Svěření dítěte do péče matky – jaké úkony?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19.7.10 22:51

Milá Hegoško,
jen kritizuješ.Jaký je vůbec ten Tvůj manžel?Pokud se chce starat,tak proč mu to neumožnit . . . Rodiče jste oba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hegoška
19.7.10 23:27

:pocitac: ..Vypadni,sem chodim na kafe a postěžovat si já..ty táhni mezi svý!

• Citovat
  • Upravit
Hegoška
19.7.10 23:31

a vám ostatním už raději napíšu,až budu mít po soudu. Je toho spousta,co bych vám chtěla říct,ale nebudu riskovat,že „adelkamadelka“ je někdo,kdo nás zná..ne-li můj muž samotný.. :cert:

• Citovat
  • Upravit
Hegoška
19.7.10 23:41

Hanusku..a co se spojit s laktační ligou?

• Citovat
  • Upravit
moka71
20.7.10 11:01

nereaguj na ty ostatní, co tě nechápou a vůbec te´d před soudem!!! To jsi nervozní a rozhozená ještě víc, je vidět že ta Adelka nečetla vše co tu píšeš, jinak by to ani napsat nemohla.Budu na Tebe zítra moc myslet, holka, kdyby timohla jen nějak pomoci! Pa Monika

• Citovat
  • Upravit
1897
20.7.10 12:34
:?:

Příspěvek upraven 19.08.11 v 16:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
20.7.10 16:23

Blítí

Jelikož mě čeká v životě asi to nejsmutnější - soud o dítě, hltám na netu všechny možné informace. Dal sem si tu práci a přečetl celé vlákno této diskuze. Jsem v šoku! Proboha „maminky“ téměř ani jedna zde nehovoří o tom, že pro dítě je pouze a jedině dobře když má oba rodiče, když má ženský i mužský vzor.Vychovávat jen matka, nebo jen otec je pro dítě málo. Chce se mi z teto debaty blít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1897
20.7.10 19:35
:-?

Příspěvek upraven 19.08.11 v 16:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
moka71
20.7.10 19:36

Tak jsi nečetl pozorně, já kvůli malému obětuji svoje soukromi, hlavně že on si užívá!

• Citovat
  • Upravit
1897
20.7.10 19:49
:-?

Příspěvek upraven 19.08.11 v 16:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hegoška
20.7.10 22:11

Ahoj Hanko,zkusim pak napsat soukromě,jen se mi teď nechce studovat jak na to. Jsem tu opět na skok. Jen jsem vám všem chtěla říct,že jsem jen pár „kamarádkám“ řekla o této diskuzi a ten „někdo“ je z mého blízkého bydliště a zná mě pod dřívější přezdívkou,kterou mě běžně lidi oslovovali. Takže nevěřte NIKOMU. Už jsem asi paranoidní. Vím,že tohle mi neublíží,ale prostě mě to zamrzelo.
Jinak mám nervy na pochodu z toho soudu,ale doufám,že jinak,než dobře to dopadnou nemůže. A kdyby náhodou ne,tak se budu rvát a odvolávat do posledních sil.
Moc jste mě tady podpořily..a nejen vy,ale všichni moji známí..kromě několika vyjímek ovšem..
Děkuju :kytka:

• Citovat
  • Upravit
7
21.7.10 00:02

Hanusek, proč přispíváte do netových diskuzí s takhle příšernou češtinou. Propadl bych se napsat jednu chybu, Vy jich uděláte v jedné větě několik. Vašeho přítele nebo manžela neznám, ale už teď jsem na jeho straně.

Z diskuze vyplývá, že jsou zde i rozumně smýšlející ženy, ovšem co postrádámzde je to především, že by některá prohlásila, že jim je líto, že nevychází se svým ex, protože tím nejvíce trpí jejich dítě. Každá tady jen křiči jak jsou ony nešťastné, že musí dávat dítě manželovi. A že soud se zbláznil. Trend u soudu je přece přesně opačný, nevychází se z toho co je nejlepší pro rodiře, ale co je nejlepší pro dítě. Od svých 11let sem vyrůstal bez otce a vím, že okolí mi to dalo pěkně sežrat, nemluvě že jsou věci které matka nemůže vysvětlit synovy v pubertě jako chlap. Vzít kluka na fotbal, na pivo, říct mu že první holka neznamená nejlepší, říct mu jak se má holit, jak to má dělat s holkama atd atd… to jsou věcí které předává otec, ale to jsou praktické věci. Pak jsou věci které nejsou hmatatelné, praktické. Dítě bez otce se cítí slabší, necítí za sebou oporu, vidí kamarády jít s otcem a cítí že on otce nemá, podvědomně cítí že je o něco ochuzen, pocitově strádá, ikdyž si to nepřipouští, nemá v sobě mžské vzory, celý život se učí být chlapem, až mu je najednou 50… Trendy střídavé péče jsou na místě a jsou správné. Můj stav: já 33, ona 38, už rozvedená s dítětem a ted semnou další dvouleté… její neskutečná žarlivost a hádky o ničem to vše rozbilo náš vztah. Doufám, že jen dočasně a že k sobě cestu najdeme. Souhlasil sem s dohodou, vše ji odkýval, nakonec přišla že dohodu nechce a společně s právničkou podala svuj navrh. Beru to jako prohru nás obou, skončit před soudem aby ten za nás rozhodl kdo a kdy bude mít naše dítě… měli jsem se dohodnout sami. Jenže ona vyhrožuje, že naše dítě neuvidím. Nechci k soudu, nechci stát protí ní, mám strach že se odcizíme ještě více. A né k vuli sobě, ale hlavně kvůli našemu dítěti. Sakra, ženské, vy to nevidíte, že dítě má mít dva rodiče i přesto, že spolu nežijete… škoda slov…
Jdu spát.. Hanousku ty se nauř česky, to jak píšeš je fakt prasopis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
21.7.10 14:57

Dobrý den,čtu celou tuto diskuzi od začátku.A už mi to nedalo nereagovat.Myslím,že tyhle ženské nemají na výběr,že ony nechtěli bojovat se svým ex,ale co jim jiného zbývá?Mají se nechat dál urážet a ponižovat?A co je špatného na tom ,že právě ony chtějí pro své děti to nejlepší?Myslím že ani jedna by se svým bývalím nebojovala,kdyby ji k tomu on nedonutil a nedal jim jinou možnost „rozumě“se domluvit.A myslím si ,že je jim to vše i líto ,že to muselo dopadnout tak jak to dopadlo.Trhá mi srdce ,když tu čtu,jak tu malý pláče ,že nechce za tátou a jak to nechává známky na jeho psychice.Prostě si myslím ,že takhle malé děti by měli být u táty jen přes den..na procházku ,vylítat se a večer zase za mámou do „své“postýlky.Myslím,že ani jedna z mamin tady nechce odepírat dítěti tátu..Nevím je to můj dojem z toho ,co jsem tu četla.A myslím si p.Johannesi,a omlouvám se Vám předem za svoje chyby/mimochodem taky jste jich tam pár naflákal/že se na to díváte i snad ze správného pohledu ,dítě by mělo mít určitě oba rodiče,ale někdy to prostě nejde,a musí to řešit soud.Děti porostou ,je myslím povinost obou rodičů ,aby jejich dítka vyrůstali v klidu a ne ve stresu a když nechtějí bý ve dvou nebo ve třech letech s tátou,nemá cenu je k tomu nutit a až trochu povyrostou,tak si tu cestičku za tím tátou najdou sami,můžou řešit ty ženský u piva atd.,ale bez toho stresu,to si ty naše děti přece nezaslouží.A myslím že tyhle mámy si nepřejí nic jiného,než aby ty děti měli ten „klid“.Všem tady držím moc palce ať jim vše dobře dopadne.A ještě jednou se všem omlouvám za chyby!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.7.10 20:54

Nebuď vulgární!Bohudík Tě neznám a nemá jakýkoliv smysl reagovat na Tvoje /nejenom/ ubohý názory na společnou výchovu.Chudák chlap,kterej s Tebou jednou bude.
 A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.7.10 21:08

Johanessi,
teď nás ty neskutečný slepice vy.f....... oba dva.Hele,nejsme všechny stejný, ať mám výhrady k zatím ještě manželovi jakékoliv,věř,že jsem jednoznačně o střídavou péči.Doufám,že i výhledově se rozumně domluvíme a nějak to zvládneme. . .jde mi jen o naše děti.V této diskuzi nemáme ani jeden co dělat a ve společnosti ubožaček přispívám naposledy a jdu se vyblít /to nám mimochodem bylo doporučeno/.
 Magda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna