Tablet pro 3leté dítě?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7974
16.8.13 07:57

@Lomikára Děti mají Vido N70S , na téhle úrovni se tady teď prodává třeba Acer Iconia B1-701. Připojený přes wifi. Je s Androidem, takže hry stahujeme přes Play

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
16.8.13 08:22
@kotyk píše:
@Lomikára Děti mají Vido N70S , na téhle úrovni se tady teď prodává třeba Acer Iconia B1-701. Připojený přes wifi. Je s Androidem, takže hry stahujeme přes Play

Děkuju za tip :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
16.8.13 10:48

Lomikára, tablet máme Samsung Galaxy, manžel si nejdřív koupil nějaký obyč a pro syna s ním bylo těžší ovládání, myslím na displej, že se musí víc tlačit a je dost pomalý, takže pak Samsung byl jasná volba. Máme ho připojený doma k wifi, o mobilním internetu jsme neuvažovali, přeci jen když jsme mimo domov, vystačí si syn s tím, co je nainstalováno.
Aplikace stahujeme přes Google play, většinou vše zdarma, pokud má u syna něco úspěch, tak mu sem tam nějakou aplikaci i zaplatíme.
Jinak co bych ze své zkušenosti velice doporučila, když je to pro dítko, je při koupi připlatit pojištění displeje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
16.8.13 11:30

Neda mi to nenapsat, my jsme tablet kupovali jednak pro sebe a i pro starsiho.
V tabletu mam postahovany hry/angry birds/ a vyukove karticky, ktere ho bavi.
Nyni skoro druhy dloulety ho ovlada perfektne, kdyz se na nej dostane a neni vypnuty.
Miluje vyukovy karticky, ktere si tam namacka a pak opakuje zviratka, barvy, motivuje ho to mluvit…moji hru si taky pusti a uz se i umi trefit.
No a pokud je zaplej internet, tak si pres you tube pusti pohadky.jak to dokaze nevim.

Nebyla jsem zastanc deti a elektroniky, ale kdyz uz s nima nevim co, pohadky na dvd je nebavi, tak pres internet a you tube pohadky uspeji a s hrou se taky zabavi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
16.8.13 11:58

@Zuzlína @Michaela83 Děkuju za informace a zkušenosti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ach jo
24.11.13 09:31

ach jo

Ach jo… tady nekteri lide pekne kritizuji, ale asi vubec nevedi, ze na tabletu lze hrat hry, ktere diteti pomahaji se rozvijet. Muj syn si hral na mem tabletu od 3,5let, hral tam pexeso, hry s ruznymi tvary, barvami, take anglicke pexeso, kde byl kazdy obrazek anglicky vysloven, dale hral abecedu pro nejmensi… dnes je mu 7, chodi do 1 tridy, umel cist jeste nez sel do skoly a kdyz jsem potrebovala vedet, jak se rekne anglicky kreveta, tak mi poradil!!!
Takze uz zalezi jen na rodicich, jake hry dite hraje, urcite bych tahkle neodsuzovala jako nekteri lide tady…

• Citovat
  • Upravit
7257
24.11.13 09:38
@ach jo píše:
Ach jo… tady nekteri lide pekne kritizuji, ale asi vubec nevedi, ze na tabletu lze hrat hry, ktere diteti pomahaji se rozvijet. Muj syn si hral na mem tabletu od 3,5let, hral tam pexeso, hry s ruznymi tvary, barvami, take anglicke pexeso, kde byl kazdy obrazek anglicky vysloven, dale hral abecedu pro nejmensi… dnes je mu 7, chodi do 1 tridy, umel cist jeste nez sel do skoly a kdyz jsem potrebovala vedet, jak se rekne anglicky kreveta, tak mi poradil!!!
Takze uz zalezi jen na rodicich, jake hry dite hraje, urcite bych tahkle neodsuzovala jako nekteri lide tady…

Přesně tak, jsou tam bezvadné výukové programy. Odborníci tyto programy vřele doporučují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
24.11.13 09:49

Nečetla jsem diskuzi, ale my letos synovi (2 a čtvrt) kupujeme samsung galaxy tab 3 kids.. Nechtěla jsem kupovat, jenže občas si vezme můj iPhone (rozbil mi sklo) a nebo můj tablet. Tak ať má svůj. Navíc se mi v něm líbí ta dětská jednotka, protože takhle mi věčně hrabe v nastavení a toho bych se už ráda vyvarovala.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
24.11.13 11:01
@ach jo píše:
Takze uz zalezi jen na rodicich, jake hry dite hraje, urcite bych tahkle neodsuzovala jako nekteri lide tady…

A co tak hrat pexeso se synem :)? Vzdyt rozvijet dite muzou rodice (a meli by) a ne jej posadit k tabletu. Cteme knizky, hrajeme hry, ucime se spolu… Ja tablet nedavam ani skoro sestiletemu, neni duvod. A uprimne, vetsina lidi tam detem pousti spise normalni hry, ne vyukove.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
24.11.13 11:13

Nikňu nebudu vnucovat můj názor, ale existují i tablety pro malé děti. Normální tablet bych nekoupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
24.11.13 14:08
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
24.11.13 14:30

@Ikente Klasické malování může nahradit stylus a sezení celý den na zadeli je nezdravé u tabletu i u lega. Prostě jako u ohně, je to dobrý sluha, ale zlý pán.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
24.11.13 14:38

@kotyk ať si z toho každý vezme, co chce. Já svůj názor napsala už na začátku, přijde mi to jako totální blbost pro tak malé děti, ale je to na každého vědomí a svědomí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
29.3.14 21:01

Teda maminky, koukám co se to tu děje. Strefujete se do zakladatelky diskuze, že má v plánu pořídit svému dítku tablet, a podle počtu příspěvků zřejmě sami trávíte na internetu celý den. Zamyslete se sami nad sebou, poté kritizujte druhé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
23.11.14 16:42
@Hodnýstrycek11 píše:
Cojeto ten vas tablet to jsou nejake tablety na hubnuti moje 21 leta dcera to chce k naroozkam a ja rekl ze ji tablety nekoupim a ona rekle ze ji konci trpelivost pomocte prosiiím! :srdce:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák