Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Jarkokvetinko, presne tak Freumannova je pseudobaba s iq tykve a absolutne si mysli, ze je nejchytrejsi, na me konkretni dotazy nereagovala, protoze nezna odpoved a mele si stale svou…
Je zajímavé, jak se tu častujete hodnotami IQ, zejména když sami žijete v předsudcích, že všichni jedináčci jsou spratci ![]()
Foxinka píše:
Andry, ten tvůj je fakt taky exot. Nechápu, proč by ti měl brát malého, idiot.Co si to vůbec dovoluje.
Kde vůbec se tento nápad v něm zrodil? To mu vnukla tchýně?
Foxinko, myslím, že to upekl s tchyní. Já jsem jim posloužila na to, abych donosila dítě.
Nikoltea píše:
Andrejko-co jsi napsala o tvém se mi tzv.otvírá kudla v kapsi,jak se říká.S omluvou vyčůůůranec!!!!!!!!!Na to at zapomene,ty jsi matka a dítko patří rodičům zvlást matce,takže at zapomene!
Niky, kdyby to bylo tak jednoduché, tak bych tady o tom nepsala. On má matku,barák. Já mám jen to dítě.
janik73 píše:
Holky, ja jdu v patek na NT screening, takze pokud bude vse ok, tak koncem kvetna bude druhe mimi a ta moje carodejnice se mi muze tak akorat starat o zdravi.....
jinak Andrejko, ty jsi se vzdala bytu, pronajala jsi ho nebo jsi ho prodala…
Jani, držím Ti pěsti v pátek - ať Vám to dobře dopadne a mimiško je v pořádku a tchyně ať se pěkně stará. Jinak jsem opustila byt od zaměstnavatele, kde jsem mohla být doteď, ale podlehla jsem vymývání mozku,abych šla bydlet do domu, kde bude přítelova máti.
Foxinka píše:
Jani, ať vše dobře dopadne.Ta moje čertice má dnes 9.měsíců a zdá se to jako včera, kdy jsem ji čekala…strašně to letí
Foxinko ,blahopřeji Tvé malé holčičce, ať se má dobře ![]()
Janik, blahopřeji taky Kubíkovi.
Freumannova píše:
Milé dámy,
zajímalo by mě,proč si pořizujete další dítě když vám tolik vadí vaše tchýně?Si myslíte že se kvůli vám tchýně změní?Bude vám vadit nanovo,protože bude zvědavá i na druhé vnouče.Asi zase tak špatná tchýně nebude.
S přáním pěkného dne.
Paní Freumannová, Vy pracujete zřejmě jako psycholožka, když to tak všechno víte a do každého vidíte. Myslím, že Vy zrovna budete typ tchyně, kterou by v domácnosti nikdo nechtěl.
JanaK88 píše:
Je zajímavé, jak se tu častujete hodnotami IQ, zejména když sami žijete v předsudcích, že všichni jedináčci jsou spratci
Zřejmě se Vás můj příspěvek o jedináčcích dotkl.Bohužel, všechni jedináčci, které jsem poznala, mají stejnou vlastnost: silný egocentrismus a nebraní ohledu na druhého, a jsou to i jedináčci, o kterých jsem se doslechla. Takže to není zevšeobecňování,ale holá skutečnost. Můžete se zeptat odborníků nebo si k tomu přečíst nějakou literaturu.
Andrejka81 píše:JanaK88 píše:Zřejmě se Vás můj příspěvek o jedináčcích dotkl.Bohužel, všechni jedináčci, které jsem poznala, mají stejnou vlastnost: silný egocentrismus a nebraní ohledu na druhého, a jsou to i jedináčci, o kterých jsem se doslechla. Takže to není zevšeobecňování,ale holá skutečnost. Můžete se zeptat odborníků nebo si k tomu přečíst nějakou literaturu.
Je zajímavé, jak se tu častujete hodnotami IQ, zejména když sami žijete v předsudcích, že všichni jedináčci jsou spratci
Nebudu komentovat, u toto problematiku se zajímám. Z mých zkušeností jsou nejhorší ti nejmladší v rodině, z pohledu odborné literatury to je nejednotné, spratkem může být, jak prvorozený ze sourozenců, tak jedináček, nebo kterékoliv dítě ze sourozenců.
Pokud celý život budete jedináčkovi předhazovat, že je egocentrik a bla bla bla, tak se podle toho začne chovat, má přece na to právo, když se to o něm říká. Zkuste si sama něco nastudovat.
To že máte tchýni šílence, neznamená, že tchýně všech je taková. Zaslepují vás předsudky a svou vlastní zkušenost stavíte nade vše ![]()
JanaK88 píše:Andrejka81 píše:JanaK88 píše:Zřejmě se Vás můj příspěvek o jedináčcích dotkl.Bohužel, všechni jedináčci, které jsem poznala, mají stejnou vlastnost: silný egocentrismus a nebraní ohledu na druhého, a jsou to i jedináčci, o kterých jsem se doslechla. Takže to není zevšeobecňování,ale holá skutečnost. Můžete se zeptat odborníků nebo si k tomu přečíst nějakou literaturu.
Je zajímavé, jak se tu častujete hodnotami IQ, zejména když sami žijete v předsudcích, že všichni jedináčci jsou spratciNebudu komentovat, u toto problematiku se zajímám. Z mých zkušeností jsou nejhorší ti nejmladší v rodině, z pohledu odborné literatury to je nejednotné, spratkem může být, jak prvorozený ze sourozenců, tak jedináček, nebo kterékoliv dítě ze sourozenců.
To že máte tchýni šílence, neznamená, že tchýně všech je taková. Zaslepují vás předsudky a svou vlastní zkušenost stavíte nade vše
Pokud celý život budete jedináčkovi předhazovat, že je egocentrik a bla bla bla, tak se podle toho začne chovat, má přece na to právo, když se to o něm říká. Zkuste si sama něco nastudovat.
Potrefená husa nejvíce kope, zřejmě proto se Vás to tak dotklo. Já mám za sebou zkušenosti a četla jsem o tom nějakou literaturu, takže, co jste tu vyprodukovala, beru s rezervou a nehodlám se k tomu vyjadřovat.
Navíc nepsala jsem nikde tady na serveru emimino, že jsou všechny tchyně stejné, takže si příspěvky raději čtěte, než budete něco komentovat.
Andrejka81 píše:JanaK88 píše:Potrefená husa nejvíce kope, zřejmě proto se Vás to tak dotklo. Já mám za sebou zkušenosti a četla jsem o tom nějakou literaturu, takže, co jste tu vyprodukovala, beru s rezervou a nehodlám se k tomu vyjadřovat.Andrejka81 píše:JanaK88 píše:Zřejmě se Vás můj příspěvek o jedináčcích dotkl.Bohužel, všechni jedináčci, které jsem poznala, mají stejnou vlastnost: silný egocentrismus a nebraní ohledu na druhého, a jsou to i jedináčci, o kterých jsem se doslechla. Takže to není zevšeobecňování,ale holá skutečnost. Můžete se zeptat odborníků nebo si k tomu přečíst nějakou literaturu.
Je zajímavé, jak se tu častujete hodnotami IQ, zejména když sami žijete v předsudcích, že všichni jedináčci jsou spratciNebudu komentovat, u toto problematiku se zajímám. Z mých zkušeností jsou nejhorší ti nejmladší v rodině, z pohledu odborné literatury to je nejednotné, spratkem může být, jak prvorozený ze sourozenců, tak jedináček, nebo kterékoliv dítě ze sourozenců.
To že máte tchýni šílence, neznamená, že tchýně všech je taková. Zaslepují vás předsudky a svou vlastní zkušenost stavíte nade vše
Navíc nepsala jsem nikde tady na serveru emimino, že jsou všechny tchyně stejné, takže si příspěvky raději čtěte, než budete něco komentovat.
Na to jak jsi v oboru psychologie a mezilidských vztahů „vzdělaná“, tak ses s partnerem a tchýní sekla, neměla bys víc studovat?
Přeji hezký večer
P.S.: Na mém profilu toho moc nenajdete, musela byste přes vyhledávač a prohrabat se mými příspěvky ![]()
JanaK88 píše:Andrejka81 píše:JanaK88 píše:Potrefená husa nejvíce kope, zřejmě proto se Vás to tak dotklo. Já mám za sebou zkušenosti a četla jsem o tom nějakou literaturu, takže, co jste tu vyprodukovala, beru s rezervou a nehodlám se k tomu vyjadřovat.Andrejka81 píše:JanaK88 píše:Zřejmě se Vás můj příspěvek o jedináčcích dotkl.Bohužel, všechni jedináčci, které jsem poznala, mají stejnou vlastnost: silný egocentrismus a nebraní ohledu na druhého, a jsou to i jedináčci, o kterých jsem se doslechla. Takže to není zevšeobecňování,ale holá skutečnost. Můžete se zeptat odborníků nebo si k tomu přečíst nějakou literaturu.
Navíc nepsala jsem nikde tady na serveru emimino, že jsou všechny tchyně stejné, takže si příspěvky raději čtěte, než budete něco komentovat.Na to jak jsi v oboru psychologie a mezilidských vztahů „vzdělaná“, tak ses s partnerem a tchýní sekla, neměla bys víc studovat?
P.S.: Na mém profilu toho moc nenajdete, musela byste přes vyhledávač a prohrabat se mými příspěvky
Přeji hezký večer
hmm, takze psycholozka nebo nedej boze ucitelka, rozhodne si nemyslim, ze Andrejka se sekla, JanaK pravdepodobne vidi take cernobile, rozhodne si myslim, ze mi staci jen jeden prst na jedne ruce, kdy jedinacek mel uroven. Pokud cislice za jmenem znamena rok narozeni, tak vetsina z nam ma za sebou vic zkusenosti nez Vy s prominutim… na Vas zamceny profil jsem klikla, nebot jsem chtela vedet s kym mam tu cest… vetsinou tyto radoby ruzove rady davaji zeny typu jak jsem popsala v zacatku.
pani JanoK88, se svym vzdelanim, zkusenostmi a znalostmi z oboru psychologie, obchodu a technickych ved si muzu dovolit hodnotit podle schopnosti a pisemneho projevu. Rozhodne neberu nikomu jeho nazor, ale pokud neumi reagovat a take konstruktivne diskutovat tak pak neni o cem. preberte si to jak chcete.
Andrejka81 píše:Foxinka píše:Foxinko, myslím, že to upekl s tchyní. Já jsem jim posloužila na to, abych donosila dítě.
Andry, ten tvůj je fakt taky exot. Nechápu, proč by ti měl brát malého, idiot.Co si to vůbec dovoluje.
Kde vůbec se tento nápad v něm zrodil? To mu vnukla tchýně?
Někdy mám velmi podobné pocity ![]()
Andrejka81 píše:Foxinka píše:Foxinko ,blahopřeji Tvé malé holčičce, ať se má dobře
Jani, ať vše dobře dopadne.Ta moje čertice má dnes 9.měsíců a zdá se to jako včera, kdy jsem ji čekala…strašně to letí
Janik, blahopřeji taky Kubíkovi.
Děkujeme ![]()
Koukám, že tvůj maličký Radeček měl 4.měsíce ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat