Tchýně odmítá vnouče kvůli pohlaví

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3392
31.3.20 17:21
@Anonymní píše:
Holky já když to tady čtu, tak je mi z toho blivno. :poblion: zrovna dnes nám bylo oznámeno druhé po sobě jdoucí zamlkle tehotenstvi. Tentokrát to měla být jednovaječná dvojčata. Jdu si právě prožívat tu bezmoc a zklamání co před 9. měsíci znova. A tady některé krávy tchýně by si nejlépe ještě diktovali pohlaví zatím co druhá pláče nad netlukoucim srdíčkem. Tak povrchním lidem, co berou život jako samozřejmost bych dala pár facek :pocitac: :cert: :zed:

Moc me to mrzi co prozivate :( priste to jiste vyjde. Mam za sebou jeden SP, podarilo se podruhe a v postylce mi lezi mimi a verim, ze i vam se zadari co nejdrive. A jak rikas, je to hrozny jak jsou nektery lidi nepokorny a resi nepodstatne veci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.3.20 17:36
@Mysticlipstick píše:
Moc me to mrzi co prozivate :( priste to jiste vyjde. Mam za sebou jeden SP, podarilo se podruhe a v postylce mi lezi mimi a verim, ze i vam se zadari co nejdrive. A jak rikas, je to hrozny jak jsou nektery lidi nepokorny a resi nepodstatne veci.

Děkuji ti za podporu. Pozítří jdu na revizi, ale to už znám, tak se nebojím tolik co minule. A pak nás čekají vyšetření na které nás chce poslat pan doktor. Tak jsem klidnější že se to bude řešit. S manželem moc toužíme po rodině a budeme bojovat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.3.20 22:36
@Anonymní píše:
Děkuji ti za podporu. Pozítří jdu na revizi, ale to už znám, tak se nebojím tolik co minule. A pak nás čekají vyšetření na které nás chce poslat pan doktor. Tak jsem klidnější že se to bude řešit. S manželem moc toužíme po rodině a budeme bojovat.

Ahoj, chci tě jen podpořit, také vím co to je. Mezi prvním a druhým dítkem jsme prošli 4 potraty, měli jsme to ještě o dost složitější (IVF a tak). Už jsme to chtěli vzdát a poslední pokus vyšel a máme dvě krásné děti. :srdce: :srdce: takže to nevzdávejte a přeji at to brzo vyjde se zdárným koncem :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.3.20 22:47
@Anonymní píše:
Ahoj, chci tě jen podpořit, také vím co to je. Mezi prvním a druhým dítkem jsme prošli 4 potraty, měli jsme to ještě o dost složitější (IVF a tak). Už jsme to chtěli vzdát a poslední pokus vyšel a máme dvě krásné děti. :srdce: :srdce: takže to nevzdávejte a přeji at to brzo vyjde se zdárným koncem :hug:

Moc to děkuji, to je od tebe hezké. Gratuluji vám k úspěchu. :srdce: Motivují mě tady příběhy maminek bojovnic. My jsme taky bojovníci a nevzdáme to. :pankac:

• Citovat
  • Upravit
6450
1.4.20 10:02

Tchyni bych řekla, že když tak chce holku, proč si ji neudělala sama. Kupodivu taky si udělala jen kluky, tak ať teď neremcá. Ty můžeš být v klidu, je to jen tchyně, líto by mi bylo především manžela. Je to jeho máma a jistě ji má rád, musí být zklamaný. Ty k ní asi kdo ví jak vřelý vztah nemáš, tipuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.5.20 10:07
@Anonymní píše: Čekám druhé dítě s je to kluk. Tchýně si přála vnučku a hned jak jsme jí řekli, že je to kluk, tak napsala, že je zklamaná a jméno, co jsme vybrali se jí také nelibi od té doby nekomunikuje. Naposledy tedy jen napsala, že si stejně myslí, že je to holka. Prostě se s tím nechce smířit. Zažil jste tohle někdo? Pro mě je to šok a osobně uvažuji, že ani starší kluk tam nebude jezdit, protože jak bych pak vysvětlovala mladšímu, že on je u babicky nechtěný, ale jeho brácha nikoliv ????.

U nas je to hodne podobne, ale bohuzel v cele rodine. Prvni jsem cekala chlapecka a vsichni byli zklamany. Tchyne za mnou byla jen v porodnici, aby se nereklo. A pak jen kdyz mel syn narozeniny. Ted si ho obcas bere na noc, ale je z toho vyrizena. Moje mamka taky chtela vnucku, ale nejak se s tim srovnala a za synem chodi, ma ho rada. Ted cekame druhy, pravdepodobne take chlapce. Kdyz jsme oznamili ehotenstvi vsichni rekli, ze to musi byt holcicka. Zminila jsem, ze bych pro syna chtela spis brachu, protoze si to moc preje. Rekce me matky byla, ze to by teba byla smula kdyby to byl druhy kluk a pro tchyni uplna tragedie. Jsem z toho smutna. V hloubi duse bych byla rada za holku, takovy to pouto matka dcera, ale za chlapce bude tez rada uz je proto, ze syn bude nadseny. Jsem z rodiny hrozne zklamana. Na tehotenstvi jsem se tesila, ale kdyz ze vsech stran tohle slysite najednou jakoby elan, chut a vsechno bylo pryc.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.5.20 10:20

Jo, to znám. Když jsem byla podruhé těhotná, moji rodiče chtěli dalšího kluka. Už měli i vybrané jméno. :mrgreen: K příjmení naprosto nevhodné. A já věděla, že to bude holka. Když se narodila, tak se zmohli v telefonu jenom na větu. Co jste jí to dali za jméno. to zamrzelo. A dnes už si nic takového nepamatují, prý si to vymýšlím. A mají jedinou vnučku v tlupě vnuků. A jak jsou za ní rádi. Takže nějaké řeči bych pouštěla jedním tam a druhým ven. Důležitější je jak se pak prarodiče k vnoučatům chovají.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová