Sledujete na facebooku stránku Táta parťák?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lolink
7.3.18 11:54

@anonymni_prezdivka ja to studovala trochu. Nechci sve zive ditko tahat po psychousich cele detstvi. Francie ma uplne jiny styl stravovani. Adhd je chemicka nerovnovaha. Oni moc nejedou cukry. Pouzivaji kvalitni mouky atd. Dle meho na tom neco bude. Zkousim, uvidim… Je fakt, ze s vekem se klidni. A ze kdyz povolim a dame si neco na zub, protpze nic se nema prehanet, je to znat…

• Citovat
  • Upravit
7.3.18 11:56
@lolink píše:
@anonymni_prezdivka ja to studovala trochu. Nechci sve zive ditko tahat po psychousich cele detstvi. Francie ma uplne jiny styl stravovani. Adhd je chemicka nerovnovaha. Oni moc nejedou cukry. Pouzivaji kvalitni mouky atd. Dle meho na tom neco bude. Zkousim, uvidim… Je fakt, ze s vekem se klidni. A ze kdyz povolim a dame si neco na zub, protpze nic se nema prehanet, je to znat…

Teda, to mne zajímá, nepíšeš o tom deníček? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolink
7.3.18 12:04

@anonymni_prezdivka ne. Ale zkus tu lnihu adhd neexistuje.

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
7.3.18 12:07

Nevíte někdo, jestli ten Táta Parťák má ještě jiné děti a má manželku? Mě přijde, že soužití s takovým člověkem není možné a tak jsem zvědavá. :think:

• Citovat
  • Upravit
lucenka
7.3.18 12:11
@Kobliha51 píše:
Nevíte někdo, jestli ten Táta Parťák má ještě jiné děti a má manželku? Mě přijde, že soužití s takovým člověkem není možné a tak jsem zvědavá. :think:

má ještě mladší dceru

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
7.3.18 12:13
@lucenka píše:
má ještě mladší dceru

A žije s tím, s kým má děti? Nevíte někdo?

• Citovat
  • Upravit
7.3.18 12:54
@Kobliha51 píše:
A žije s tím, s kým má děti? Nevíte někdo?

Má dceru Gábinku a syna Ríšu. S manželkou mají střídavou péči - někde to tam psal. Že ho opustila chápu, co ale nechápu je, že s ním vydržela tak dlouho, aby si udělali dvě děti. Ale také tam někde popisoval, že tento styl najel až později, ne od začátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.3.18 12:57

@lolink mrknu se, díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22796
7.3.18 12:59

Já se začetla do jeho příspěvku o odpoledním spaní ve školce… Uff, nechtěla bych být učitelkou jeho dětí :oops: Přitom vlastně říká věci, se kterýma vnitřně souhlasim, ale asi to, JAK to popisuje a jak to řeší, mi vadí. Přijde mi ten jeho přístup arogantní, i když on by určitě tvrdil opak. Přijde mi, že se prezentuje jako hroznej volnomyšlenkář, co jen hledá společnou řeč a chce nejlepší řešení pro všechny, zejména pro děti, ale přitom vlastně „mezi řádky“ (no, možná ani to ne) vyhrožuje inspekcí a mává před nosem paragrafy a řády… Je mi z těch příspěvků strašlivě nesympatickej, jakkoliv možná původní myšlenka je dobrá a podnětná, zajímavý :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
7.3.18 13:08
@anonymni_prezdivka píše:
Má dceru Gábinku a syna Ríšu. S manželkou mají střídavou péči - někde to tam psal. Že ho opustila chápu, co ale nechápu je, že s ním vydržela tak dlouho, aby si udělali dvě děti. Ale také tam někde popisoval, že tento styl najel až později, ne od začátku.

Myslela jsem si to. Je dost podobný několika chlapům, co jsou tu a myslím si, že jejich manželky nutně musely od nich odejít, protože je to, jak se tu projevují, je na vyskočení z balkonu. Chudák matka dětí. :think:

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
7.3.18 13:10
@krtek93 píše:
Já se začetla do jeho příspěvku o odpoledním spaní ve školce… Uff, nechtěla bych být učitelkou jeho dětí :oops: Přitom vlastně říká věci, se kterýma vnitřně souhlasim, ale asi to, JAK to popisuje a jak to řeší, mi vadí. Přijde mi ten jeho přístup arogantní, i když on by určitě tvrdil opak. Přijde mi, že se prezentuje jako hroznej volnomyšlenkář, co jen hledá společnou řeč a chce nejlepší řešení pro všechny, zejména pro děti, ale přitom vlastně „mezi řádky“ (no, možná ani to ne) vyhrožuje inspekcí a mává před nosem paragrafy a řády… Je mi z těch příspěvků strašlivě nesympatickej, jakkoliv možná původní myšlenka je dobrá a podnětná, zajímavý :think:

Měl si ty děti nechat doma, učit si je sám a starat se o ně sám. Ušetřil by nervy sobě i všem ostatním, se kterými kdy přijde do styku. Ale to by se nemohl nad nikoho povyšovat a to by ho asi nebavilo.

• Citovat
  • Upravit
26270
7.3.18 13:17
@Kobliha51 píše:
Myslela jsem si to. Je dost podobný několika chlapům, co jsou tu a myslím si, že jejich manželky nutně musely od nich odejít, protože je to, jak se tu projevují, je na vyskočení z balkonu. Chudák matka dětí. :think:

no co se týká chlapů na EM, tak já teda vidim taky nějakou poruchu, protože běžný to teda fakt není… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.3.18 13:21
@Kobliha51 píše:
Měl si ty děti nechat doma, učit si je sám a starat se o ně sám. Ušetřil by nervy sobě i všem ostatním, se kterými kdy přijde do styku. Ale to by se nemohl nad nikoho povyšovat a to by ho asi nebavilo.

Přesně tak… Přímo z něj ta potřeba čiší. Upřímně lituju každou instituci a její zaměstnance, kam ti jeho nevychovaní spratci přijdou.
V jednom z jeho přípěvků například píše, jak předposlední den školky učitelka „velmi netaktně před některými rodiči, dětmi i Ríšou“ (!) supertátovi sdělila, že jeho Ríšánek šikanuje jiné děti, jedna holčička se kvůli němu bojí chodit do školky a jiným dětem že brání jít na záchod a směje se jim u toho… A na starší nebo stejně staré si netroufne, jen na mladší/menší.
Supertáta pančelce řekl, že jí za Ríšu nic neslíbí (!), ale že si s ním o tom promluví. Spratkovi v autě řekl, že se na něj nezlobí (!) a že si o tom promluví doma. Ríšánek prý v autě pookřál.
Doma supertáta Ríšánkovi (6!) vysvětlil, že jemu je to teda jedno, ale že by ho mohli vyloučit ze školky a tak by po prázdninách musel do jiné a jestli by to tak chtěl (!!!). (6 a po prázdninách do školky… to asi bude tou super výchovou a péčí o úkoly a tak). A Ríšánek že teda nechtěl.
Tak koupili holčičce a ještě jednomu, co ho šikanoval, čokoládu, Ríšánkovi koupili čokoládu (čokolády za Ríšovy ušetřené peníze), pančelce růži (za peníze tatínka, který synkovi řekl, jak se mu moc líbí, jak to vyřešil) a byli strašně šťástní všichni. Hlavně jak to Ríšánek sám vyřešil (když mu to teda supertáta poradil).
Jo a čokolády za dvacku, tak úplně nevím, co to bylo za dobroty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22796
7.3.18 13:46
Přesně tak… Přímo z něj ta potřeba čiší. Upřímně lituju každou instituci a její zaměstnance, kam ti jeho nevychovaní spratci přijdou.
V jednom z jeho přípěvků například píše, jak předposlední den školky učitelka „velmi netaktně před některými rodiči, dětmi i Ríšou“ (!) supertátovi sdělila, že jeho Ríšánek šikanuje jiné děti, jedna holčička se kvůli němu bojí chodit do školky a jiným dětem že brání jít na záchod a směje se jim u toho… A na starší nebo stejně staré si netroufne, jen na mladší/menší.
Supertáta pančelce řekl, že jí za Ríšu nic neslíbí (!), ale že si s ním o tom promluví. Spratkovi v autě řekl, že se na něj nezlobí (!) a že si o tom promluví doma. Ríšánek prý v autě pookřál.
Doma supertáta Ríšánkovi (6!) vysvětlil, že jemu je to teda jedno, ale že by ho mohli vyloučit ze školky a tak by po prázdninách musel do jiné a jestli by to tak chtěl (!!!). (6 a po prázdninách do školky… to asi bude tou super výchovou a péčí o úkoly a tak). A Ríšánek že teda nechtěl.
Tak koupili holčičce a ještě jednomu, co ho šikanoval, čokoládu, Ríšánkovi koupili čokoládu (čokolády za Ríšovy ušetřené peníze), pančelce růži (za peníze tatínka, který synkovi řekl, jak se mu moc líbí, jak to vyřešil) a byli strašně šťástní všichni. Hlavně jak to Ríšánek sám vyřešil (když mu to teda supertáta poradil).

Přitom by stačilo Rišánkovi pořádně zmalovat prd. l :jazyk: :mrgreen:

Ne, neberte mě doslova, sama nevim, jak bych na to reagovala (a třeba špatně a kontraproduktivně). Ale teda prohlásit, že se na něj za to nezlobí - to bych já prohlásit nemohla, já bych se zlobila, a to dost. A byla bych dost zklamaná. A o čokoládě by si Rišánek moh nechat tak akorát zdát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolink
7.3.18 13:49
8o 8o 8o
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí