Tablet pro 3leté dítě?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
220
23.11.14 20:11

Tip na tablet

Debatu jsem nečetla. Ale mrkni se na tenhle:

http://www.nakupka.cz/…d-7-b-modra/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
23.2.15 14:57

Dobrý den, uvažuji o koupi tabletu pro svého 2 letého syna a to z důvodu dlouhé cesty do Chorvatska ze které mám poněkud strach. Tak něco místo DVD přehrávače, který nevlastním. A chtěla jsem se Vás zeptat zda některá nemáte zkušenost z dětským tabletem Sencor Element 8 4 Kids DUAL 2 16GB, popřípadě zda byste mi doporučili nějaký jiný Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
23.2.15 15:19

Ahoj, mám 3 letou dceru k vánocům jsem jí koupila tento tablet http://aukro.cz/…6723753.html a jsme sním moc spokojený hlavně za ty peníze je to dobrý, chtěla jsem něco levnýho kvůli pádu aby mě ty peníze tak nemrzeli a už nám spadl hodněkrát a furt drží. A videa tam jsou taky kvalitní určo za ty peníze dobrý :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
23.2.15 15:30
@MarDan píše:
Dobrý den, uvažuji o koupi tabletu pro svého 2 letého syna a to z důvodu dlouhé cesty do Chorvatska ze které mám poněkud strach. Tak něco místo DVD přehrávače, který nevlastním. A chtěla jsem se Vás zeptat zda některá nemáte zkušenost z dětským tabletem Sencor Element 8 4 Kids DUAL 2 16GB, popřípadě zda byste mi doporučili nějaký jiný Děkuji.

urcite ne detsky a urcite ne sencor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.2.15 22:31

Prosím o zachování anonymity, mamina zmiňovaného chlapce sem chodí. Každopádně hlídám 5 letého kluka, měl dětský tablet, samozřejmě ho rozflákal, jak jinak. Na skle je ten pavouk nebo jak se tomu říká a vůbec nefunguje. Upřímně je mi 23 let, tablet nemám, ani ho nechci přijde mi to jako kravina, nikdy bych takovému malému děcku nekoupila tablet. Když už tak noťas, až dítě začne chodit do školy, aby mohl dělat nějaké úkoly na noťasu, nebo si tam psát poznámky, ale rozhodně ne třeba v první třídě, jak si někdo představí. Kluk co ho hlídám, měl v tabletu nějaké hry, vůbec nevím co to jako mělo znamenat, podle mě ho to prostě bavilo jen proto, že vidět na tom hrát rodiče. Jak tu někdo píše, že na tabletu se dají hrát hry co dítě rozvíjí, podle mě další blbost. Já tedy v dětství tablet neměla vzhledem k tomu že neexistovaly a nepřipadám si zaostalá. Dítě se může rozvíjet i normálně. Místo aby pojmenovávalo barvy na tabletu, tak prostě může chodit po bytě a ukazovat co je jaká barva. Nevím, podle mě pohodlnost rodičů a to je mi 23 takže nejsem žádný důchodce a přesto mám tento názor.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.2.15 22:42
@Anonymní píše:
Prosím o zachování anonymity, mamina zmiňovaného chlapce sem chodí. Každopádně hlídám 5 letého kluka, měl dětský tablet, samozřejmě ho rozflákal, jak jinak. Na skle je ten pavouk nebo jak se tomu říká a vůbec nefunguje. Upřímně je mi 23 let, tablet nemám, ani ho nechci přijde mi to jako kravina, nikdy bych takovému malému děcku nekoupila tablet. Když už tak noťas, až dítě začne chodit do školy, aby mohl dělat nějaké úkoly na noťasu, nebo si tam psát poznámky, ale rozhodně ne třeba v první třídě, jak si někdo představí. Kluk co ho hlídám, měl v tabletu nějaké hry, vůbec nevím co to jako mělo znamenat, podle mě ho to prostě bavilo jen proto, že vidět na tom hrát rodiče. Jak tu někdo píše, že na tabletu se dají hrát hry co dítě rozvíjí, podle mě další blbost. Já tedy v dětství tablet neměla vzhledem k tomu že neexistovaly a nepřipadám si zaostalá. Dítě se může rozvíjet i normálně. Místo aby pojmenovávalo barvy na tabletu, tak prostě může chodit po bytě a ukazovat co je jaká barva. Nevím, podle mě pohodlnost rodičů a to je mi 23 takže nejsem žádný důchodce a přesto mám tento názor.

ještě chci dodat, že ještě před pár lety, když dítě dostalo například mobil, což bylo většinou 4-5 třídě (aspon u nás a mých kamarádek), tak to byla obrovská událost. Mobil se dostával na narozeniny nebo Vánoce a já i všechny kamarádky co znám, z toho byly celé poprděné ještě měsíc potom. A dostat počítač? No to byla sláva. My když koupili první velký PC, tak sem z toho byla celá nadšená a děkovala rodičům ještě půl roku potom. Dneska o pár let později? 3 leté nebo dokonce ještě mladší dítě dostane tablet kolikrát jen tak, prostě aby měli rodiče pokoj, aby zvládlo dlouhou cestou autem. Jako nepochopím. Ve 3 letech tablet, v 6 letech notas, v 9 co? Auto? :nevim:… Ale samozřejmě neříkám, že to tak dělají všichni rodiče, ale většina co znám ano.

• Citovat
  • Upravit
4984
25.2.15 11:31
@Anonymní píše:
ještě chci dodat, že ještě před pár lety, když dítě dostalo například mobil, což bylo většinou 4-5 třídě (aspon u nás a mých kamarádek), tak to byla obrovská událost. Mobil se dostával na narozeniny nebo Vánoce a já i všechny kamarádky co znám, z toho byly celé poprděné ještě měsíc potom. A dostat počítač? No to byla sláva. My když koupili první velký PC, tak sem z toho byla celá nadšená a děkovala rodičům ještě půl roku potom. Dneska o pár let později? 3 leté nebo dokonce ještě mladší dítě dostane tablet kolikrát jen tak, prostě aby měli rodiče pokoj, aby zvládlo dlouhou cestou autem. Jako nepochopím. Ve 3 letech tablet, v 6 letech notas, v 9 co? Auto? :nevim:… Ale samozřejmě neříkám, že to tak dělají všichni rodiče, ale většina co znám ano.

Je ti lip? proste se smir s tim jaka je doba. My mame tablet hlavne na dlouhe cesty autem, ci vlakem, kdy kazdy gram je dulezity a co je pro tebe lepsi? Tahat pexeso, tunu knizek, hracek (dejme tomu 1kg) nebo tablet (par gramu)? A to zabaveni starsiho ditete tabletem kdyz se snazis spat s mladsim ditetem je k nezaplaceni. Tablet a dobu na nem urcuji rodice. Pokud to rodice neumi korigovat, pak je to smutne. Muj syn ma tablet rad ale nakonec radsi si se mnou postavi vlacky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.15 13:19
@Ondrášovka.N píše:
Je ti lip? proste se smir s tim jaka je doba. My mame tablet hlavne na dlouhe cesty autem, ci vlakem, kdy kazdy gram je dulezity a co je pro tebe lepsi? Tahat pexeso, tunu knizek, hracek (dejme tomu 1kg) nebo tablet (par gramu)? A to zabaveni starsiho ditete tabletem kdyz se snazis spat s mladsim ditetem je k nezaplaceni. Tablet a dobu na nem urcuji rodice. Pokud to rodice neumi korigovat, pak je to smutne. Muj syn ma tablet rad ale nakonec radsi si se mnou postavi vlacky

jak líp? Nechápu. Jinak já radši vezmu to 1 kg knížek, než tablet. Doba je sice jiná to je pravda, já se nebráním technice, ale nebudu jí strkat 3 letému dítěti, které z toho stejně nemá ještě rozum.

• Citovat
  • Upravit
4984
25.2.15 13:27
@Anonymní píše:
jak líp? Nechápu. Jinak já radši vezmu to 1 kg knížek, než tablet. Doba je sice jiná to je pravda, já se nebráním technice, ale nebudu jí strkat 3 letému dítěti, které z toho stejně nemá ještě rozum.

Delej jak myslis a ostatni nech taky. Az budes mit sve deti tak jim tablet opravdu kupovat nemusis :D ja jsem za tablet velmi velmi vdecna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.15 13:33
@Ondrášovka.N píše:
Delej jak myslis a ostatni nech taky. Az budes mit sve deti tak jim tablet opravdu kupovat nemusis :D ja jsem za tablet velmi velmi vdecna :)

já sama tablet nemám, takže ho opravdu nebudu kupovat malému děcku :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4984
25.2.15 14:06
@Anonymní píše:
já sama tablet nemám, takže ho opravdu nebudu kupovat malému děcku :mrgreen:

Super. Jsme rady ze to vsechny vime. Je to velmi dulezita informace :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
25.2.15 14:25

Ten tablet neni v podstate spatny, spatnym ho delaji rodice. Je to stejne jako s cokoladou. Tu by taky dote jedlo porad. Takze zalezi na rodicich kolik dovoli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
25.2.15 15:22

Tak já tablet holce nekoupila a to má 4r. Je to každého věc. Každá si své dítko vychovává podle toho, jak sama uzná. Dcera dostala přenosné dvd a je zpokojená. Podle mě je mé ditko na tablet malé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák