Syn vidí duchy
- Fotoalbum (6)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Já tedy na duchy nevěřím, myslím, že má bujnou fantazii, ale pro klid duše se domluv s knězem, ať se tam projde s kadidlem či tak něco.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sylvajs píše:
Juro -u nás ten kdo zemře v rodině vidí posledního zesnulého…ta slípka je přijatelnější,tedy pro mne určo
Sylvi, ale ta slípka kokrhává (teda pokaždé jiná…
) reálně v tu hodinu, kdy ten člověk odchází ze světa… a on je třeba 100 kilometrů daleko… to potom hlava opravdu nebere.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sylvajs píše:
Juro -u nás ten kdo zemře v rodině vidí posledního zesnulého…ta slípka je přijatelnější,tedy pro mne určo
A jak to probíhá ? Jak jste to zjistili ?… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Leni -jednoduše…můj děda jel do nemocnice páč měl nějaký stín na RTG na plicích..prý přechozená chřipka bo co…druhý den šel do koupelny a upadl…když den na to za ním jela babička tak říkal,že ji pozdravuje její strejda(mrtvý)…JAK JSI NA TO PŘIŠEL PROSÍM TĚ..ptala se babička…STOJÍ VEDLE TEBE COPA HO NEVIDÍŠ…druhý den zemřel…
Pak když umíral dědův švagr tak viděl mého dědu,že má babičce vyřídit ať přestane laskavě courat a je chvilku doma…babička opravdu po dědovi smrti nebyla chvilku doma..pořád někde jezdila..
Když umřel švagr tak babička přišla za dědovou sestrou a ta měla uvařené dvě kávy na stole…ptala pro koho to je,že ona kávu nepije…odpověděla,že mluvila s Pepkem,že má chuť na kávu…že leží na gauči a nevstává…pak za dva dny zemřela i ona…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nas ctyrletak taky vidi duchy (respektive ducha)- ted uz o tom moc nemluvi, ale jednu dobu to bylo priserne…
pro yvsvetleni- bydlime ve starem baraku, ve starem byte- zil tady pan, ktery prisel ve valce o nohu, byl hodne nabozensky zalozeny a priserne protivny, miloval letadla a vlacky- modely…
nez jsme se s manzelem vzali )uz jsme meli starsiho a bydleli v tomhle byte), tak chodil otravovat me- nidky jsem ho nevidela, ale proste jsem vedela, ze tu je, zlobil me solidne, po svatbe to preslo, ok, zili jsme podle nej v hrichu… (nepomohl knez, nepomohla svecena voda)
dlouho byl klid a kdyz byly malemu cca 2 roky, zacal vykladat, ze v pokoji je pan, co s nim chce mluvit, ze mluvi o letadlech (do te doby ani ja netusila, ze se o letadla ten pan zajimal) a on ze se ho boji…trvalo to docela dlouho, opet nepomohla svecena voda, nakonec jsem s nim naprosto iracionalne promluvila
pozadala jsem ho, at si klidne prijde pokecat, ale at maleho nedesi- od te doby se maly obcas zmini, ale uz se neboji…
ja ted mam spis problem se sebou- nedavno mi zemrel dedecek, po smrti byl zpopelnen- chtel to tak… v den, kdy ho zpopelnili (coz jsem nevedela, ze bude ten den, zjistili jsme to az dodatecne z papiru z pohrebni sluzby) se mi zdal naprosto priserny sen- sla jsem na hrbitov, ktery byl rozboreny, zniceny, ke hrobu, kde ted deda je, na nem lezela drevena krabice, v ni prevracena urna s rozsypanym popelem a na tom hrnek, ze kterho deda pil kafe…mela jsem z toho snu neskutecne hnusny pocit…vakladala jsem ho babi, ta hned chtela hrnecek vyhodit, to jsem ji nedovolila, vzala jsem si ho domu (zrovna z nej piju
) …ale ten divny pocit mam porad…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zuziky, já se taky zajímám o letadla…
Ale na rozdíl od „vašeho“ pána vím, že žít v souladu s jinými lidmi je ta nejvyšší hodnota, jaké můžu dosáhnout. Takže já bych vás po smrti strašit nechodil…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jura007 píše:
Zuziky, já se taky zajímám o letadla…Ale na rozdíl od „vašeho“ pána vím, že žít v souladu s jinými lidmi je ta nejvyšší hodnota, jaké můžu dosáhnout. Takže já bych vás po smrti strašit nechodil…
ty ses taaaak hodnej ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji… Já bych to bral stylem naší babičky. Ona měla oblíbeného jednoho ptáčka, ale nemohli jsme se shodnout, jestli červenku nebo kominíčka, už jsme holt sklerotici… No a když v létě něco dělám na zahrádce, tak mě tam jedna červenka pořád pozoruje… Tak na mě třeba babička dává pozor, co já vím…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No ja jsem docela realista, myslim, ze decka maji hodne bujnou fantazii, ja ji urcite mela a mam snad do ted. Ale urcite bych to nepodcenovala. Je dulezite rozeznat realitu a pripadny detsky des. Kdyz jsem byla mala, tak jsem hodne casto utikala za mamkou do postele, ze jsem se bala. Ale ceho, to uz si dnes nepamatuji, ani nevim, ci jsem nekdy nasim rekla proc, takze to dnes prikladam fantazii. Vim ze me mamka parkrat v posteli u ni spat nechala, ale pak uz toho mela taky dost a pres muj odpor a brek jsem musela zpatky do sveho. Pamatuji si jen, jak jsem se zabalila do periny az po oci a neskutecne se bala. Dnes uz ale nevim ceho. Zajimave ovsem je, ze v pozdnim veku jsem se prestala bat cehokoliv. Na duchy ale uz verim, jelikoz jsem sama jednoho videla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím, že u malých dětí je to normální- můžou mluvit ze snu, nebo vážně něco vidí. Malé děti mají fantazii a můžou mít i imaginárního přítele, nebo naopak vidět zlé věci. Musíte mu říct, že kdykoliv bude chtít může je pomocí andělíčků nebo hodných strážníčku dostat pryč.
Přeji sílu…
- Citovat
- Upravit
Holky - dekuji za odpovedi a za podporu.
Mluvila jsem o tom tady s nekolika svymi znamymi - s temi, co veri na veci mezi nebem a zemi i s temi, co vse berou jen vedecky…a celkem se shodovali na tom, ze na to, aby si to vymyslel, mluvi moc konkretne.
Z televize to celkem urcite nema, vetsinou vidi jen porady typu masinka Tomas, Mickey mouse club house a jine, ktere jsou zcela prisne urceny pro batolata a predskolaky…oproti tomu i Cervena Karkulka nebo Pernikova chaloupka je celkem horor. ![]()
Jinak na vyraz duch prisel vlivem Halloweenu, ale zase, nebylo tu nic strasidelneho, vse veku odpovidajici zabava.
Ja ho za to neodsuzuju, nerikam mu, ze mu neverim - nakonec i verim - ale desi me to, nevim, jestli vidi neco co se treba nekdy stalo nebo ma nejake vize do budoucnosti. Nedavno jsem od nekolik lidi slysela par pribehu o detech, ktere videly duchy, strasidla, mrtve dedecky… Udajne se to stava detem mezi druhym a tretim rokem, kdy se uz umi dobre vyjadrit, ale jeste nejsou „zkazeni spravym“ pohledem na svet a vidi i to, co my uz videt nemuzeme.
Jsem presvedcena, ze to neni ze sna - on se nebudi s krikem, vzdy se nejdriv probudil a kdyz jsem uz byla u neho, zacal o tom mluvit.
Juro - omlouvam se, ale psala jsem to roztresena s rozcilenym ditetem na kline a pri zakladani jsem dostala nabidku na „vidi duchy“ a nic podobneho mi nevybehlo, a nebyla jsem zrovna v rozpolozeni prohledavat emimino.
Jinak - zijeme v USA, majitele naseho domu vlastni jeste jeden dum, kam jezdime v zari na jeden tyden na „dovolenou“ a udajne onen jejich dum je "strasidelny a dokonce tam meli i nejakou skupinu, co meri nejake ty naprirozene aktivity. *After years of unusual happenings, experienced by us during our
vacations there, and reported by tenants, we called in a
New Jersey paranormal investigative organization to give us
some definitive answer as to what we were dealing with.
Were we getting loony, or was there really something
unusual in the house?
A large team spent an evening this past July 2009 at the house,
with highly technical and sensitive equipment.
Aside from similar psychic impressions, the investigatiors also
experienced touch, sound, and sight evidence. *
Muze to byt taky ale jen reklamni tah jak nalakat vic lidi,aby si dum pronajimali na leto.
Nejsem verici - resp. verici ano, ale nepatrim k zadne cirkvi - ale to je na jinou diskusi - muj manzel mi obcas rika „maly pohan“. Pokud bych chtela poprosit o pomoc nejakeho kneze ci jinou cirkevni osobu, ani nevim, ke komu bych se obratila - kostely pro me maji velky duchovni vyznam, ale neni pro me rozhodujici, zda katolicke nebo patrici nektere z protestantskych cirvi ( i kdyz katolicke jsou bezpochyby „impresivnejsi“). Moje dcera chodi do skolky, ktera patri k presbyterianskemu kostelu, tak uvazuji, ze se poptam jeji pani ucitelky. V kostele by snad na me nemuseli koukat jako na cvoka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sylvajs - teda z toho, co pises, mi taky beha mraz po zadech. Je to hrozne zajimavy a desivy zaroven.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
saraai -já jsem se s tím osobně ještě nesetkala tak mě to tak nepřijde
…je to 14 dní tak prý u tety je duch…asi to je strejdův děda…zničeho nic rány do oken(ze dvora)..má dva obrovské psi…a když moje babička seděla u tv tak se ochladilo a začala se hýbat záclona…
…nikde nic oteřeného nebylo páč je zima na nějaké větrání..a občas je cítit kouř z cigára…jsme všechny nekuřáci až na toho dědu…nebojí se,ale je to docela nepříjemné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no, asi kdyz tusis, ci ten duch muze byt a vis, ze to byl dobry clovek, tak neni treba se bat.
My tu nemame zadne rodinne koreny, nevime, kdo tu kdy bydlel, co se tady kdy stalo… nebydlime v uplne nebezpecne oblasti, ale taky ne v uplne super bezpecne…
V sobotu jsme byli u znamych na rozluckove party a Naty ukazoval na pana domaciho - je to Ind - a rikal, ze to je jako ten pan…tak si rikam, jestli tim neukazuje na vzhled, resp. mnozstvi pigmentu… a nejak podvedome si tu tycku spojuju napr. s baseballovou palkou
Ale to uz zase pracuje moje fantazie.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, mám stejné zkusenosti. Mé holčičce jsou 3 roky a pořád říká, že vidí pána a slyší hlasy. Jednou jsem hledala víčko od fixi pod postelí, tak tam koukám a ona do mě vrazí a řve " nekoukej tam maminko, tam jsou hlasy" Tak se vyděšená zvednu a jdu od postele pryč, pak vidím jak se malá ohlédne k posteli a utíká pryč, že se bojí, že tam jsou ruce pod postelí… Počkali jsme chvíly vedle v místnosti a povídali si o něčem hezkém a asi po 15 min jsme šli z5 a už tam vešla, ale nejdřív koukala u dveří po celém pokoji a pak teprve šla.. nebo, prostě příjde za mnou a říká už je tady ten pán a když ji teda vezmu za ruku a jdeme tam, tak do mistnosti nejde a já jdu do vnitř, tak má úplně histerák a brečí a říká, maminko běž pryč, nechoď tam… No tak, po těhlech věcech mám opravdu strach a jsem ráda, že se stěhujeme pryč… Snad bude klid v novém bytečku…
- Citovat
- Upravit