Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ivašot. píše:
Já mám ráda ještě Haladu a Tiffany.
Tak hurá do Pařížské! ![]()
@Lady Bee píše:
Právě proto, že to má každá druháto je asi podle mě jediný co je k tomu vede. Taky jsem slyšela názor, že se to nelíbí jen těm, kteří na to nemají
![]()
ale jinak taky nerozumím.
Aha, já nikdy nebyla stádová, proto to asi nechápu. Naopak mi vadí, když si něco koupím a pár měsíců na to se to stane módním hitem, který má každá
sice mám na ruce na míru vyrobený prstýnek, ale hroooozně závidím těm, co mají pandoru
![]()
@radkka píše:
Aha, já nikdy nebyla stádová, proto to asi nechápu. Naopak mi vadí, když si něco koupím a pár měsíců na to se to stane módním hitem, který má každásice mám na ruce na míru vyrobený prstýnek, ale hroooozně závidím těm, co mají pandoru
![]()
I ty jedna mrcho závistivá
![]()
@Elenloth já právě na ALO koukla jednou, otevřela jsem prstýnek co se mi líbil a když jsem viděla tu cenu tak jsem to zase zavřela
ale určitě by zlatá Pandora stála stejně. Mě se většinou líbí masivní prsteny tak pak ta cena tomu hold odpovídá ![]()
A možná se zdá, že od pandory toho je jakoby víc než jedna věc ![]()
Jinak proti gustu…
@Markéta80 píše:
@scentini právě každá si tam dá co je pro ní důležité. každý náramek je originál. líbí se mě i prstýnky, ten manžel nekoupil kvůli velikosti tak prý třeba v únoru si jen vyzkouším a on nějaký pak vybere. dcera si vzala jeden katalog a šla si lehnout k tatínkovi a ukazovala hlavně na zlaté že se jí líbí
Jo dcera to je pripad. Tak moc se ji libi muj naramek. Ze ma svoji fejkovou pandoru. Nasla jsem obchudek kde se prodavaji naramky a privesky velmi podobne pandore. Mala je nadsena. A v pandore prodavackam ukazuje, jaky ma privesky
je to sranda.
@scentini
já si v katalogu zaškrtla vše o se mě líbí takže pod stromečkem i tak bude překvápko co tam bude ![]()
@Lenya.Mine No tak to jo, masivnější zdobnější kousky jsou u ALO už fakt někde jinde, no.
A zlatá Pandora je teda předražená neuvěřitelně, to jsem si sedla na zadek zas já. ![]()
Já jsem spíš na jemnější jednodušší kousky, mám od ALO prstýnek a náušnice. A můj Pandora náramek pomalu stoupá k hodnotě toho prstýnku. Ale máš pravdu, je toho jakoby víc.
@Lenya.Mine No tak za jeden plný náramek Pandory něco od ALO už pořídíš, takže je to spíš o tom, že ta Pandora je finančně víc rozložená v čase, tak se zdá levnější.