Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Tak si měli pořídit víc dětí, když je to tolik naplňuje a nic jiného je nezabaví.. Jinak co se nemocí týká, to jsem nikdy moc neřešila, protože moje děti se v tomto věku nikdy ničím nenakazily. Chapu, ale ze ti asi neni příjemné, nechat miminko chovat nějakou chrchlající osobou.
@Alušáček oni mají 6deti. A z těch 6deti mají vnoučata vč. manžela 3.
Pochopila bych ještě, že třeba jsou děti v inkubační době, kdy to rodiče netuší, a něco se od nich chytne, ale oni mají na hlídání nemocné, co to mají rozjeté, a prostě pohoda, návštěvy mohou probíhat dále. Nebo jednou jeli k nám, a bez ohlášení to jedno dítko nemocné vzali k nám🙄
V tom případě nechápu tu posedlost vnoučetem, vždyť musí mít děti po krk
Jsou umanutí a bezohlední, vůbec bych jim neustupovala a manžel at se vzpamatuje, dítě není věc která se může kdykoli kamkoli odložit.
@Alušáček oni právě pořád jen řeší decka- svoje dospělý a pak i vnoučata a pořád se snaží diktovat, kdo co má jak dělat.
Nechodí do práce? Kde na to berou energii? Mam jednu dceru už dospělou, jsem ve věku kdy bych mohla byt babičkou. Chodím do práce, věnuju se mladší dceři, psovi, manželovi, chodím cvičit, do toho domácnost, rodiče. Samozřejmě bych si čas na vnouče udělala, ale spíš proto abych pomohla dceři, ne protože bych se nudila.
Prosím Tě s ní se nebav, ta je tady známá tím, že je „svá“…velmi decentně řečeno, nechci dostat stopku ![]()
@Alušáček tchyně chodí jen na částečný, na víc nemá „kapacitu“ a právě vyžaduje to, že když je doma, tak aby se rodina u ní hromadila. Tchán normálně směnuje.
no tak bych holt byla černá ovce, která nechodí mezi nemocné ani nemocní k ní…
o tom bych se s mužem vůbec nedohadovala, pokud se pak o nemocné dítě nehodlá starat, protože živí rodinu a musí se vyspat… ![]()
@Monchichik však to už jsem. Jen mě mrzí, ze když se s manželem snažím nedohadovat, tak se stejně vždycky pohádáme
Není hádka jako hádka…však on tam s tím dítětem sám nepůjde nebo ano?
@1010 klidně by šel, protože maminka a tatínek, pesp. Babička a dědeček si chtějí užít vnoučka. Ale já mu ho prostě nedám a to on zase moc dobře ví.
A už měl malý třeba teplotu? Jestli dobře čtu, tak zatím měl jen rýmu, která se ho dýl držela. Za mě až manžel jednou uvidí jak probíhá nemoc u takto malého dítěte, tak mu to dojde samotnému, že je zatím lepší se nemoci vyhnout. Ono časem ti opravdu u školkového dítěte přestane vadit třeba lehká rýma. Pak bude fajn, že tchanovci hlídají. Jako dobudoucna to může být super, ale u takto malého miminka opravdu ne. Oni si neuvědomují, že s tím miminkem je fakt každá nemoc náročná. Já myslím, že ti dá brzy manžel zapravdu.
@Zmatka nejhorší je, že dřív by to manžel nedopustil, opravdu se vždy zastával mě… teď až po tom podělaným baráku, jak pomohli dodělávat, tak se prostě něco změnilo a já cítím, že to není dobrý…