Tchán (napadení ?) Co bude dál.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34322
12.6.20 00:21
@Janasas píše:
Anonymní víc co, já bych si myslela o tchánovi, své, ale na druhou stranu, bych ho nechala jet, a ještš s radostí, a měly byste klid.. Já teda už se na to dívám jinak.. Já bych než dohadování s takovým tchánem radši byla ráda, aby odjel teda pryč, a já měla klidný týden s mámou.. A když se nad tím, zamyslím, možná to by bylo lepší i pro vás.. nikdo by vám tam nedělal dusno.. Zase..maminka by přijela a on by tam dělal scény??? Proč, takto by byl klid..
Podle mě si to vyřešila blbě, ted bude na koni, že na to vyzrál, že maminka nedojede.. Měla si se na něho vyprdnout, nech si jede pryč.. a udělat si pěkný týden s mámou..|Spíš opačně.. vy jedete pryč.. joooo, to si užijem :mrgreen:

Víš, jak Jára Cimrman trestal žáky? Nedal si po obědě doutník.

Zakladatelka chce vytrestat tchána tak, že maminka nepřijede, a ona bude moci říkat „může za to tchán“. Přitom za to může ona, že hledá problém, kde není.
Jako kdo co o kom říkal… fakt si na to ještě někdo dospělej hraje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.6.20 09:21
@divine woman píše:
Ty jsi ještě mladá a blbá. Sorry jako, ale to neumíš být zdvořilá? Nemusíš nikomu říkat, aby zavíral hubu. Stačí říct mile to je moje návštěva a přišla si popovídat se mnou, tak se nezlobte, ale půjdeme do kuchyně, obýváku…

Vy to evidentne vubec nechapete. Nechapu, proc se tady neustale obhajuje psychpaticky tchan, co terorizuje obyvatele domu. Pokud jste si nevsimla, tak ona je slusna, na rozdil od nej, ktery skace do cizich rozhovoru a rika ze „vi hovno“. Zakladatelka ma svuj nazor a to je pro mistni damy asi problem. Normalne bych ho s usmevem neustale slusne vytacel jen tim, ze bych ho ignoroval a pokud se bude nevychovane vtirat, tak bych mu jen rekl, ze at se chova slusne. Pokud by vas napadl, ihned volat policii. Rodina je zrejme uz zpracovana a jemu se nelibi, ze v dome je nekdo, kdo neni vuci nemu servilni. Je to arogantni frustrat, co si leci mindraky na sve rodine. Odstehujte se co nejdrive.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.6.20 09:27
@Michelle_M píše:
Ten tvůj pocit, že se tě snaží vyprovokovat, je asi z velké části oprávněný. Jenže se mu to daří, no… Ty mu jdeš svou reakcí prostě na ruku. Jakoukoliv reakcí, i dejme tomu slušně podanou, protože to je přesně to, na co on čeká, on to ví, že v 99% případů padne kosa na kámen, neshodnete se a bude moct zvednout stavidla. Jestli v tom chceš dál přežívat, tak si prostě budeš muset osvojit starou zlatou pravdu, že mluviti stříbro a dál to asi znáš. Zatím on v tobě má „partnera“ pro ty svoje výlevy. Ale jeho nezměníš, můžeš změnit jen sebe a svůj přístup. Udělej to jako ti ostatní, neprojevuj mu nesouhlas, nenaznačuj jiný názor. A co, že se pak cítí jako king, tak mu to dopřej, i to poslední slovo by mohl mít, co by ne… Klidně bych s ním i přehnaně souhlasila, uvidíš, jak mu to vezme vítr z plachet. Hele já jsem měla v první práci šéfa podobného ražení, nebyl to teda takovej buran, ale taky se strašně rád poslouchal a jiný názory vůbec nepřipouštěl do debaty. Ze začátku jsem si říkala, že si přece nenechám od něj tak s. át na hlavu, jsme dva dospělí lidi a v rámci nějakého vztahu nadřízený - podřízená spolu snad můžeme vést rozumnou debatu… Prdlajs, akorát ho to dostávalo do větších obrátek a když na mě jednou vysloveně začal řvát, ať už jsem zticha, pochopila jsem, že s takovým člověkem nemůžeš vyhrát, máš jen dvě možnosti, odejít, nebo se mu přizpůsobit. Já tu práci jinak měla ráda, takže jsem se rozhodla jít cestou nejmenšího odporu (a i se mi to vyplatilo, nakonec ho vyhodili, protože lezl silně na nervy i svým nadřízeným :lol: )

Takze stahnout ocas a podridit se psychopatovi? Upozadit svuj nazor? Podvolit se?

Priserna rada.

Tchan at si rve, ale ona nesmi prestat mit svuj nazor. Staci hi vyjadrit slusne a pokud bude rvat, tak ignor.

Nehlepsi rada je se odstehovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.6.20 13:15

Tak holky, hlásím se vám s novým konfliktem, který vám snad otevře oči. všechno bylo vpohode nikdo nic neřešil. Dneska ráno se tchán sebral s tchyni a brzo ráno jeli na ryby takový klídek. deti si hráli venku. Šli s chlapem na hřiště, a víte jak jsou ty Kimově krosky a stane se že se ta páska přetrhne, tak to se stalo mojí dceři kdZ jela na kole. Mezi tím přišli domu (chlap musel na WC) dcera přinesla botu mezi tím přijela Tchyně a tchán už od auta jsem slyšela jak mají blbou náladu a tak jsem chtěla vyklidit pole. Nestihla jsem tchyně zalezla domu a tchán viděl že držím v ruce tu botu a ptám se s dcery kde má druhou. přišla jen tak mi tu bodů sebral z ruky a dívá se. Chlap vylezl a já se ho ptal co se s tou botou stalo jen to nic víc a on ale valince se ten knoflík povoli.Mam ho v kapse tchán tu bodů švihl na trampolínu něco zabrblal a šel sekat trávu. Podívala jsem se na chlapa chlap na mě a raději jsem to potěší prostě blobst. Jenže? Mezi tím dcerka se chtěla dívat na pohádku zapla jsem tv. a já jsem šla se synem nahoru do pokoje. Asi za deset minut jsem šla dolů a do kuchyně a chlap na mě prosimtě můžeš vypnout tu tv? Říkám jo vypnu já nevěděla že už se nekouká byla jsem nahoře. a chlap na mě no zase má blbe keci že vezme nůžky a tu tv nám přestřihne (kabel ).Tv jsem vypla a ani jsem se nenadálá už začal řvát že zase nikdo neposbrial vykali po psovi obrovský problém. přitom každé ráno je uklízím (jeho pes ) je naučený dělat potřebu na zadní straně zahrady kam nikdo nechodí. Takže to vypadá tak že já sem raději s dětmi doma zalezla a jsem zvědavá kdy začne nadávat proč nejsme venku.😕 A to mám ještě povedené prádlo a další pračku jsem zapla. Tímto bych vám chtěla říct že tohle jsou pro mě opravdu blbosti které By normální lidi neřešili ale on ne prostě musí řvát a na někom si vybít zlost.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.6.20 13:42

@Příjemné Pondělí přesně tak, mě nejde o to se s ním hádat, ale když už tak bych chtěla ri t svůj názor a ne že se mi začne vysmívat a říkat vlastně že jsem blbá.

• Citovat
  • Upravit
42962
13.6.20 14:09
@Anonymní píše:
Tak holky, hlásím se vám s novým konfliktem, který vám snad otevře oči. všechno bylo vpohode nikdo nic neřešil. Dneska ráno se tchán sebral s tchyni a brzo ráno jeli na ryby takový klídek. deti si hráli venku. Šli s chlapem na hřiště, a víte jak jsou ty Kimově krosky a stane se že se ta páska přetrhne, tak to se stalo mojí dceři kdZ jela na kole. Mezi tím přišli domu (chlap musel na WC) dcera přinesla botu mezi tím přijela Tchyně a tchán už od auta jsem slyšela jak mají blbou náladu a tak jsem chtěla vyklidit pole. Nestihla jsem tchyně zalezla domu a tchán viděl že držím v ruce tu botu a ptám se s dcery kde má druhou. přišla jen tak mi tu bodů sebral z ruky a dívá se. Chlap vylezl a já se ho ptal co se s tou botou stalo jen to nic víc a on ale valince se ten knoflík povoli.Mam ho v kapse tchán tu bodů švihl na trampolínu něco zabrblal a šel sekat trávu. Podívala jsem se na chlapa chlap na mě a raději jsem to potěší prostě blobst. Jenže? Mezi tím dcerka se chtěla dívat na pohádku zapla jsem tv. a já jsem šla se synem nahoru do pokoje. Asi za deset minut jsem šla dolů a do kuchyně a chlap na mě prosimtě můžeš vypnout tu tv? Říkám jo vypnu já nevěděla že už se nekouká byla jsem nahoře. a chlap na mě no zase má blbe keci že vezme nůžky a tu tv nám přestřihne (kabel ).Tv jsem vypla a ani jsem se nenadálá už začal řvát že zase nikdo neposbrial vykali po psovi obrovský problém. přitom každé ráno je uklízím (jeho pes ) je naučený dělat potřebu na zadní straně zahrady kam nikdo nechodí. Takže to vypadá tak že já sem raději s dětmi doma zalezla a jsem zvědavá kdy začne nadávat proč nejsme venku.😕 A to mám ještě povedené prádlo a další pračku jsem zapla. Tímto bych vám chtěla říct že tohle jsou pro mě opravdu blbosti které By normální lidi neřešili ale on ne prostě musí řvát a na někom si vybít zlost.

Tak se prostě odstěhuj, co chceš slyšet, he to daň za to, že bydlíš v jeho revíru. Nebo je tam něco tvoje? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.6.20 14:17

@Betty MacDonald tohle jsem napsala aby jste viděli že to není tím že bych ho já měla provokovat.

• Citovat
  • Upravit
42962
13.6.20 14:36
@Anonymní píše:
@Betty MacDonald tohle jsem napsala aby jste viděli že to není tím že bych ho já měla provokovat.

Nevím, jestli chápeš, že to tak bude pořád. Jeho hrad, jeho pravidla. A neříkej, že ne…Kdyby to tak nebylo, tak tvůj chlap by to prostě řešil :jazyk: Tam toho bude i víc…A já jsem psala, že bych do toho nešla, radši jsme se s mužem zadlužili, a víš, co? Máme svoje splátky a svůj klid :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
13.6.20 14:43
@Anonymní píše:

Ale to je úplně jedno…on se prostě hádat chce a záminku si najde vždycky…jediné řešení je odstěhovat se, pokud jste v jeho baráku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42962
13.6.20 14:50

@Monchichik Prostě je to tak. Hotovo. Zakladatelko, smiř se s tím. Je to vaše hloupost, že jste do toho šli, obzvlášť, pokud je tchán samostartovaci. Nikdy bych takovou kravinu neudělala, mám ráda svoje rozhodnutí, svoje soukromí a svůj klid. Nám to za ty prachy stálo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
14.6.20 22:45

Já to stejně pořád nechápu.

Jako to nemají plot? Dveře? Zámky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
16.6.20 09:21

A takovej klid, jako kdyz odjeli na ryby, by jsi mela porad, kdyby jste bydleli jinde. Jen si to predstav a zasni se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová