Syn vidí duchy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
daja87
19.11.12 15:09
Teda holka. Já bych asi umřela hned jak by se někdo předemnou objevil :D Asi sem měla fakt štěstí ale nikdy se mi nestalo že bych někoho potkala…Díky bohu.Ale co pak u nás někdo zabil jednu holčinu, tak jsem poslední 2 týdny jezdila taxíkem a nebo pro mě jezdil přítel. protože jsem byla měsíc těhotná. Tak jsem si to pak už neriskla
@ncc1701 píše:
@daja87
Kamaradka takhle chodila i s kasirkou :zed: A to jsem byla odvazlivec, chodila jsem sama v noci klidne i pres pul mesta zkratkama proslulyma vyskytem nejruznejsich individui a nikdy nic. A pak se jednou vracim jednoho listopadoveho odpoledne z prace a ono ejhle :) Asi osud :)
  • Citovat
  • Upravit
46867
19.11.12 15:13
@daja87 píše:
No pořád koukám na netu.Na různý rady ohledně tohohle tématu. jenže, všude se píše něco jiného. Někde psali že duchy nemáme vyhánět, že by se mohli naštvat atd. prý snimmáme zkusit komunikovat :nevim: Holky, nevim ale já fakt nemůžu vědět zda je ta duše hodná či zlá. A jestli si to vůbec nedomýšlím špatně.....Co já vim?

Pokud je vidas nebo citis, mela bys i vycitit zda je to dobra ci zla duse ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
19.11.12 15:17

Ja citim jen dobro, modrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
daja87
19.11.12 15:18
To právě nevim.Jak se říká člověk se bojí všeho neznámého. babička, námtaky říkala že má doma dobré duchy a já se tam beztak cítila blbě a měla strach. Takže já bych to rozhodně nevycítila…jestli je hodná nebo zlá:-)
@Weru píše:
Pokud je vidas nebo citis, mela bys i vycitit zda je to dobra ci zla duse ;)
  • Citovat
  • Upravit
46867
19.11.12 15:19

Jinak verim i neverim.
Tezko rict zda jde o iluze nebo fakt :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
19.11.12 15:20
@daja87 píše:
To právě nevim.Jak se říká člověk se bojí všeho neznámého. babička, námtaky říkala že má doma dobré duchy a já se tam beztak cítila blbě a měla strach. Takže já bych to rozhodně nevycítila…jestli je hodná nebo zlá:-)

Zkus zavrit oci. A pak sleduj jestli citis teplo nebo jestli se nemuzes vubec uklidnit a klepes se a bojis se. Kdyz jim reknes muzete prosim odejit odejdou nebo zustanou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
19.11.12 15:21
@daja87 píše:
To právě nevim.Jak se říká člověk se bojí všeho neznámého. babička, námtaky říkala že má doma dobré duchy a já se tam beztak cítila blbě a měla strach. Takže já bych to rozhodně nevycítila…jestli je hodná nebo zlá:-)

kdyby to byli poltergaists tak bys to asi citila.
Ja se taky bojim a nepripoustim si, al ecitim teplo, kdyz jim reknu odejdi ted s ebojim, tak odejdou.
Ale zda jde o iluze a prani nebo skutecnost… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
daja87
19.11.12 15:23
Zkusím:-)Ale až budu doma sama.ted je tu přítel akoukal by na mě asi jako na blázna :mrgreen:
@Weru píše:
Zkus zavrit oci. A pak sleduj jestli citis teplo nebo jestli se nemuzes vubec uklidnit a klepes se a bojis se. Kdyz jim reknes muzete prosim odejit odejdou nebo zustanou?
  • Citovat
  • Upravit
46867
19.11.12 15:30
@daja87 píše:
Zkusím:-)Ale až budu doma sama.ted je tu přítel akoukal by na mě asi jako na blázna :mrgreen:
:lol: Ono vseobecne, kdyz se doma necitis dobre, jsi vystrasena, tak je to asi spatne nebo jsi proste jen vystrasena :lol:.
Ja se citim doma dobre, teple a sem tam se trochu bojim :mrgreen:.
Ale mamka si nabydlela do loznice babicku, tetu a dedy a to je teda na me uz moc :mrgreen:, i kdyz je mi dobre, tak kdyz mi pak nekdo prisedl perinu a nekdo z nich mi pak pritiskl tu perinu k telu, tak uz jsem myslela, ze utecu vydloubavanim postele, nasledne podlahy k sousedum :mrgreen:, al erekla jsem at jdou pryc, ze s ejich bojim, tak odesli :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
19.11.12 15:31

Ale mozna to byl jen sen :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3164
19.11.12 15:32

Já když se opiju, tak taky vidím duchy 8o :mrgreen:  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
19.11.12 15:34
@Marina8 píše:
Já když se opiju, tak taky vidím duchy 8o :mrgreen: :mrgreen:

Ja je zase vypoustim! :mrgreen:

A ted beze srandy, jdu precist diskuzi, protoze s tim mam taky zazitky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
19.11.12 15:35
@Marina8 píše:
Já když se opiju, tak taky vidím duchy 8o :mrgreen: :mrgreen:

8o 8o, to uz jsou spis omamne latky, ne? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
19.11.12 15:36

Holky, já jsem třeba poseroutka, když se díváme na horor, bojím se jít sama i vyčůrat, taky bývám často vyděšená(mám velkou fantazii :mrgreen: )Ale když jsem měli před nedávnem doma ducha, kterého viděl jen malý, já jsem je jenom cítila..Tak to byl úplně jiný pocit, než jen ten, když se něčeho bojíš..

• Citovat
  • Upravit
46867
19.11.12 15:38
@Silwinka87 píše:
Holky, já jsem třeba poseroutka, když se díváme na horor, bojím se jít sama i vyčůrat, taky bývám často vyděšená(mám velkou fantazii :mrgreen: )Ale když jsem měli před nedávnem doma ducha, kterého viděl jen malý, já jsem je jenom cítila..Tak to byl úplně jiný pocit, než jen ten, když se něčeho bojíš..
:palec: tak by to melo i byt.
Ale kdo vi, jak to doopravdy je :nevim: U filmu s evetsinou uklidnuju, ze jsou to herci :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat