Tchýně a víkendy u ní

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26747
6.4.24 15:22
@Liberalissima píše: Více

Snach nevím, ale evidentně synů ještě pár ano :lol: tomuto mladému muži přeji jen to nejlepší a fandím mu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
6.4.24 15:32

@Bubla Bůčková No mladý muž bude s tímto přístupem brzy sám…a může dřepět u rodičů do aleluja :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
6.4.24 15:34
@Monchichik píše: Více

V topu! :lol: a já bych ani o drepeni nestála. Ale že mu tam mladá týden dopředu achá a má úzkosti a borec stejně jede :pankac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
6.4.24 15:42

@Bubla Bůčková No však to tomu popisu úplně odpovídá, je jasný, co je chlapec zač :mrgreen: a mladá místo aby ho poslala k mamince napořád, tak je z toho vyřízená…bych fakt chtěla mít úzkosti z chování chlapa ;) to by se fakt nikdy nestalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
6.4.24 15:56

NO a vidíš, slečna už psala, že až budou děti, tak si dupne a už se tam jezdit nebude :mrgreen: ach jo no, takový veselý starosti v mým věku už :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
6.4.24 17:17

@Bubla Bůčková No tak někde se ty náměty na zdejší diskuze brát musí, přeci ho neopustí, když si může pořídit děti a pokračovat v sebetrýznění :mrgreen: tak si dupne, bude s dětmi doma sama a on bude dál trávit víkendy v klidu a pohodě u rodičů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
10.4.24 13:27

Jezdila bych jenom a krátké návštěvy, na víkendy ať si jezdí sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
11.4.24 14:39
@Bubla Bůčková píše: Více

Hele, jestli má rád svoje rodiče, je to v pořádku, Ale jednou si našel holku a normální je, že si mladí budují svůj život, svoje životní zvyklosti atd. Neměl si teda hledat holku a měl zůstat dřepět doma s rodiči.
Hlavně: pokud má pisatelka v té jeho rodině víkend jen prosedět, je to ztráta životního času.

Příspěvek upraven 11.04.24 v 14:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
11.4.24 14:43

Chyba je taky v rodičích. Ti mu mají připomenout, že je dospělý a má známost, tak ať se věnuje budování vlastního hnízda.
Neumím si představit, že by mi k nám můj zeť jezdil z donucení, seděl by tu u telky, nic společného bychom nepodnikli atd. V dnešní době technických možností si zavolat třeba přes Whats App a podobně snad takové trýznění omladiny není nutný. ;-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
11.4.24 14:45

@Cimada No přesně, navíc si neumím představit, že by sem synek přijel a kecnul si mi na sedačku na celý víkend? Jako proč? Má svůj život, může přijít na návštěvu a zase alou k sobě domů :mrgreen: a bylo by to trýznění mě, nejen omladiny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
11.4.24 14:46
@Bubla Bůčková píše: Více

Tvůj přístup fakt není normální. Trpíš prachobyčejným strachem z toho, že dítě vyletí z hnízda. A tento strach mají obvykle ženy, jejichž vlastní život ani soužití s partnerem za moc nestojí.
Normální je mít radost z toho, že si moje děcko našlo partnera, s nímž je mu fajn a s nímž se pustí do budování vlastního bydlení a prožívání volného času.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
11.4.24 14:47

Souhlas.
Bubla by měla řešit sebe. Tam je evidentně chybka. Má nakročeno k tomu, že její milovaní synové nebudou ve svých partnerstvích spokojení, protože u nich bude pořád nějak zaháčkovaná „matinka“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
11.4.24 14:52

@Cimada Já jsem naopak ráda, že ten jeden už našel tu svojí pravou a budují si svojí malou rodinku, jsou šťastní, co víc si přát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
11.4.24 14:55
@Cimada píše: Více

Nepočítám že o mě bude od deseti let výše stát. Matka-syn. Cokoliv nad zájem 1× za kvartál bude příjemný bonus. Ale představa že přijet bude chtít a doma mu bude achat týden dopředu podobná nanynka, je nic moc no, ale za zlý mu to mit nebudu. Ale nejsem ani typ, co sedí doma v neděli s buchtou, ale tak snacha si vždycky něco najde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
11.4.24 15:02
@Anonymní píše: Více

Hm, viděla bych tady asi 3 možnosti:
1. sepíšeš si rozumné důvody, proč nechceš k jeho rodičům jezdit, sednete si, dáte si kafe a v klidu to s ním rozebereš;
2. necháš tomu čas a pomalu ho přivykneš na to, že TY trávíš víkendy tak, jak uznáš za vhodné;
3. zvážíš pro a proti ve vašem vztahu, zvědomíš si svoje pocity vůči klukovi a vyvodíš z toho třeba rozchod.

Zařídila bych se v tomhle pořadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová