Tatínkova holčička?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3447
12.4.12 10:56

Nevím to jistě, ale můj muž tvrdí, že chce určitě holčičku. Ale stejně tak mluví o synovi… asi byt rád obě pohlaví. Je to rybář a myslivec a vidí se, jak bude jak malou slečnu, tak malého chlapa, tahat s sebou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
12.4.12 11:38

Máme páreček a rozhodně to platí. Už první si přál holku, vyšla napodruhé:). Každé má své výhody i nevýhody:D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
12.4.12 12:08
@tálinka píše:
Tak přítel chtěl od začátku holčičku, pořád říkal, že si je jistý, že to bude holka, když jí viděl poprvé na UTZ a doktor to potvrdil, tak ukápla i slza :) Je za ní moc rád :)
Ahoj Alísku :)

Ahoj, sice mi to dnes nezapaluje? Diskutujem spolu někde??? Jsi s Pejru, koukám na místo, ale nevím, poraď :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
12.4.12 12:11

Omlouvám se za OT. Odhalila jsem tě Tálinko :D :D na tvůj vošťurák se nedá zapomenout :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
12.4.12 15:24
@alisekR píše:
Omlouvám se za OT. Odhalila jsem tě Tálinko :D :D na tvůj vošťurák se nedá zapomenout :mavam:

no jasný, to jsem já :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KLucicek
1.5.12 09:27

U nás to neplatí. Tatínek je zblázněný spíš do chlapečka. Má 18m a věnuje se mu hodně a myslím, že mu snad i víc rozumí než já a rozmazluje ho neskutečným způsobem, až mě to štve… Je to jeho miláček. Má ještě dceru z prvního manželství, ale k ní nemá na první pohled tak blízko. Má ji samozřejmě rád, ale ten rozdíl je obrovský. Snaží se, ale tady zas naopak vím spíš já, čím ji zabavit nebo co ji bude bližší. Takže když je u nás, já se věnuji jí, protože u holčičky intuitivně víc chápu co a jak. A já si teda hodně přála chlapečka. Můj partner taky.

• Citovat
  • Upravit
KLucicek
1.5.12 09:29

Jo a chlapeček je na tatínka hrozně podobný. Prostě celý on a holčička je naopak celá jeho ex. Tedy její maminka..

• Citovat
  • Upravit
139
2.6.14 20:57

U nás manžel chce holčičku, já chci oboje :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat