Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Tak to celkem chápu, naše příšery znárodnily můj milovaný předpotopní krám
Pro tak malé dítě prakticky cokoliv, co má multitouch, Android 4 a stačí 7" displej. Myslím, že ty nejlevnější kolem 2000 budou úplně stačit (zvlášť když stačí i ta naše cihla).
@sarkasa píše:
Kam tato doba jenom spěje ptám se!? To je hrůza! To snad není myšlené vážně tablet tříletému děcku!? Já ho taky nemám a to mě je 30 let!!!
@TornadoLou píše:
Naopak-ja na to nevidim nic zleho! Aj moje deti sa hraju s tabletom-a ja ziskam chvilku kludu po namahavom dni, akebo udrzim dcerku v posteli ked ma horucku.
V skole na informatike nema problem s pojmami ako enter, otvorit okno a pod.
Samozrejme hraju sa v dnoch ked je priserne pocasie;alebo po dni stravenom vonku na ihrisku a s mierou.
Ale technika patri do nasho zivota uz bezne;era guliciek a vyrezavania pistaliek uz konci…
když píšete ve škole tak to už je vaše dítě trošku starší ne než 3roky jako aby na tom trávil čas předškolák s tím že si pustí pohádku a tak beru spoustu dětí umí s technikou líp než my..ale 3letému koupit tablet nebo mu dát elektroniku protože se mu nechci věnovat a potřebuji si dělat své věci..mi přijde hodně ujeté
![]()
Dnešní doba je počítačová. Dítě vidí mámu na počítači pořád. Není divu, že ho chce taky. Nejsem proti tomu seznámit dítě s počítačovou technikou od útlého věku. Synovi půjčuji párkrát do týdne noťas s tím, že si děláme společně něco na www.hraveuceni.cz
nemyslím si ale, že by tříleťák měl vlastnit svůj tablet nebo počítač. to půčení bohatě myslím stačí. už jen kvuli hodnotě peněz.
@sarkasa píše:
Kam tato doba jenom spěje ptám se!? To je hrůza! To snad není myšlené vážně tablet tříletému děcku!? Já ho taky nemám a to mě je 30 let!!!
Opravdový tablet bych teda rozhodně nekupovala, Ted je nějaká novinka ve Sparkysu Dětský Tablet pro děti od 3 let. Je tam plno aktivit a učí to dítě počítat a číst. ![]()
@Jaki píše:
Opravdový tablet bych teda rozhodně nekupovala, Ted je nějaká novinka ve Sparkysu Dětský Tablet pro děti od 3 let. Je tam plno aktivit a učí to dítě počítat a číst.
@aajulinka píše:
@K.Black
Nevím, proto jsem se ptala jestli je zakladatelka nějak pracovně vytížená.. Na vás to vůbec nebylo, nebo vy jste snad zakládala tuto diskuzi??
no tak psala jsi v množném čísle, jsem nevěděla že vykáš.
@Verca1989 ono se jinak určují dětem tzv. vhodné hračky, když je v domácnosti jediné a malé
a ano pokud cht+ějí něco víc, ať si vydělají, syn chodí na brigády a když chce něco navíc tak si buď připlatí, nebo když je to dle mého blbost, tak si to koupí celé, takže rozmazlený rozhodně není. A myslím že nebude ani malý ![]()
@smajlik34 píše:určitě je lepší když už dítěti koupit tablet nebo počítač tak něco kde se učí než nějaké autíčka, letdla a pak závody a střílečky
![]()
Ani to není drahý, tuším 299 nebo o stovku dráž.
Vypadá jako opravdový tablet, ale když se zapne, tak tam jsou třeba různé úkoly a snad i AJ. Podle mě je to super.
Opravdový tablet bych teda rozhodně nekoupila. ![]()
@sarkasa píše:
Máme doma, ultrabook, notebook, stolní PC, mininotebook, dotykové telefony iPhone a Galaxy, je nám oběma 30 let…tak to jsme toho možná stihli víc než vy stihnete za celý život
![]()
Tříletému bych asi tablet nekoupila, ale jinak technika, PC atd. k dnešní době patří. Děti napodobují své rodiče. Vy všechny taky sedíte na PC u emimina.
No tak něco jako tohle asi jo, ale opravdovej
![]()
http://www.amosek.cz/…IKULKA-modry
Ja bych ho koupila, ale primarne pro sebe a ne pro dite. A pouzivala bych ho klidne i u mladsiho ditete, ale ne jako kazdodenni hracku. My IPad pouzivame do auta na delsi cesty. (Vic jak 40 minut). Dcerka v aute nespi, zadne hracky ji v aute nebavi vic jak 20 min, pak nastane rev paviana, je celkove vzpruzela z jizdy autem. Popripade ji pujcuju iPhona ve vlaku nebo v cekarne u doktora, kdyz cekame treba i hodinu a mala uz dela sceny. Je to nouzovka, kdy ditko uz nereaguje na nic jineho (knizky, hracky…) a z dane situace neni uniku. Samozrejme se po Iphonu i tabletu sape i doma, kdyz ho objevi, ale to nema narok. Dcera ma rok a po telefonech se sape od pul roka (proste vidi, ze to pouzivame a chce taky), ale doma ji ho nikdy nepujcuju-ma hracky, cteme, blbneme, chodime ven, vecer 10 minut Duck TV misto vecernicku (ten je na ni moc rychlej) a cteme pohadku (to ji nebavi zatim).
V telefonu i tabletu mame nahranyho krtecka (ten ji moc nejede zatim) a pak veci z Duck TV (to ji zabavi). Pak dve aplikace-jedna jsou zviratka-kdy dite macka na veci na obrazku a dela to pohyb a zvuk-zajic hopka, krava zere travu a buci, rybicky plavou a splouchaji. Druha jsou zviratka, ktera se nepohybuji, ale delaji zvuky.
Takze tak, jak si polozila otazku-tablet pro dite k Vanocum-NE! Tablet pro rodice, s obcasnym pouzitim pro syna (na cesty atd)-ANO!
@Oldris píše:
Máme doma, ultrabook, notebook, stolní PC, mininotebook, dotykové telefony iPhone a Galaxy, je nám oběma 30 let…tak to jsme toho možná stihli víc než vy stihnete za celý život![]()
![]()
Tříletému bych asi tablet nekoupila, ale jinak technika, PC atd. k dnešní době patří. Děti napodobují své rodiče. Vy všechny taky sedíte na PC u emimina.
mazec
my doma třeba nevedem ani jeden dotykový tel a ani ho nechcem
a z pc jen stolní a noťas a tablet, jinač nic
![]()
od 5let? to je ještě dobré já už jsem několikrát viděla na fb profil malého dítěte tak 1-2roky staré a to mi už přijde přehnané jak tam rodiče vždy píšou jakoby to psalo to dítě co dneska dělalo co jedlo atd..neřeknu sem tam si napsat tyto věci na svůj fb ale ne kvůli tomu zakladat fb malému dítěti, které ani neví co to je