Svěření dítěte do péče matky – jaké úkony?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
125
21.6.10 10:54

Moni tak ted uz se vse uklidnilo je mi hodne napomocen muj pritel:-) nebyt jeho tak jsem v blazinci taky doufam ze byvaleho omrzi si bravat kristynku je to takova moje milovan bublinka:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.10 12:38

Ahoj,

Mony, nesnese abys měla jinýho? a on může mít dvě ženský? je to k vzteku, ale denně se stane něco, co mě jen potvrdí, že chlapy jsou sobci. vypadá to, že to bereš už celkem v klidu :-) určitě tě drží a pomáhá i tvůj velký syn. to je dobře.
dovča, nás čeká soud, tak zatím odpočinkově neuvažuji. ale děkuji za nabídku. je hezké, když někdo nabízí pohodu. dobří lidé ještě přeci jen jsou. kdyžtak písnu SZ,co ty na to?

Bublinko, je to opravdu děs, co musí děti přetrpět. protože ty naše zákony nějak zvlášť nejsou nastavené na ochranu dětí, ikdyž se tak tváří. a ty, místo aby sis užívala den s dětmi, budeš je honit po doktorech a k psychologům a budete z toho na nervy všichni ještě víc. držím palce, ať to zvládnete a máte se fajn

Hanka

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.6.10 12:45

jo Mony, ono to stejně nejde. H.

• Citovat
  • Upravit
moka71
21.6.10 16:07

Ahojky hani, a co stejně nejde? Ty máš nárok někam jet s dětmi. jestli myslíš tu dovču a za unytování já nic nechci a na jídlo se složíme a něco uvaříme společně, bude alespoň trochu sranda a odreagujeme se. Máš asi strach z toho Tvýho,vi´d, Aby Ti nedělal problémy,viď? Ale to takhle nejde. tak napiš co a jak. Pa monika

• Citovat
  • Upravit
125
21.6.10 16:59

to mi povidej si rikam s terezkou jsem si uzila materstvi castecne a s kiki skoro vubec bud jsem litala po doktorech nebo do prace a ted bud po soudech nebo po socialkach a nejhorsi je ze to nejhezci jsem u svych holek skoro prosvihla jak tak uvazuju:-( snad se podari a za pet let se podari jeste jedno tedc si to ze vsech stranek treti dovolit nemuzu deti mam strasne moc rada ale mrzi me ze to ted jinak nejde:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1897
22.6.10 12:17
:?:

Příspěvek upraven 19.08.11 v 16:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
moka71
1.7.10 15:51

Holky tak nějak na vás vzpomíínám, jak jste na tom, u nás je klid. Rozsudek už nabyl právní moci. Snad to takhle vydrží. Držím všem palečky. Monika

• Citovat
  • Upravit
ingeborg
2.7.10 18:54

Táta

No super Moni! Nám tatínek onemocněl a bere antibiotika, tak je u nás klid, protože je malinký pořád se mnou. Na tátu se neptá, je šťastný. Já jsem taky šťastná, protože mi nikdo nevyhrožuje. Když mu řeknu, že táta je nemocný a nepřijde, kouká a nic neříká, jakoby to byl vzduch…

• Citovat
  • Upravit
1897
3.7.10 12:40

Příspěvek upraven 19.08.11 v 16:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
moka71
3.7.10 14:26

Ahojky,ano s tím autem máš pravdu, malý když vidí auto, tak se chce hned vozit! Takže i když jsem s ním chtěla jet autobusem a on přijel, tak se rval do auta! Ale já s ním dobře doběhla, včea jsem dostala auto ranaulta clio za přepis, je to starší auto, ale vůbec nic mu není. Tak jsem moc ráda, trochu si ho dám dokupy a budeme taky jezdit. Dneska si ho vzal po obědě k sobě, že se bude koupat, tak jsem docela ráda, řekla jsem, že se jedu taky koupat, byl zvědavý s kým, tak jsem mu řekla, že ještě nevím, kdo pro mě přijede. Jinak zatím je všechno ok. Já jsem i ráda, že si malého bere. Udělám si doma v klidu spoustu práce. Je mi jasné, že kdybychom spolu žili, tak mám malého od rána do večera a celou noc,jak to bývalo, te´d se mu alespoň věnuje. Vím, že to zní divně,ale je to tak. Spousta taínků se dětem začne věnovat, až po rozpadu rodiny. Tak přeji hezké slunění a držím všem palečky.

• Citovat
  • Upravit
1897
5.7.10 12:08

Příspěvek upraven 19.08.11 v 16:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
moka71
5.7.10 17:25

Milá Hani, já z Tvých vět cítím, jak ti je strašně, mně je taky strašně,když vím, že tam je malý někde s jeho manželkou,ale dokud se malý nestresuje a není mu ubližováno, tak to neřeším. Já bych si s ní klidně potykala a dala jí i jemu najevo, jak je mi to zcla jedno, hlavně, že je malý v pořádku. ono je to rozhodí o hodně víc, než když se budeš stresovat. Hlavně se uklidni a buď v klidu. Máš nějakého přítele? On by se na to taky koukal jinak kdyby zjisti, že se mu o kluka taky stará jiný tatínek,myslím v uvozovkách. Ten můj mě všude pomlouval,ale já ho nechápu,teď má vztek, že všichni vědí takových věcí,ale to si udělal on sám, neměl každému kdákat nesmysly. Jsem ráda, že je klid a ať se třeba on pose… Pa Monika

• Citovat
  • Upravit
1897
6.7.10 15:30

Příspěvek upraven 19.08.11 v 16:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
moka71
7.7.10 09:17

Ahzojky Hani, já Ti rozumím, já taky chlapa nemám, on mě z nich vyléčil, ani po nich netoužím a nějaký sex? Ten mě vůbec nezajímá, stala se ze mne frigidka!!! malý taky v noci kňourá a volá vždycky mne. A pak vleze ke mně do postele. To je samozřejmé, že chtějí maminku,ale věř mi, že znám jednoho, kdy jim maminka utekla hned,jak se kluk narodil a malý je na tatínkovi závislý. záleží asi opravdu na tom, s kým to dítě je. Taky mi otec sám řekkl, že byl s ním na baráku a pak jel k moji babičce a on plakal, že chce k mamince,ale pak to bylo dobrý že zalívali zahradu. On je zase takový, že mi to všechno řekne. Hilka nevím, co bych Ti měla poradit. Stále na všechny myslím. Zatím pa Monika

• Citovat
  • Upravit
1897
8.7.10 12:33

Příspěvek upraven 19.08.11 v 16:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie