Tchán strašně pomlouvá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
12.2.18 12:39
@kontramatka píše:
To jsi napsala moc hezky. A máme to hodně moc podobně. Když jsme samy, ignoruje mě i děti. Když je nějaká událost, kde se sejdou lidi, tak hraje divadla o milující tchyni. Směju se tomu. Už to asi poznala, že je průhledná, tak už tolik nepřehrává. A hlavně to už nikoho taky nezajímá. Neví co mají naše děti rády za jídlo, jaké mají záliby, co kdy kde jak dělají, jestli jsou zdraví nebo nemocní, ale před lidma se tváří, jak kdyby jsme společně žili na růžovém obláčku. Trapné.
:kytka: :hug:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.2.18 13:08

Přerušit kontakt nemůžu kvůli dětem a manželovi, táta je dobrej a děda taky

• Citovat
  • Upravit
891
12.2.18 13:23

Ahoj to sami jsem mela ja s tchyni i s tchanem. Potrebovala jsem pohlidat treba i na hodinku a to bylo pak pomluv co to ma za hadry ve skolce, jak ho to oblikam, co mel za boty, ze byli pro ostudu.tech zkusenosti a pomluv snima mam hodne to by tu bylo na tri stranky. vnouckovi nikdy nic nekoupily, prerusila sem snima kontakt je to uz dva roky a mam klid, ale svymu druhovy nezakazuji aby se snima vydal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.2.18 13:31

Přerušila bych styk a neřešila, ale je to spíš o domluvě s manželem jestli bude chtít i on. U nás tohle dělá tchýně, nenechá na nikom niť suchou, drbe po rodině pravdu i lež a když se něco provalí, dělá, že ona nikdy nic neřekla :roll: :roll:. Chlap k ní chce jezdit každý víkend, posledně jsem dojela vyřízená a říkala jsem už nikdy víc. Hrne do nás jen pomluvy a negativa :zed: :zed: :zed:. Pomlouvá vnoučata atd :roll:

• Citovat
  • Upravit
21703
12.2.18 13:39
@Anonymní píše:
Přerušit kontakt nemůžu kvůli dětem a manželovi, táta je dobrej a děda taky

Manzelovi to nevadi, jak o vas mluvi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.2.18 13:43

Manželovi vadí jak o nás mluví, ale zase je asi blbý brát dětem dědu a nakonec i mamžel by byl nešťastný… ale koukat na něj se mi nechce :poblion:

• Citovat
  • Upravit
891
12.2.18 13:47

Pritel k nim bere syna, ja sem vzdy doma me u nich uz nikdo nikdy neuvidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21703
12.2.18 13:52
@Anonymní píše:
Manželovi vadí jak o nás mluví, ale zase je asi blbý brát dětem dědu a nakonec i mamžel by byl nešťastný… ale koukat na něj se mi nechce :poblion:

Tak se ho narovinu a hlavne klidne zeptejte - svagrova rikala to a to, je to pravda? Proc jsi to rikal? apod. Kdyz na nej spustite bububu, akorat se do krve pohadate. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.2.18 15:16
@PaníBovaryová píše:
Tak se ho narovinu a hlavne klidne zeptejte - svagrova rikala to a to, je to pravda? Proc jsi to rikal? apod. Kdyz na nej spustite bububu, akorat se do krve pohadate. :nevim:

Když to bych zase práskla svagrovou :roll:

• Citovat
  • Upravit
7355
12.2.18 16:40
@Anonymní píše:
Když to bych zase práskla svagrovou :roll:

Se švagrovou vycházíš dobře? Tak se domluvte, že každá z vás utnete jakýkoliv náznak pomlouvání ze strany tchána.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.2.18 20:25
@dedrichov píše:
Se švagrovou vycházíš dobře? Tak se domluvte, že každá z vás utnete jakýkoliv náznak pomlouvání ze strany tchána.

Jj to by šlo :palec: ona je moc fajn

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.2.18 20:32

Já bych taky pomlouvání toho druhýho hned utnula a kdyby s tím nepřestal, tak bych mu to řekla třeba tehdy až se zase nabídne…to přeci není normální, děda neděda.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová