Těhotenství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1520
10.4.06 12:41

Tak to jsme na tom docela stejně. Mám teď hodně napnutý prsa, zvětšený a když si sáhnu na bradavku, hned stoupne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1396
10.4.06 12:41

LEni u tebe to opravdu nadejne vypada, taky ty teploty a slaba carka. No otestuj se zase za par dni, to uz bude jistejsi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
10.4.06 12:42

ahooooj pavli,

vies ako…diplomovka mi dala zabrat..ale dnes ju uz dokoncievam.. :wink:

inak sa mam fajn, iba stale v neistote ako vidis…po tom negativnom teste, co som si robila naposledy som sa zmierila s tym, ze tehu nie som a teraz toto…fakt som to necakala…ale teraz si hovorim, ze mozno bolo na test skor…

a ty sa mas ako??? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
10.4.06 12:43

Teď jsem zjistila, že mám na prsou takové malé modré žilky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1396
10.4.06 12:44

No ja uz jsem se dala docela do pohody a taky piju cajiky a beru ten Gynex aby se mi srovnala Ms, ktera kdyz je tak mi dava fakt zabrat tak jako ted. JInak tento tyden opakuju t ynepodarene zkousky. Se mas ze uz mas tu Diplomku skoro napsanou. JInak drzim moc moc palce at to tentokrat vyjde… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
10.4.06 12:47

lenkadavi - ty mi citas myslienky, dievca… :D :lol: :lol:
prave som si kontrolovala prsia :oops: a zistila som presne to co ty…su nejake moc zilkovate… :lol: :D :P 8)

pavli - dakujem moja…aj my by sme boli radi, keby to vyslo…ale aj ked nie, nic sa nedeje…akurat ze som si na tu myslienku uz dost zvykla, takze tentokrat bude pre mna tazsie to rozdychat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
10.4.06 12:50

Díky Pavli, uvidíme ve čtvrtek…na testování!

Holky, jak jste si nastavili to zobrazování metříku? Nějak na to nemůžu přijít. Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1396
10.4.06 12:51

Dashko ja ti to verim ze to neni jednoduche, my jsme se nakonec domluvili ze se zacneme snazit az ke konci roku, to vis ta skola. A stejne pokud se to podari tak jeste budu studovat s mimi. Ale uz se na to taky tesim. ODufam ze to tak dlouho vydrzim :D
Ja vim ze se to tezko rozdychava o tom bych taky mohla povidat ze. Ale neboj, treba to ted klaplo, protoze jsi nemela na nic cas ani na to poradne myslet. Uvidis ze vse bude v pohode… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
10.4.06 12:55

leni,

pojdes na stranku www.tickerfactory.com
tam is zvolis metrik aky chces
potom sa ti zjavi ukazka metriku aky si si zvolila a pod nimu budu asi 3 odkazy
tak ty si skopirujes bbCODE
potom vojde do nastaveni ( hore na stranke ), tam sa ti objavi tvoj profil
ten bbCODE vlozis do kolonky PODPIS a este musim nizsie zaskrtnut VZDY PRIDAT PODPIS

dufam ze som to napisala zrozumitelne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
10.4.06 12:56

Díky moc, jsi super holka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1396
10.4.06 12:56

Tak holky tfuj tfuj tfuj at vam to vyjde a ja mizim. Preji jeste jednou hodne stesti a pekny tyden :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
10.4.06 12:59

Ahoj Dashko, jsem v 9tt a právě se léčím s těhuchripky :twisted: je to pěkný opruz, nejdříve to začalo bolestí v krku a pak jssem dostala rýmu a ošklivý kašel, který mi zpusobil krvácení. No takže doporučiji ležet, ležet a zase jenom ležet! Pokud máš zvýšennou templotu tak je dovolený paralen. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
10.4.06 12:59

pavli,

dakujeme krasne…aj tebe krasny tyzden…papa :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
10.4.06 13:00

BERU,

ahojky, vdaka ze si sa ozvala…ale ako vies ze je to tehuchripka a nie obycakne nachladnutie? prepac ze sa tak blbo pytam, ale nejakmi to neide do hlavy :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
10.4.06 13:03

tak co Leni, ide to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie