Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Tako Laret?
Přidejte zkušenost s Tako LaretAhoj holky, také uvažuji o tom, že si koupím tento kočárek. Chtěla jsem se zeptat, jestli už některá jezdíte i se sporťákem a jestli i s tou sportovní korbičkou jste spokojené. Díky ![]()
Já jsem na 100% rozhodnutá pro ten zelený, mohu se někoho zeptat jestli bledne hodně barva? Děkuji
Ahoj holky, včera jsem koukala na tako laret. Na pohled se mi moc líbí, ale přijde mi docela nízký. jsem docela vysoká a mám strach, aby mi to nevadilo. Taky jsem se chtěla zeptat jak jste spokojené se šířkou korbičky. přijde mi úzká. a na léto nějak moc vycpaná ![]()
Rybička85 - neměj strach, je to jen polstrování, co kryje výztuž kočárku. Byly tady sice holky, co to na léto vyndaly, ale mně to nevadilo. Jinak pokud podrobněji studuješ rozměry kočárků, patří k těm větším. Já osobně jsem jej kupovala, protože se mi líbí sporťák. Jde do úplného lehu a je dost krytý na zimu. Malý se narodil v dubnu a musím říct, že déle jak do konce října jezdit s hlubokou korbičkou nebudu. Pokud ho už nababuším, tak se mi tam nevejde. V nějaké předchozí diskuzi se psalo o přístupu k ventilkům na kolech…fakt pro velmi zručné! Přítel to foukal a podařilo se mu něco natrhnout přímo u ventilku, takže servis. Kolečka občas klepou, ale stačí namazat a dotáhnout. Ostatně, pokud se jezdí na kole, taky se musí dělat údržba. Mně vadí jedna věc…neustále musím mít v tašce ke kočárku dlouhé ucho, které se musí pokaždé nandat a zase sundat.
Děkuji za odpověď. Miminko se mi má narodit v prosinci, tak si říkám, že v létě už ho stejně budu vozit ve sporťáku. Ale chci ho mít i na druhé dítě tak proto se ptám. Moje mamka je totiž zastánkyně co největších korbiček u kočárků. Nějak jí nemůžu vysvětlit, že tyhle typy kočárů nejsou většinou moc hezké
A já těžko budu měnit názor, protože LARET je fakt nádhernej. Akorát nevím, jestli si koupit fialový nebo modrý
Nevím totiž jak vypadají. Naživo jsem viděla jenom růžový…
@rybička85 píše:
Děkuji za odpověď. Miminko se mi má narodit v prosinci, tak si říkám, že v létě už ho stejně budu vozit ve sporťáku. Ale chci ho mít i na druhé dítě tak proto se ptám. Moje mamka je totiž zastánkyně co největších korbiček u kočárků. Nějak jí nemůžu vysvětlit, že tyhle typy kočárů nejsou většinou moc hezkéA já těžko budu měnit názor, protože LARET je fakt nádhernej. Akorát nevím, jestli si koupit fialový nebo modrý
Nevím totiž jak vypadají. Naživo jsem viděla jenom růžový…
My máme tyrkysový, když mrkneš do fotogalerie tady k tématu tak jsem tam dala i pár fotek…je ve skutečnosti ještě hezčí
Fialkový jsem viděla taky v kombinaci s černou a taky se mi moc líbil, ale přeci jen ta tyrkysová byla víc klučičí a protože už třetí dítko pak neplánujeme, tak jsem si s klidem koupila čistě klučičí
a ten tmavě modrý jsem taky viděla a je teda asi nejošklivější barva ze všech…je smutný, nevýrazný a nijak mě nezaujal…když už vybírat neutrální, tak klidně ten fialový
jinak s ním zatím nejezdíme, tak moc neporadím co se týče výšky, ale kamarádka říkala, že její manžel je dost vysoký a musí mít rukojeť na nejvyšší polohu…mě se moooc líbí, jsem z něj nadšená a doufám, že budu i za provozu ![]()
My právě čekáme první mimčo a to holčičku, tak řeším, jestli by se ten modrý hodil. Je pravda, že ten fialový je pro obě pohlaví. Když jsem kočárek zkoušela, tak jsem rukojeť měla taky na nejvyšší, ale zase se strašně dobře držela. Narozdíl od jiných kočárků
Jinak taky se mi strašně líbí ![]()
Ahoj, taky čekáme miminko v prosinci, měla by to být holčička. Nicméně plánujeme i další dítka, takže raději bereme neutrální barvu. Zaujal nás ještě Lungo a Captiva, ale pokud si z nich nevybereme, bereme béžovo-černý Laret, naživo jsme ho viděli a vypadá moc hezky ![]()
Nicméně nás v nejbližší době čeká návštěva v Mipese http://www.kocarky-levne.cz/
@alhena píše:
Ahoj, taky čekáme miminko v prosinci, měla by to být holčička. Nicméně plánujeme i další dítka, takže raději bereme neutrální barvu. Zaujal nás ještě Lungo a Captiva, ale pokud si z nich nevybereme, bereme béžovo-černý Laret, naživo jsme ho viděli a vypadá moc hezky
Nicméně nás v nejbližší době čeká návštěva v Mipese http://www.kocarky-levne.cz/
taky mám zálusk na béžovo-černý, ale na živo jsem ho ještě neviděla, jen zelený ![]()
A nevíte o nějaké prodejně v okolí brna, kde by tyhle kočárky měli? Do Mipesy to máme pěknej kousek cesty. a v Brně jsem ho našla jen v jednom obchodě.
Rybička85 - my se s přítelem dívali i na ten modrošedý s černou a museli jsme konstatovat, že je moc smutný. To raději tu tyrkysovou, ta je hezká. jÁ VIDĚLA NA VLASTNÍ OČI FIALOVÝ V KOMBINACI S ŠEDOU. vE STÍNU NEŠLO ANI POZNAT, ŽE TO JE ŠEDÁ. bYL MOC HEZKÝ, ALE MY MÁME CHLAPEČKA A PŘÍTEL NECHTĚL MOC barevnej. Tak máme ten béžový. Přeji šťastnou ruku. věřím, že vyberete správně…
Rybička85,jestli to nemáš daleko do Hodonína mají v prodejně Ina tyhle kočárky. My tam máme rezervovaný černo-růžový ![]()
Nevíte, jak je to s barvou kočárku? Jak dlouho vydrží, nebo jestli rychle vyblednou? Děkuji za názory
Holky nemáte problém s koly? Už podruhé musíme vyměňovat duši, buď nám to někdo píchá nebo to jsou šumty…
Ahoj, tak od včerejška je doma
http://www.kocarky-levne.cz/…-mia-01-gray poslední kus z pouhých 3 - limitovaná edice. Byla to láska na první pohled ![]()