Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@inkakřivák nemyslim si, ze by je nejak cilene vyuzivala, spis tchyni se tam zalibilo a nemela se k odjezdu. tchyne je takovej ten generalskej typ, vse musi bezet podle ni. Ale samozrejme ja tam s nima nebydlim ![]()
No a já si spíš myslím, že jí to prostě vyhovovalo. Ony dvojčata jsou záhul, o tom žádná. A neuvědomila si tu cenu. Myslím si, že kdyby to bylo jinak, jakože tchyně přijede, přespí a zase se odkutálí, protože jí kamarádka řekne - tak díky babi za návštěvu a zase se někdy stavte. není to lehký, ale já to zvládnu, nikdy by se k nim takto nenasáčkovali oba. Asi tak. Takže prvotní chybu vidím na jejich straně - tedy na straně mladých. Ale o to nejde. Prostě ted už je problém moc velký - takže jo, promluvit s chlapem, postavit ho před rozhodnutí, bud já nebo oni, a případně tedy zkusit s nimi sednout, mírně se nacamrat a sdělit jim tvrdou pravdu - bud vy nebo já s dětmi, jeden musí odejít.
Samozrejme, ze udelala obrovskou chybu, mela to vyresit uz davno. Ja bych tohle nikdy nedopustila a uprimne si neumim vubec predstavit jak to u nich funguje. Navic manzel pracuje z domova, takze jsou tam vsichni a porad. Musi to byt na palici. jestli neco podnikne, dam vam vedet, holky, diky za rady ![]()
bud se s tím smíří že už tam budou asi dosmrti, nebo bude muset jednat rázně a to tak že zbalit věci a odjet k rodičům…( než by případně došlo a nějaký soud atd, třeba se chlap vzpamatuje )..Teda nejdřív a naposledy bych s ním promluvila jak se k tomu staví on, a možná bych i picla sebe a tchýni a v opilecké opici ji řekla jak to je..jestli je normální tak by to mohla pochopit, jestli není, ráno to svedeš na alkohol a zbalíš věci a pujdeš