Syn je hulvát

7.10.14 10:44

SYN JE HULVÁT

Prosím o radu už jsem bezradná. Synovi bude 20 let, studuje posledním rokem střední školu. Domá z ničím nechce pomoci, jen sedí u pc.Je zlý a sprostý. Zrovna včera byl další incident. Přišel ze školy a já ho poprosila aby doprovodil svoji sestru večer k zubaři, že se o ní bojím aby šla sama.Jde se tam kolem parku a byla objednaná až na 18,30 já jsem s ní jít nemohla.Hned začal nadávat, chovat se jak blázen, načež vběhl do horního pokoje a na schodech řekl že jsem piča. Není to poprvé, vběhla jsem za ním a viděla jsem rudě, seřvala jsem ho že takto se mnou mluvit nebude.On se nahoře zavřel a dcera musela jít k zubní sama. Slezl až večer na jídlo. Já už nevím co dělat aby se změnil. Máme barák a on nedělá na baráku nic vůbec nic ani nezatopí. Manžela nechci stresovat, je pořád v práci a syn stejně nemá respekt ani z něho. Je možná hrozné co napíšu ale já ho začínám nenávidět, když je doma tak je vždy napnutá atmosféra. Nemá rád nikoho z rodiny ani své sourozence, nemá koníčky, kamarády, holku, nic…Někdy se ho i bojím, někdy mě napadá že by byl schopný i něčeho zlého, dívá se na mě z nenávistí a já nevím proč. Prosím poradí někdo mě neštastné mámě??? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1806
7.10.14 10:48

@pavoučnice Bez práce nejsou koláče - nebo taky, vyprané, vyžehlené věci, uvařená večeře, nakoupeno, teplo… Je už dost velkej aby něco dělal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
7.10.14 10:49

Co zkusit rodinnou poradnu, rodinné sezení s psychologem nebo nějakým kaučem? Tohle bude mít základ někde mimo. Jaké to bylo, když byl malý - měl k takovému chování sklony? Nemůže mít nějaký problém., kvůli kterému ho ostatní šikanují? Pak bych pochopila, že to ventiluje doma.

Jinak - je plnoletý, řekla bych mu, ať se postaví na vlastní nohy, pokud se k tobě a k tvému majetku nebude chovat ohleduplně, slušně a s úctou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
7.10.14 10:49

Mno takovymu frackovi bych rekla, at se jde napast a nehla bych pro nej ani prstem. a az by dostudoval, tak by letel. Jinak bych mu vypnula internet a zapojila ho do domacich praci. Starej je na to dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.10.14 10:50

Jenže jak ho donutit, nechce a násilím to asi nepůjde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961

Jinak manžela bych s tím rozhodně zatěžovala, tohle není něco, co zvládneš sama. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

On mě nedovolí vypnout internet už jsem to zkoušela je pak agresivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
7.10.14 10:51

Vyhodila bych ho do světa (internát) zaplatila jen intr a jídlo na něm. A to jen do matury.

• Citovat
  • Upravit
2976

Poradila bych pastak, ale mela jsem kluka z pastaku a to co se nenaucil doma se nauci tam. ten kluk ted sedi ve vezeni. mozna proplesknout hubu, zabavit pc a poslat k psychologovi a nebo at si najde brigadu kdyz nechce delat doma. prece se nebudes bat sveho syna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806

@pavoučnice Měli a máme doma stejný problém, jenže od malička se u nás na kluka nesmělo sáhnout, on nic nemusel, proč by s něčím pomáhal… a vydrželo mu to do 23…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.10.14 10:52

Už jsem mu řekla že ho vyhodím z domu ale on se mě jen směje, říká že ho musím živit dokud bude studovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
@pavoučnice píše:

Jak agresivní, bije tě?

• Citovat
  • Upravit
1409

@pavoučnice JAK NEDOVOLI, to si delas srandu, proste beru modem a zdar, nezajem, jestli se mu to nelibi, tak at si na nej jde vydelat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
7.10.14 10:53

@pavoučnice Přestan mu vyvařovat, starat se aby měl všechno nachystaný… ať vidí, že jídlo neskáče do ledničky zadním vchodem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
7.10.14 10:53
@pavoučnice píše:

Nech ho odpojit poskytovatelem ;) A pokud bude chtít využívat net, ať si ho hradí sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová