Tablet pro 3leté dítě?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
K.Black
2.11.12 13:46

@Verca1989 no tak mobil, PC, internet bude chtít stejně :lol: máš ještě malou holčičku, uvidíš co všechno bude chtít ;) tím nechci říct že mají děti dostat všechno co chtějí.

• Citovat
  • Upravit
8780

Ty jo, poděděný dotykový mobil a já sama ho mám asi půl roku :mrgreen: Někdy si fakt připadám zaostalá :think: :mrgreen:

Tablet bych nekoupila, ale spíš s ohledem na hodnotu takového dárku. Nehodlám dětem kupovat příliš drahé hračky, zvyknou si na to, ničeho si neváží a nedokážou pochopit, jakou hodnotu taková věc má. To pak není příliš dobré, když jsou hozeni do reálného světa, kde mají přežívat a vydělávat :-) Ale to je můj názor ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3959

A vy jste nějak pracovně vytížená, že ho nezabavíte jinak?? příjde mi to, že mu chcete koupit takovou věc jen aby jste od něj měla pokoj a on si nechtěl hrát s vámi.. Nezlobte se na mne, ale uděláte líp, když mu koupíte něco na rozvíjení, budete si sním hrát i třeba s obyčejným legem a chodit s ním ven. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
2.11.12 13:47

Je fakt, že doma tablet už máme a malá ho má v rukách asi za celý den hodinu, víc ne.
Ale vůbec by mě nenapadlo jí koupit vlastní. Mě to příjde jako dobrý dárek na zbavení se dítěte, abych já měla klid :roll:
A nedokážu si představit, když teda ve 3 letech dítěti tablet, co bude dostávat další a další rok :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
2.11.12 13:48
@TornadoLou píše:
Naopak-ja na to nevidim nic zleho! Aj moje deti sa hraju s tabletom-a ja ziskam chvilku kludu po namahavom dni, akebo udrzim dcerku v posteli ked ma horucku.
V skole na informatike nema problem s pojmami ako enter, otvorit okno a pod.
Samozrejme hraju sa v dnoch ked je priserne pocasie;alebo po dni stravenom vonku na ihrisku a s mierou.
Ale technika patri do nasho zivota uz bezne;era guliciek a vyrezavania pistaliek uz konci…

tak nějak ;) prostě technika je součástí života.

• Citovat
  • Upravit
K.Black
2.11.12 13:51

@Svandu já dotykáč ani nemám :lol: všichni jo, jen já ne, ale já ho nechci stejně jen píšu a volám ;)

@aajulinka a jak víš co děláme? jak si hrajeme, zda chodíme ven? :think:

• Citovat
  • Upravit
9090
2.11.12 13:54

@K.Black samozřejmě že ty věci bude chtít, nechci ji od takových věcí izolovat, to je nesmysl. Chci aby uměla pracovat s počítačem, to je v dnešní době docela nezbytnost, počítač s netem doma máme, takže se k němu časem jistě dostane ale rozhodně ji u toho nenechám sedět půl dne, jak to dělají někteří rodiče, protože pak mají od dítěte pokoj. Rozhodně nebudu kupovat mobil za 10 tisíc s milionem funkcí, stačí mobil, ze kterýho se dá volat a psát, samozřejmě něco pěkného ale žádné nesmyslně drahé ptákoviny, já nic takového taky nemám a ani nepotřebuju. A pokud bude mít pocit, že něco takového nutně potřebuje, hold si na to bude muset našetřit nebo časem vydělat. Jak píšeš, není dobré dítěti pořídit vše, na co si ukáže. Měla jsem pár spolužáků, kteří měli vše co chtěli a nebudu sem ani psát, jací byli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
2.11.12 13:55

Radeji nepujdu s dobou a budu vychovavat dite, tak aby vedelo, ze PC neni kazdodenni nutnost…
A kdyz uz chci mit klid, tak ji pustim na hodku telku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5093
2.11.12 13:55
@K.Black píše:
tak nějak ;) prostě technika je součástí života.

To bezesporu je, ale ještě to neznamená, že musí děti od kolébky koukat na televizi, mezi prvníma hračkama mít mobily a tablety a pak být od pěti let registrovaní na FB :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
2.11.12 13:57
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
2.11.12 13:58

Koupit já mladýmu tablet, tak mám tu mateřskou fakt nádhernou, on by si na něm totiž stopro hrál celý den a já bych mohla kafíčkovat, skouknout všechny seriály…Fakt ne! Proboha, co mu to dá? Tohle usnadní život jen vám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
2.11.12 13:59
@marvonelka píše:
To bezesporu je, ale ještě to neznamená, že musí děti od kolébky koukat na televizi, mezi prvníma hračkama mít mobily a tablety a pak být od pěti let registrovaní na FB :-D
:lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sarkasa
2.11.12 13:59

Kam tato doba jenom spěje ptám se!? To je hrůza! To snad není myšlené vážně tablet tříletému děcku!? Já ho taky nemám a to mě je 30 let!!! :roll:

• Citovat
  • Upravit
3959
2.11.12 14:01

@K.Black
Nevím, proto jsem se ptala jestli je zakladatelka nějak pracovně vytížená.. Na vás to vůbec nebylo, nebo vy jste snad zakládala tuto diskuzi?? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3959
2.11.12 14:03
@sarkasa píše:
Kam tato doba jenom spěje ptám se!? To je hrůza! To snad není myšlené vážně tablet tříletému děcku!? Já ho taky nemám a to mě je 30 let!!! :roll:
:palec: :palec: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák