Syn je hulvát

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7.10.14 11:06

Taky mě napadá jestli to nezavinilo narození jeho brášky. S manželem jsem si pořídili chlapečka má 2 roky a syn ho moc nemusí, nechce s ním trávit ani trošku času, vadí mu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346

Dokud tam bude mít trvalé bydliště, tak je to na nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961

@pavoučnice Tak rady padly, vesměs stejné. Tak už nic neodkládej, promluv s manželem, bude podstatná důslednost - a holt hocha dusit ve vlastní šťávě. Je to fakan, ty to víš, tak už něco dělej jako rodič, nebo budeš jeho otrok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.10.14 11:07

Jenže on studuje IT školu a přistup na net potřebuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
@pavoučnice píše:
S manželem je to v pohodě jsme spolu 22 let a máme se rádi, syn se změnil za poslední dva roky a nevím čím to může být…

a nebere třeba drogy… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
@pavoučnice píše:
Když mu manžel řekl -podívej se co pro tebe máma vše dělá, tak syn řekl že pro něj dělám hovno, měla jsem narozeniny a ani mě nepodal ruku…

To je strašné 8o, je mi Tě líto. Taky mám syna (19let) a musím mu připomínat, aby něco doma udělal, ale udělá a chová se hezky, a to i k mladšímu báchovi (5,5 roku). Toto si neumím vůbec představit :(.
Nemohla nastoupit nějaká psychická nemoc? Někde jsem o tom četla, ženský se udělal nádor v hlavě a totálně ji to změnilo charakter. Samozřejmě Ti nic takového nepřeju! Neměl úraz hlavy? Tohle přece není možný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
@Apaji píše:
Tak bych ho živila jen nezbytně a nutně. Žádné vyvařování, kolik si dá knedlíčků, za je polívečka dost teplá…Na týden bych mu dala seznam úkolů (posekat zahradu, naštípat dříví, vytřít schody…) a trvala na tom, že to bude hotové, jak si to rozvrhne, je jeho věc. Pokud nebude, pak živení neznamená zajištění PC her a netu, placení kreditu na mobil, kupování značkového oblečení. Nesplní, a bude mít fakt jen jídlo. A ještě by si měl panáček uvědomit, že bydlení taky není zadarmo (elektřina, voda, plyn), takže dokud má nohy pod tvým stolem, vy s manželem vše platíte, budete vy určovat podmínky, za jakých se to bude čerpat a za co. Pokud se ho bojíš (a to je sakra špatně), že tě fyzicky napadne, pak bych mu asi fakt zaplatila intr a vyhazov. To by měl i za nadávky typu pi. a…

Obávám se, že zakladatelka není tento typ matky. Protože kdyby to tak fungovalo vždy, tak to s jejich dítětem nedopadne tak jak to dopadlo. Prostě se obávám, že už je na ohýbaní proutku pozdě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346

@pavoučnice to je dost velký haban na to, aby žárlil na takového malého prcka ne? To je ujeté

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
7.10.14 11:08
@pavoučnice píše:
Asi je to moje chyba vše jsem za něj dělala a snažila se aby byl spokojený a nic nemusel. Manžel se na vychově skoro nepodílel byl pořád v práci.

ano to je ten problém - rozmazlilas ho.. no tak ted už to nenapravíš ted už půjde jen o to aby pocítil dopad nevhodného chování - nechováš se ke mě s respektem? Ok.. zde máš od nás po dobu studia výživné a smíš u nás bydlet, ale vše ostatní - jídlo, praní mobil atd si dělej sám.. a neustoupit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
@pavoučnice píše:
Taky mě napadá jestli to nezavinilo narození jeho brášky. S manželem jsem si pořídili chlapečka má 2 roky a syn ho moc nemusí, nechce s ním trávit ani trošku času, vadí mu…

No, tak předpokládat od puberťáka, že bude odvařený z mimina… To asi ne. Ale slušně a rozumně by mohl respektovat jeho existenci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569

Hele, tohle je divné. Samozřejmě, může jít o povahový rys, ale vážně bych uvažovala o nějaké psychopatologii, ať už drogy, nebo nějaká diagnoza. Ať na něj chlap zatlačí, dá kudlu na krk a co nejdřív k psychiatrovi. Na dálku nebudu diagnostikovat, ale tohle se mi nezdá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181

A ještě teda - když mu Tvuj manzel řekl, co pro nej všechno delas a on a to řekl, ze pro nej delas h…o :(, jak na to manzel reagoval?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Snad nebere, neměl by za co si je ani kupovat, tolik mu nedáváme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
7.10.14 11:09
@pavoučnice píše:
Jenže on studuje IT školu a přistup na net potřebuje

jak dlouho? do noci? ne to se dá omezit - máš tři hodiny denně na školní přípravu. víc se jistě neučí nebo ano?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.10.14 11:09

@pavoučnice a na co syn studuje? Je mu 20, tak predpokladam, ze VS?
Jak uz radi prede mnou. Rozhodne bych do toho manzela zapojila, pripravila si plan - synovy povinnosti a prava, rekla to synovi a take, co bude nasledovat, pokud se nezmeni - intr a nizke kapesne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová