Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Přerušit kontakt nemůžu kvůli dětem a manželovi, táta je dobrej a děda taky
Ahoj to sami jsem mela ja s tchyni i s tchanem. Potrebovala jsem pohlidat treba i na hodinku a to bylo pak pomluv co to ma za hadry ve skolce, jak ho to oblikam, co mel za boty, ze byli pro ostudu.tech zkusenosti a pomluv snima mam hodne to by tu bylo na tri stranky. vnouckovi nikdy nic nekoupily, prerusila sem snima kontakt je to uz dva roky a mam klid, ale svymu druhovy nezakazuji aby se snima vydal.
Přerušila bych styk a neřešila, ale je to spíš o domluvě s manželem jestli bude chtít i on. U nás tohle dělá tchýně, nenechá na nikom niť suchou, drbe po rodině pravdu i lež a když se něco provalí, dělá, že ona nikdy nic neřekla
. Chlap k ní chce jezdit každý víkend, posledně jsem dojela vyřízená a říkala jsem už nikdy víc. Hrne do nás jen pomluvy a negativa
. Pomlouvá vnoučata atd ![]()
@Anonymní píše:
Přerušit kontakt nemůžu kvůli dětem a manželovi, táta je dobrej a děda taky
Manzelovi to nevadi, jak o vas mluvi?
Manželovi vadí jak o nás mluví, ale zase je asi blbý brát dětem dědu a nakonec i mamžel by byl nešťastný… ale koukat na něj se mi nechce ![]()
Pritel k nim bere syna, ja sem vzdy doma me u nich uz nikdo nikdy neuvidi.
@Anonymní píše:
Manželovi vadí jak o nás mluví, ale zase je asi blbý brát dětem dědu a nakonec i mamžel by byl nešťastný… ale koukat na něj se mi nechce
Tak se ho narovinu a hlavne klidne zeptejte - svagrova rikala to a to, je to pravda? Proc jsi to rikal? apod. Kdyz na nej spustite bububu, akorat se do krve pohadate. ![]()
@PaníBovaryová píše:
Tak se ho narovinu a hlavne klidne zeptejte - svagrova rikala to a to, je to pravda? Proc jsi to rikal? apod. Kdyz na nej spustite bububu, akorat se do krve pohadate.
Když to bych zase práskla svagrovou ![]()
@Anonymní píše:
Když to bych zase práskla svagrovou
Se švagrovou vycházíš dobře? Tak se domluvte, že každá z vás utnete jakýkoliv náznak pomlouvání ze strany tchána.
@dedrichov píše:
Se švagrovou vycházíš dobře? Tak se domluvte, že každá z vás utnete jakýkoliv náznak pomlouvání ze strany tchána.
Jj to by šlo
ona je moc fajn
Já bych taky pomlouvání toho druhýho hned utnula a kdyby s tím nepřestal, tak bych mu to řekla třeba tehdy až se zase nabídne…to přeci není normální, děda neděda.