Swarovski, nebo Pandora?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Elenloth
18.12.16 19:34

@Lenya.Mine No tak za jeden plný náramek Pandory něco od ALO už pořídíš, takže je to spíš o tom, že ta Pandora je finančně víc rozložená v čase, tak se zdá levnější.

• Citovat
  • Upravit
Elenloth
18.12.16 19:41
@ivašot. píše:
Já mám ráda ještě Haladu a Tiffany.

Tak hurá do Pařížské! :dance:

• Citovat
  • Upravit
20767
18.12.16 19:41
@Lady Bee píše:
Právě proto, že to má každá druhá ;) to je asi podle mě jediný co je k tomu vede. Taky jsem slyšela názor, že se to nelíbí jen těm, kteří na to nemají :lol: :nevim: ale jinak taky nerozumím.

Aha, já nikdy nebyla stádová, proto to asi nechápu. Naopak mi vadí, když si něco koupím a pár měsíců na to se to stane módním hitem, který má každá :roll: sice mám na ruce na míru vyrobený prstýnek, ale hroooozně závidím těm, co mají pandoru :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
18.12.16 19:51
@radkka píše:
Aha, já nikdy nebyla stádová, proto to asi nechápu. Naopak mi vadí, když si něco koupím a pár měsíců na to se to stane módním hitem, který má každá :roll: sice mám na ruce na míru vyrobený prstýnek, ale hroooozně závidím těm, co mají pandoru :pankac: :mrgreen:

I ty jedna mrcho závistivá :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
18.12.16 19:53
@Lady Bee píše:
I ty jedna mrcho závistivá :mrgreen: :lol:
:jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
18.12.16 19:54

@Elenloth já právě na ALO koukla jednou, otevřela jsem prstýnek co se mi líbil a když jsem viděla tu cenu tak jsem to zase zavřela :lol: :lol: :lol: ale určitě by zlatá Pandora stála stejně. Mě se většinou líbí masivní prsteny tak pak ta cena tomu hold odpovídá :mrgreen:
A možná se zdá, že od pandory toho je jakoby víc než jedna věc :think:
Jinak proti gustu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
18.12.16 20:03
@Markéta80 píše:
@scentini právě každá si tam dá co je pro ní důležité. každý náramek je originál. líbí se mě i prstýnky, ten manžel nekoupil kvůli velikosti tak prý třeba v únoru si jen vyzkouším a on nějaký pak vybere :lol:. dcera si vzala jeden katalog a šla si lehnout k tatínkovi a ukazovala hlavně na zlaté že se jí líbí :mrgreen:

Jo dcera to je pripad. Tak moc se ji libi muj naramek. Ze ma svoji fejkovou pandoru. Nasla jsem obchudek kde se prodavaji naramky a privesky velmi podobne pandore. Mala je nadsena. A v pandore prodavackam ukazuje, jaky ma privesky :mrgreen: je to sranda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59410
18.12.16 20:11

@scentini :mrgreen: :mrgreen: já si v katalogu zaškrtla vše o se mě líbí takže pod stromečkem i tak bude překvápko co tam bude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
18.12.16 20:17

@Lenya.Mine No tak to jo, masivnější zdobnější kousky jsou u ALO už fakt někde jinde, no. :think: A zlatá Pandora je teda předražená neuvěřitelně, to jsem si sedla na zadek zas já. :cert:
Já jsem spíš na jemnější jednodušší kousky, mám od ALO prstýnek a náušnice. A můj Pandora náramek pomalu stoupá k hodnotě toho prstýnku. Ale máš pravdu, je toho jakoby víc.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová