Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
zdá se, že začínáte být stálá diskuse, mohla bych vás do stálých přesunout?
přeju hodně // - já jsem si na ně taky dost dlouho počkala, párkrát byla ta druhá slabá potvora falešná a nic z toho nebylo, ale pak jednou byla za týden už ne slabá, ale pořádná a výsledek je vidět dole. Hodně štěstí. E
Ahoj Peto, já nemám nic proti přesunutí a jen doufám,že diskutovat budeme dokud nebudeme mít všechny dvě // a pak se naše diskuze začne zaobírat třeba také péčí o dětičky ![]()
nepřihlášená Laura
dashko, já myslím, že u tebe je na testování opravdu ještě moc brzo. Pokud máš ještě před očekávanou MS, těžko se ti druhá čárka ukáže. Určitě počkej několik dní, pokud se MS nedostaví a testuj znovu. Snad už to bude radostnější!! Já mám bříško taky jakoby nafouklé, pod pupíkem, v oblasti podbříšku..
Lauro, snad to bude mít tak šťastný konec jako u tebe! Ještě se moc neraduju,to až jestli to bude v podnělí se stejným výsledkem. Pak už budu skákat do stropu
Mějte se moc krásně, my za chvíli jedeme kupovat koberec a odpoledne máme nějaké návštěvy, ale snad budu mít chvilku tu na vás juknout.. Pááá
Ahojte holky. Dobre rano!!!
Dashko, jeste to nevzdavej. Ja s tim nemam zkusenosti, ale pockej jeste par dni. Treba to bylo opravdu brzo.
Jedu s kamaradkou na vylet, mejte se krasne a preji vam peknou nedeli!
ahojte babenky,
uvediem na pravu mieru - ja som MS dostala, ale 8 dni skor a strasne slabu..no a povodne som ju mala dostat dnes..myslite, ze aj tak bolo skoro?
aj vam krasnu nedelu…my teraz mame problemy so starou mamou - zlomila ruku, dostala horucky, nikoho nespoznava…neviem ako to dopadne… ![]()
no ale dozila sa naaaaaadherneho veku - oslavila 95 rokov..vlastne je to moja prastara mama…Myslim, ze sa uz z toho nedostane, lebo uz sa sama neposatvi z postele ani nenaje..aj plienky sme jej uz zacali davat…modlim sa za nu, aby sa dlho netrapila… ![]()
pa
Ahoj holky, tak jsem se na vas prisla podivat. Bohuzel jsme v patek domu nedojeli. JElikoz nas snehova kalamita zahnala zpet. Takze jsem rodice nevidela, tak za 14 dni. Ach jo. Jeli jsme 50 kilometru pres 3 hodiny tak to bychom tam nedojeli nikdy.. mame to 900 km. Jen pro predstavu.
Tak koukam ze se nam tu rozmohlo testovani tak drzim pesti.
Dashko zkus to jeste pozdeji. JInak je mi to lito s prababickou ale vek ma opravdu krasny. Tak moc nesmutni.
Marinko tobe budu tedy gratulovat az zitra jeslti budes znovu testovat… ale opravdu to vypada nadejne tak snad nas potom nakazis ![]()
Lauro a ty se nenechej vystresovat v te praci nejakou starou pannou.
Hani doufam ze zitra budes a pokecame.
Missorko dekujeme za presunuti uz jsem cekala kdyz ze to udelas. ![]()
Ahoj holky.
Pavli, ja se tesim jak pokecame. Mrzi me, ze jste nedojeli az domu. Tes se na prespristi vikend
Treba uz pak bude jaro a uzijete si to jeste vic.
Dashko, babicka je opravdu ciperka. Ale mas pravdu, ze takova zraneni v jejim veku jsou nebezpecna. Verim, ze to je tezky i pro vas co ji opecovavate.
Zatim se mejte, holciny. Zira si napiseme.
Pa a doboru.
ahoj holcinky,
tak som tu zas…no proste bez vas nevydrzim..
![]()
dnes som bola pri kamoske, ktora ma 5 - mesacnu Kristinku, tak som sa s nou vysantila..
a zase je mi lepsie…
![]()
ako ste vikendovali? ![]()
Pavli,
mrzi ma, ze ste nedosli domov…ale aspon sa mozes na maminu este viac tesit… ![]()
Hani,
tak kedy testujes? uz sa neviem dockat…
![]()
ahoj babenky,
prajem krasne pondelnajsie ranecko… ![]()
ako sa mame? je tu nejak mlkvo…tak sa skoro ozvite, ze zase pokecame…
![]()
Dobre raaano. Tedy spis dopoledne. Jak se ate, holciny?
Dashko, testovala jsem rano, ale nejsem z toho moudra. Je tam slaba druha carka. Je videt, ale je slaba. Slabe spinim, ale MS nikde.
Pavli, pojdi si taky povidat ![]()
A co Marinka a Laura? Jak se mate?
Ahoj Hani,
ja si myslim, ze je to jasne…moooooooc gratulujem..!!!!!
![]()
snad nas nakazis… ![]()
u mna sa skoro nic nezmenilo. Tlaky v brusku mam stale a tiez citlive bradavky. BT sa drzni na 36,7 - 36, 8. som z toho jelen. ![]()
Ahojte holčičky,
tak MARINKO mooc gratuluju-když jsem byla prvně těhu,tak semi stalo to co tobě-čárka byla slabá,ale slabá čárka taky čárka
Samozřejmě test jsem si schovala,a dneska jsou na tom testu dvě dálnice-ačkoliv tam byla jen slaboulinká čárka.Takže není pochyb

Dashko, ještě nebud smutná,jak sama píšeš ještě je brzy.
Holky já už musím-malej mě tahá od PC a hlavně sem každou chvíli něco napíše
Laura