Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Martha03:
Tuto větu jsem nepronesla jen z důvodů toho, že se nedomluvíme na zavírání psů, opravdu jsou to jednodušší lidi, nijak se nepovyšuju..taky žiju na vesnici
@cocinelka hele nejste, bohužel je to běžné, že si lidí nenechají říct. Vidím to dnes s denně, třeba jen se sousedy, co mají agresivního psa, na procházkách, kdy mají lidé psy volně. A bohužel i v rodinách, ty kecy, že neublíží ![]()
U vás se to netýká jen psů, ale i stravování, kdy má syn zdravotní potíže. Bzdyt tu jsou diskuze casto, kdy prarodice nerespektuji dietu ditete a je jim to vsechno jedno. Hele já bych tohle nedala, styk jen u vás a je to.
@Martha03 chápu jak to zakladatelka mysli. Táta si našel novou partnerku. Vůbec neni zlá, hloupa a nijak mi nevadí, zapadla k nám, ale je prostě jednodušši…
Ahoj, upřímně mi zůstalo špatně, protože jsem si okamžitě vzpomněla, jako tady ve městě nedávno proběhl soud, kdy „hodný a vychovaný, na děti zvyklý miláček“ 2 letému dítěti zakous krční tepnu… děťátko to má samozřejmě za sebou… V životě bych své dítě nedala k JAKÉMUKOLI psovi…tchánovi ať jsou urážení, bylo by mi to jedno…v tomto případě ano. Zbytek nekomentuju..
@cocinelka Ten rozštěp u syna - léčení v pohodě? Kde se léčí?
@hanka.br. Rozštěp měl naštěstí jen malý, na horní rtu, ale je tam menší vada zubů, možná nás čeká ještě jedna operace. Ale jinak je to pašák, vše zvládnul naprosto perfektně ![]()