Swarovski, nebo Pandora?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15432
18.12.16 11:46
@Premek_Orac píše:
@KristynaKlimsova A co ALO Diamonds?
Kvalitou jsou všechny z těchot tří značek ok, Pandora je nyní módnější, Swarovski je věčně nositelný a diamanty, ty se nikdy neomrzí…

Aspoň jeden chlap zná ALO Diamonds :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
18.12.16 11:47
@jdukolem píše:
Pandora má i zlatou řadu.. já jen pro úplnost ;)
nicméně také předraženou tom žádná

Ja vim, ze ano, moc ji ale u lidi nevidam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6113
18.12.16 12:03

Za me ani jedno. Projela jsem si weby obou a vetsina sortimentu na me pusobi dost cetkovite (i kdyz je to treba zlato apod.). Radsi si zajdi k nejakemu mistnimu zlatnikovi a nech si vyrobit na zakazku neco, co nebude mit kazda druha :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
18.12.16 12:17
@scentini píše:
Ty jsi koza roza :mrgreen: :lol: Si muzu reagovat na koho chci.

Můžeš, ale aspoň věcně prosím ;) aby to zakladatelce k něčemu bylo. Kejhání jí moc nepomůže ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
18.12.16 12:18

Swarovski je desne nekvalitni, nekolikrat jsem reklamovala, prodavacky na pest.
Pandora je taky draha, ale aspon kvalitnejsi.
Ja si ji kupuju na cestach. Mam rada privesky s konkretnim mistem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
18.12.16 12:28
@Premek_Orac píše:
@KristynaKlimsova A co ALO Diamonds?
Kvalitou jsou všechny z těchot tří značek ok, Pandora je nyní módnější, Swarovski je věčně nositelný a diamanty, ty se nikdy neomrzí…
:palec: :palec: :palec:
Jen ALO je trošku jiná cenová relace, když vezmu v úvahu to, že Pandoru si můžeš skládat po troškách a u ALO vysolíš cca 10tis. nejmíň najednou.
  • Citovat
  • Upravit
Elenloth
18.12.16 12:30
@ivašot. píše:
Aspoň jeden chlap zná ALO Diamonds :potlesk:

Můj muž už je zná taky. :mrgreen: A od té doby všechny podobné obchody obcházíme velkým obloukem :think: :roll: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
15432
18.12.16 12:34
@Elenloth píše:
Můj muž už je zná taky. :mrgreen: A od té doby všechny podobné obchody obcházíme velkým obloukem :think: :roll: :mrgreen:

Tak to jsme na tom podobně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
18.12.16 12:48

Co tak slyším z okolí, Pandora je kvalitnější. Já bych si to nekoupila, ale na to se neptáš :nevim: i když by mě upřímně zajímalo, co lidi vede k tomu, že chtějí mít předraženou cetku, kterou má každá druhá. Mám teda dražší šperky, ale jsou alespoň kvalitní a mají nějakou hodnotu, za ty peníze, co tam za to dáš můžeš mít krásný a třeba i na míru vyrobený šperk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10265
18.12.16 12:51

@radkka Společenský status. Kabelka není jako kabelka, se šperky je to to samé… V Rusku zas když máš Addidas tepláky, tak si je vemeš i na svatbu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
18.12.16 12:51

A ještě něco, nevím, nekupovala jsem tam, ale holky co od Pandory mají něco stříbrného říkaly, že není rhodiované (což je snad za ty prachy samozřejmost :zed: ) a brzy černá. Ale nevím, jestli se něco nezměnilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10265
18.12.16 12:52
@Elenloth píše: :palec: :palec: :palec:
Jen ALO je trošku jiná cenová relace, když vezmu v úvahu to, že Pandoru si můžeš skládat po troškách a u ALO vysolíš cca 10tis. nejmíň najednou.

Noo, dá se malý šperk i do deseti a ikdyž je to vyšší cenová kategorie, tak si myslím, že poměr cena/výkon je lepší, než u Pandory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
18.12.16 12:55
@Premek_Orac píše:
@radkka Společenský status. Kabelka není jako kabelka, se šperky je to to samé… V Rusku zas když máš Addidas tepláky, tak si je vemeš i na svatbu…

Společenský status? To si snad může myslet jen pár omezených. Všimla jsem si, že ty co to nosí si myslí, že je to vyšvihne jinam, ale on náramek nezachrání, co nebylo z hůry dáno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10265
18.12.16 12:58

@radkka Já to nepíšu proto, že bych to uznával, nebo že bych sám takový byl, ale respektuji, že někdo to tak vnímá. A když někomu vlastnictví takové věci udělá radost, je to jeho věc… (Když tím ale machruje na ostatní, tak se pro mě stává směšnou osůbkou).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
18.12.16 13:11
@Eemii píše:
Ja vim, ze ano, moc ji ale u lidi nevidam.

je to drahé na tu kvalitu čili ten kdo má nějakých volných cca 19 000,– a více na šperk tak půjde spíše jinam myslím si

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová