokud přijdou všechny¨, tak pustim dovnitř jen tchýni ä babi a švagřici nechám na dvoře:-D
Nelisa, máš pravdu o idylický vztah s ní nijak nestojímZkoušela jsm s ní vyjít, ona tedy zlá není, ale je jí vše jedno. Tchýně readši mlčí, ví, že je dcera prase, kolikrát mi pak povídá, jaký má doma bordel(a že to fakt je bordel!), ale nic jí neřekne, alespoň tedy ne přede mnou.
Krmar, švagrová i její dcëra jsou obě hodně rozmazlené… Problém je v tom, že její dcera nemá problém se mi vysmát do obličeje, když na ní trochu houknu(a pak to samozřejmě jde nahlásit) - nedávno jsem na ní křikla, protože dávala moji malou hlavou dolů a držela ji za nohy…no myslela jsem, že ji v tu chvíli popadnu a pověsím ji za nohy z okna.
Normálně jsem k ní došla a měla to kočka tak tak, že jsem jí jednu nešvihla. je jí 9 a je to strašná potvora, fakt že jo
jéžiš, sem to napsala a jsem zase nas…
Normálně mám pocit, že je obě začínám nesnášet!
Já se ti ale ani nedivím, kdopak by mohl mít rád takovýho fagana rozmazlenýho a jeho nevycválanou maminku jak by smet. To je mi líto a řešit to s takovýma se fakt moc nedá, jedině opravdu tak, že holt nebudeš zvát ani tchýni a jezdit jen vy tam, prostě máte malej byt a hotovo.
atominnka píše:
Já jsem jí řekla, že pokud by to šlo, tak bych byla ráda, kdyby přijela jen ona a babi, abychom si mohli popovídat a nemuseli se překřikovat… Takže fakt doufám, že to půjde:-) Já mám tchýni i celkem ráda, taky má i jiné názory než já, ale necpe mi je, stejně tak její mamka. Ale tohle je poslední případ, kdy jsem byla v klidu, jak jí přiveze, tak bude asi zle
Já doufám, že to bude OK, jinak tu už asi bude zle
Určitě sem pak napíšu…
A co takhle po „milé neteřince“ hodit čisté povlečení a říct ji, že až si „vyhraje“,ať to zrovna i převleče.
Nebo to chtít po partnerovi, když není schopen reagovat, zastat se Tě, ať si po nich ten čurbes uklidí, převleče, vytře, vyvětrá…
A nebo, jak se začnou zvedat k odchodu, rychle začít vytírat, uklízet…ale vzhledem k tomu,že už jsi jim asi naznačila,co ti vadí, nepochopí to ![]()
Nechej svou malou trochu vyvalet v bahne a prevlec si ji u svagrove na posteli, co
![]()
Nesnasim cizi (i kdyz treba z rodiny) v posteli, jsem hakliva i na to, ze tam sem tam jdou skakat a radit nasi kluci. Postel je pro me ke spani, relaxaci, neni to trampolina. Na hrani jsou proste jina mista. Takze ja bych na tvem miste sla po te male priserce jak slepice po flusu. Hodne skarede a velice durazne bych ji jakekoliv hratky zakazala. Pokud by na to neslysela, v klidu bych ji vyhodila po nekolikatem napomenuti za dvere…proste pokud se neumi chovat.....svagrove bych na jakekoliv jeji namitky rekla, ze klidne muze jit pryc s ni, pokud ji jako matka neusmerni, nemusi chodit vubec. Je to proste tve bydleni a oni jsou navsteva ![]()
A ty smradlavy nohy? Opravdu bych po ni, jak radily holky vys, klidne hodila rucnik se slovy, ze bohuzel ji jdou citit nohy, jestli by si je nemohla umyt ![]()
jezek1, to s tím vyválením v bahně je dobrý nápad, ale my k ní nejezdíme, má tam nehorázný bordel - kdybys to viděla, všude poházený hadry, jak čistý, tak špinavý.. fakt všude, po zemi, na zábradlí na schodech…fuj… Hračky jsou taky všude, ale to tak nějak i chápu, to je u nás taky… nevysáto, nevytřeno
Proto tam nejezdíme. A jak ji znám, myslím si, že by jí to ani v té posteli nevadilo… ![]()
Ahoj holky.
No dopadlo to tak, že přišla tchýně s babi, tchán byl doma:-) Tak jsem byla ráda, ale asi jen půl hodiny, protože pak zvonek a za dveřmi švagr, švagrová a malá… ![]()
No tak jsem se jich zeptala, co že jsou tu a prej, no tchan rikal, že mamina sem jela, tak sme si říkali, že se stavime.
Sem se zeptala, jestli je sem k nám někdo zval(tchýně babi). prej ne, takže jsem jim řekla, že ani já je nezvala a ať se nezlobí, ale že tu mám návštěvu a musím se jim jít věnovat¨a ať příště přijdou až je pozvu
To se potvora co? ![]()