Tchýně odmítá vnouče kvůli pohlaví

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
31.3.20 11:10
@Anonymní píše:
To si myslíš.
Nám tchýně dává dost jasně najevo, že holka je lepší. Navíc to hnusné jméno. Tím jsme to totálně zazdili. Klukům je 8 a 6…

Mě jsou, kde se to v těch ženských bere. Místo, aby byli rádi za zdravého človíčka, tak na ně padne zahořklost a konec. Upřímně, nevím v čem je holka lepší… Fakt doufám, že se vzpamatuje, jinak konec vztahů…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.3.20 11:14

@chaela No, právě, že tchýně svému synovi napsala (když ji napsal, že bude mít kluka), že ji zklamal, že chtěla Šárku a že tím jménem jsme se mu navíc pomstili. Dál už nemá zájem komunikovat. Na poslední foto svého vnuka nereaguje a prostě ji asi hráblo, nebo nevím, jak to napsat.

• Citovat
  • Upravit
14313
31.3.20 11:14
@Anonymní píše: Čekám druhé dítě s je to kluk. Tchýně si přála vnučku a hned jak jsme jí řekli, že je to kluk, tak napsala, že je zklamaná a jméno, co jsme vybrali se jí také nelibi od té doby nekomunikuje. Naposledy tedy jen napsala, že si stejně myslí, že je to holka. Prostě se s tím nechce smířit. Zažil jste tohle někdo? Pro mě je to šok a osobně uvažuji, že ani starší kluk tam nebude jezdit, protože jak bych pak vysvětlovala mladšímu, že on je u babicky nechtěný, ale jeho brácha nikoliv ????.

Tchýně má vynadat chlapovi měl se více snažit, trouba :mrgreen: tchýně je pako, co mám na to napsat…ale u tchýni mě už nic nepřekvapuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32215
31.3.20 11:17

Moje tchyně mi řekla, že kluky měla sama, takže jí nezajímají…a opravdu to dodržela…a já taky…pak se znovu vdala, ten její nový muž měl dceru, která porodila vnučku, takže se nechala slyšet, že konečně má vnučku…no její volba…pro mě ta paní už neexistuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
31.3.20 11:18

@arinecka Tak si ji měla udělat sama tu holku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
31.3.20 11:21

@Monchichik Nechápu jak někdo může být tak pitomej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32215
31.3.20 11:24

@Annabela11 no jak vidíš, tak může…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
31.3.20 12:03
@Anonymní píše: Čekám druhé dítě s je to kluk. Tchýně si přála vnučku a hned jak jsme jí řekli, že je to kluk, tak napsala, že je zklamaná a jméno, co jsme vybrali se jí také nelibi od té doby nekomunikuje. Naposledy tedy jen napsala, že si stejně myslí, že je to holka. Prostě se s tím nechce smířit. Zažil jste tohle někdo? Pro mě je to šok a osobně uvažuji, že ani starší kluk tam nebude jezdit, protože jak bych pak vysvětlovala mladšímu, že on je u babicky nechtěný, ale jeho brácha nikoliv ????.

Jak je to dlouho? Chápu, že jste z toho smutní, taky si to tchýně mohla odpustit :roll: chápu, že se třeba těšila na holčiku, ALE…tohle je trochu moc. Dala bych jí čas, třeba se s tím vyrovná a nakonec bude ještě ráda, třeba je to takové prvotní zklamání. Zatím bych neviděla hned nejčernější scénář. Třeba bude skvělou babičkou pro oba 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
31.3.20 12:43

Já si teda myslím, že kdokoliv, kdo tohle vypustí z pusy, nemůže být dobrý člověk. Řekla bych jí, že rozhodně není tak zklamaná, jako já z ní, a že může být v klidu, protože o takovou „babičku“ pro své děti zájem nemám a tedy si nemusí zoufat, že pohlaví není podle její chuti.

• Citovat
  • Upravit
Lalelale
31.3.20 12:44
@Monchichik píše:
Moje tchyně mi řekla, že kluky měla sama, takže jí nezajímají…a opravdu to dodržela…a já taky…pak se znovu vdala, ten její nový muž měl dceru, která porodila vnučku, takže se nechala slyšet, že konečně má vnučku…no její volba…pro mě ta paní už neexistuje…

A je to škoda? Taková bába nemůže být normální. Možná i lepší, že od ní máte pokoj

• Citovat
  • Upravit
32215
31.3.20 12:57

@Lalelale Ne, není to škoda. Já v životě takové lidi nepotřebuju a žádná rodinná pouta v tomhle případě neuznávám. Ona to navíc nebyla jediná perla vypuštěná z její jedovaté tlamy :mrgreen: no neviděli jsme se už asi 15 let a neuvidíme, já bych jí nepustila ani přes práh…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3928
31.3.20 13:12

Artur je moc hezký jméno.

Paní je zklamaná A neumí se ovládat. Já bych si ji nevšimala, treba se srovná, nevnucuj se jí a uvidíš. Ci se týče prvního syna, tomu bych babičku, pokud o ni stojí, kvůli ještě ani nenarozenemu bratrovi nebrala, on za to nemůže, přece nebudete trestat babu přes dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34004
31.3.20 13:53
@Annabela11 píše:
@arinecka Tak si ji měla udělat sama tu holku…

Třeba se snažila, a vždy to byl kluk :mrgreen: Znám rodinu, kde zase rodiče chtěli kluka, měly 4 holky, tak že poslední pokus, třeba to bude ten vysněnej kluk. Tak se jim narodily dvojčata, holky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sybilla2020
31.3.20 16:09

Další tchyně s diagnozou :zed: je mi líto, že máš takovou tchyni :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.3.20 17:08

Holky já když to tady čtu, tak je mi z toho blivno. :poblion: zrovna dnes nám bylo oznámeno druhé po sobě jdoucí zamlkle tehotenstvi. Tentokrát to měla být jednovaječná dvojčata. Jdu si právě prožívat tu bezmoc a zklamání co před 9. měsíci znova. A tady některé krávy tchýně by si nejlépe ještě diktovali pohlaví zatím co druhá pláče nad netlukoucim srdíčkem. Tak povrchním lidem, co berou život jako samozřejmost bych dala pár facek :pocitac: :cert: :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová