Tchýně vs. manžel

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14771
14.1.12 20:44

alsem si piš :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
14.1.12 20:44
ivculka píše:
jsem v koncích..ať je tchyně jaká je, mě spíš ubíjí manžovi reakce na ni…přitom byl celkem týrané a vydírané dítě, ne fyzicky, ale psychicky…a tady je asi zakopanej pes…citově ho vydírala v době rozvodu s jeho otcem a nezdravě se na něj upnula…když má manža slabou chvilku a vypráví mi o tom, co mu dělala, divím se, že ji teď nenakope :nevim: :pocitac:

chlapi jsou nenapravitelni, zvlast kdyz se jedna o jejich ,,maminku" :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
14.1.12 20:47

nemít s ním 3 děti, už tu nejsem, myslím s ním. Jinak je to skvělej, chytrej chlap,. ..ale jakmile jde o matku, je v pr..li :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
14.1.12 20:47

no já jsem šla do vrtule včera,sice jsme ji nepozvali,ale zavezli jsme ji krabici cukroví.ikdyž bylo podle mě dobré,švagrová měla lepší(ikdyž podle mě teda ne co jsem vyzkoušela,ale to je jedno,od nich je prostě všechno nej ikdyby nebylo) no nabídla jsem jí že bych jí ještě udělala jeden druh,který byl podobný něčemu co si chtěla za drahé prachy včera koupit v obchodě(a přitom říká jak musí počítat každou korunu)a ona mi řekla že to nechce,že mi příště ukáže jak se to správně dělá :cert: :pocitac: já i manža jsme viděli rudě a příště nebude ani to cukroví :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
14.1.12 20:49
Ajka a Domi píše:
no já jsem šla do vrtule včera,sice jsme ji nepozvali,ale zavezli jsme ji krabici cukroví.ikdyž bylo podle mě dobré,švagrová měla lepší(ikdyž podle mě teda ne co jsem vyzkoušela,ale to je jedno,od nich je prostě všechno nej ikdyby nebylo) no nabídla jsem jí že bych jí ještě udělala jeden druh,který byl podobný něčemu co si chtěla za drahé prachy včera koupit v obchodě(a přitom říká jak musí počítat každou korunu)a ona mi řekla že to nechce,že mi příště ukáže jak se to správně dělá :cert: :pocitac: já i manža jsme viděli rudě a příště nebude ani to cukroví :cert:

no tak to bych se teda ozvala :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
14.1.12 20:50
To bezpochyby, ani od ní nic nechci, spíš já vařím a posíklám jí, ale ať o tom aspoň pořád nežvaní…dětem pořád slibuje hory doly a skutek utek..
Manticora píše:
Znám a dobře :mrgreen: jenom bych podotkla, že není její povinností vám něco dávat nebo hlídat, ale druhá věc je, že všem říká, že to dělá. To by mě taky hodně vytáčelo. To snad ale manžel vidí, že děti nehlídá a když říká opak, to mu nepřijde divný?Těžko radit, většina holek ti tu řekne, že je potřeba, aby manžel stál na tvojí straně. Je to těžký, když je tchýně nemocná, ale zkus to hrát přes děti. Neříkej, že tobě vadí, že veškerý svůj čas tráví s maminkou, ale řekni mu, že dětem je líto, že ho vidí večer tak málo, a že by se jim mohl víc věnovat.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
14.1.12 20:51

snažím se chovat služně a radši jsem to nekomentovala,ale vřelo to ve mně.
na to že ji ještě berem na nákup at se s tím netahá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
14.1.12 20:51
máš velké štěstí, že manža stojí při Tobě :)
alsem píše:
Ajka a Domi píše:
no já jsem šla do vrtule včera,sice jsme ji nepozvali,ale zavezli jsme ji krabici cukroví.ikdyž bylo podle mě dobré,švagrová měla lepší(ikdyž podle mě teda ne co jsem vyzkoušela,ale to je jedno,od nich je prostě všechno nej ikdyby nebylo) no nabídla jsem jí že bych jí ještě udělala jeden druh,který byl podobný něčemu co si chtěla za drahé prachy včera koupit v obchodě(a přitom říká jak musí počítat každou korunu)a ona mi řekla že to nechce,že mi příště ukáže jak se to správně dělá :cert: :pocitac: já i manža jsme viděli rudě a příště nebude ani to cukroví :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
14.1.12 20:53

to jo,on jí nemůže,jak zemřel děda,tak už byl rozhodnutý tam nechodit,jenže zas kvůli dětem aby měli babičku…se to snažím urovnávat,ale ty její kopy někdy fest bolí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
14.1.12 20:54
ivculka píše:
alsem píše:
Ajka a Domi píše:

tak jestli si myslela me, tak ses spletla :lol: to by jsme ted nemeli tichou domacnost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
14.1.12 20:55

jinak v práci dělám se starýma lidma takže vím jací jsou a ji beru v uvozovkách taky jako geronta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
14.1.12 20:56

asi bych to s manžou fakt zkusila přes ty děti,to je dobrý nápad,jak to tu někdo napsal :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
14.1.12 20:57
nene, myslela jsem Ajku :)
alsem píše:
ivculka píše:
alsem píše:
Ajka a Domi píše:
tak jestli si myslela me, tak ses spletla :lol: to by jsme ted nemeli tichou domacnost :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
14.1.12 20:58
ivculka píše:
nene, myslela jsem Ajku :)
alsem píše:
ivculka píše:
alsem píše:
Ajka a Domi píše:
tak jestli si myslela me, tak ses spletla :lol: to by jsme ted nemeli tichou domacnost :mrgreen:
:mrgreen: tak by nam mohla poradit, jak manzelovi otevrit oci, aby to taky videl :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
14.1.12 21:02

Jakto, že některý chlapy jsou v pohodě a chrání svoji ženu a někteří jsou z maminky připo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová