Tablet pro 3leté dítě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14335
21.11.12 15:46

A další věc, co mě osobně přijde trochu směšné je věta typu, že dnešní doba je jiná a děti umí víc jak dřív a podobné..
Umí ano, ale nemusí pařit na PC od 3 let :mrgreen: Myslím, že o nic nepřijdou.. že neřž půjdou do školy, tak většinou na tom počítači pár věcí umí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
21.11.12 15:46
@kvaček píše:
@xlin mě třeba je jedno, jeslti to někdo koupí, já zase nechci, aby se to bralo všeobecně, že každé dítě na to musí dostat závislost, ale prostě jsou děti a to jsem zjistila, že je můj kluk, že prostě toto ho bere až moc.. Takže za mě ne nekoupila..
Ale každá máma musí vědět, jaké její dítě a je a co ji vadí nevadí..Osobně si myslím, že se dá normálně všechno možné pusitit na PC dopělých tak dětské něco.. mi přijde zbytečné, ale jak říkám, každý si kupuje co chce

jasne, mam naprosto stejny nazor, u nas stacilo par dni a zavislost jak vysita, ale to bylo i na ovladacich nebo cvakani vypinacu :-D a vzhledem k urputnosti naseho maleho je tezke ho od toho dostat a staci jednou povolit a je v tom zase znova :-D a pak stoji pod vypinaci a rve treba pul hodiny :-D takze u nas to bohuzel neprojde, ale jak jsem byla rada, kdyz mu to tak pekne slo a bavilo ho to, jak ta ocicka zarila, juuuva, to cloveku rve srdce mu to vzit :-D :-D :-D ale jsem rada, ze nejsme sami, kdo s tim ma problem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
21.11.12 15:47
@kvaček píše:
@xlin mě třeba je jedno, jeslti to někdo koupí, já zase nechci, aby se to bralo všeobecně, že každé dítě na to musí dostat závislost, ale prostě jsou děti a to jsem zjistila, že je můj kluk, že prostě toto ho bere až moc.. Takže za mě ne nekoupila..
Ale každá máma musí vědět, jaké její dítě a je a co ji vadí nevadí..Osobně si myslím, že se dá normálně všechno možné pusitit na PC dopělých tak dětské něco.. mi přijde zbytečné, ale jak říkám, každý si kupuje co chce

Je to spíše o tom, že na tabletu dítě vše ovládá prstem… Můj syn neumí ovládat u notebooku myš, tak proto je tablet jednodušší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
21.11.12 15:50
@kvaček píše:
A další věc, co mě osobně přijde trochu směšné je věta typu, že dnešní doba je jiná a děti umí víc jak dřív a podobné..
Umí ano, ale nemusí pařit na PC od 3 let :mrgreen: Myslím, že o nic nepřijdou.. že neřž půjdou do školy, tak většinou na tom počítači pár věcí umí…

spis maji vice sance se dostat k necemu takovemu… to my jsme nemeli… ja mela prvni telefon v 19ti za maturitu, jinak jsem si pujcovala mamcin na sms pro spoluzaky a svuj PC jsem si koupila az na VS, kde uz byl nutnosti… Kazdopadne ale dnesni doba je fakt jina, tech hracek je vice, jsou jine nez byly nase, technika je nekde jinde… hold se tomu vse prizpusobuje…a fakt je ten, ze jsem tablety videla i v nekterych skolkach, to me fatk dostalo :-D predstava, ze mu ho tam pujci a pak seberou a on hodinu jeci, tak to nevim, jak by se ucitelkam libilo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
21.11.12 15:52

Náš umí pomalu všechno, s myší, i zapnout si centrum, vi kde je fb, umí si pusitit z probramu písničky, pohádky..dokonce kopírovat atd..
ALe říkám, on vidí tátu, já ho rozdhodně na PC neouštím denně, ale prostě to v sobě má..
A hlavně vidím občas manžela, jak ho ty hry pohltí… takže asi tak no.. U nás raději ne… ale jak jsem psala, kažtdá máma ví, jaké dítě má.. Zase nevidím nic na tom špatného, když by si dítě s tabletem někde zalezlo a dívalo se na pohádky a nebo něco dělalalo, ale určitě ke denně několik hodin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
21.11.12 15:57

