Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nevím to jistě, ale můj muž tvrdí, že chce určitě holčičku. Ale stejně tak mluví o synovi… asi byt rád obě pohlaví. Je to rybář a myslivec a vidí se, jak bude jak malou slečnu, tak malého chlapa, tahat s sebou ![]()
Máme páreček a rozhodně to platí. Už první si přál holku, vyšla napodruhé:). Každé má své výhody i nevýhody:D.
@tálinka píše:
Tak přítel chtěl od začátku holčičku, pořád říkal, že si je jistý, že to bude holka, když jí viděl poprvé na UTZ a doktor to potvrdil, tak ukápla i slzaJe za ní moc rád
Ahoj Alísku
Ahoj, sice mi to dnes nezapaluje? Diskutujem spolu někde??? Jsi s Pejru, koukám na místo, ale nevím, poraď ![]()
Omlouvám se za OT. Odhalila jsem tě Tálinko
na tvůj vošťurák se nedá zapomenout ![]()
@alisekR píše:
Omlouvám se za OT. Odhalila jsem tě Tálinko![]()
na tvůj vošťurák se nedá zapomenout
no jasný, to jsem já ![]()
U nás to neplatí. Tatínek je zblázněný spíš do chlapečka. Má 18m a věnuje se mu hodně a myslím, že mu snad i víc rozumí než já a rozmazluje ho neskutečným způsobem, až mě to štve… Je to jeho miláček. Má ještě dceru z prvního manželství, ale k ní nemá na první pohled tak blízko. Má ji samozřejmě rád, ale ten rozdíl je obrovský. Snaží se, ale tady zas naopak vím spíš já, čím ji zabavit nebo co ji bude bližší. Takže když je u nás, já se věnuji jí, protože u holčičky intuitivně víc chápu co a jak. A já si teda hodně přála chlapečka. Můj partner taky.
Jo a chlapeček je na tatínka hrozně podobný. Prostě celý on a holčička je naopak celá jeho ex. Tedy její maminka..