Presne tak, proto jsem psala nas pripad, ne vsechny deti jsou takove se sklony neco delat dlouho a nenechat se od toho odtrhnout. Mam hodne kamaradek, ktere tablety davaji a dite to za chvili odlozi a jde si hrat s necim jinym. Doufala jsem, ze to bude tak i u nas, ale neproslo to, bohuzel, jinak by to bylo fajn zpestreni nasich smogovych dni v Ostrave, kdy ven nevystrcime treba tyden ani cumak :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
25.11.12 18:56

Mi je kupujeme. Budou tam mit naucny programy.Mam dve deti a chodej do skolky takze sme porad marod a tohle je aspon udrzi chvilku v klidu.Taky spolu tvorime, hrajeme si :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2445
29.11.12 18:13
@Terezm píše:
Ahoj, chtěla jsem se zeptat na váš názor. Chceme synovi k vánocům koupit nějaký tablet. Asi si budete myslet, že jsem padlá na hlavu, autíček má mraky, různých her a jiných pitominek taky, od babiček k vánocům zase to samé. Nejraději si hraje když přijde táta z práce s jeho mobilem, nejradši autíčka, ledadla, vše na pohybový senzor. Manžel z toho moc nadšený není, přece jenom má dost drahý mobil a menší tablet by to vyřešil. Různé digi hry na čudlíky ho neberou. Nemáte nějaký typ na tablet, bohatě stačí levnější, jen aby mohl hrát ty autíčka a letadla.

Manžel přes můj nesouhlas koupil malému tablet ve třech letech. Sám si pouští hry, mění v nich panáčky, mise a kde co, pouští si pohádky na youtube, fotí s tím. Ovládá ho líp než já a měl období asi měsíc, kdy nechtěl dělat nic jiného než TABLET TABLET TABLET. Byla jsem nepříčetná vzteky, ale naštěstí ho to po tom měsíci přešlo a už si na ten tablet vzpomene někdy jednou denně, někdy ani týden ne. Takže teď už mi to nevadí, že si něco zahraje, protože je to fakt občas a na chvilku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
29.11.12 18:21

Můj dvouleták bravurně ovládá můj dotykáč bohužel umí i volat a odeslat sms :cert: :cert: najede na you tube, hraje hry dokonce si umí zapnout wifi :cert: ale tablet byhc mu nekoupila ani pětiletákovi. Mají se učit jiné věci, vždty je tolik možností a i když je jiná doba…ted tablet v deseti by dostali co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6557
30.11.12 00:52

Ja bych 3 letemu diteti tablet asi nekoupila, ale zase to neodsuzuju. Zalezi na tom, jak casto ho bude pouzivat. Pokud bude mit dostatek ostatnich aktivit, tak proc ne. Syn chce taky casto na pocitac, ale zalezi na nas, kdy mu to povolime. Dneska je fakt jina doba, ja videla prvni pocitac az na stredni a jeste s kazetou misto diskety..takze nas to nelakalo :mrgreen: Dneska uz i u syna ve skole pouzivaji 4lete deti pocitac.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
30.11.12 01:08
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
30.11.12 08:31
@Loki01 píše:
A co něco takového?
http://www.hracky-kocourek.cz/…citac-laptop

Podle mě, by bylo lepší když už, tak tohle. http://www.pompo.cz/…y-tablet.htm Notebook má dost malý display

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
30.11.12 12:30
@Loki01 píše:
A co něco takového?
http://www.hracky-kocourek.cz/…citac-laptop

díky za typ, ale u nás za tohle vyhozené peníze, s tím by si opravdu nehrál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
30.11.12 12:32
@mischelinmisa píše:
Podle mě, by bylo lepší když už, tak tohle. http://www.pompo.cz/…y-tablet.htm Notebook má dost malý display

tohle už mi přijde trochu lepší, ale pořád to není ono. Učit se čísla a písmena může i s normálním tabletem, nám šlo spíš o klasický autíčkový závody nebo letadla (nemyslím žádné střílečky, aby se zase někdo nechyt)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
30.11.12 12:53

@Terezm Nevyřešil by to normální tablet a dětský režim (dítě může jen k aplikacím, které povolíte)? Měl by tu výhodu, že by hry mohly růst s věkem a podle potřeby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák