těhule?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
19.4.04 08:25

ahoj holky,
teda vy tady žvatláte i o víkendu jako divý :D :D 8O
Maxi, MonoLiso - nebuďte hlavně smutné a kašlete už na ty testy - ha ha to jsem zase chytrá. Ten pohled na jednu čárku je hroznej!
Gabrielko ta, co, přijela včera ta červená mrcha :?: :twisted: A co je s Vladuš? Že by radši zalehla s chřipkou. Vůbec bych se nedivila, jesli jí nebylo dobře, tak bych taky zůstala doma.
Holky pořád nevím jak si mám vypočítat den ovulace, když jsem měla cykly za poslední rok 30, 28 ,29, 31 ,32. Prostě pokaždý trochu jinak :o
Myslíte, že jí mám pokaždý jiný den nebo to s tím až tak nesouvisí? Tak já nevím, jestli když se začneme snažit v květnu, jestli si nemám ovu testy udělat už tenhle měsíc, abych věděla kdy mám ovulaci :idea: 8O
 Evča

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
19.4.04 08:58

Ahoj holcinky, jsem tu jen na skok. Manzel se sel sprchovat. :D Jinak cely vikend pracuje a ja se k pocitaci tudiz vubec nedostala, ale zitra vse napravim. Prozatim jen hlasim, ze MS jeste nedorazila. Je to snad moje prvni opozdena MS a je mi 26 let. Myslim, ze tehotna nejsem, ale nejsem si jista jestli jsem nemohla byt. Napred ten pozitivni TT a ted opozdena MS. :? Uz bych taky chtela, aby dorazila a my se mohli zacit snazit.
Vsem cekatelkam a snazilkam hodne stesticka. Drzim palecky.
Ozvu se zitra a budu se vam vic venovat.
Gabriela

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
19.4.04 09:08

Manaliso, urcite zjisti co mozna nejvice informaci a ja potom budu vyzvidat joooo :?: :oops: Jinak ozvuse ti taky zitra. Zatim se mej hezky. Gabriela

• Citovat
  • Upravit
2518
19.4.04 09:13

Evča: Jsem na tom stejně jako Ty. Také mám cyklus pokaždé jinak (od 29 - 42 dní), takže sama nejsem moudrá z toho, jak to počítat. Zrovna jsem na jednom serveru našla různé tabulky s ovulačními křivkami - mě z toho fakt hrabě!!! :D - a tam jsou takové křivky, že mi připadá, jako by si to měřilo více žen najednou :lol: . No, já fakt nevím. Dnes se na to všechno zeptám doktorky, a hned písnu, jak jsem pochodila a snad budu moudrá :wink: .

Gabriela: Ahoj beruško!!! Teda, už jsem si říkala, žes někam zmizela :( a Ty mezitím jako vzorná ženuška přenecháváš PC manžílkovi. To u nás je věčný boj, kdo se u:,–(í první, vyhrál! :D Gabčo, držím palečky!!! Mooooooooooooooooc!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Poslala jsem Ti meilík, tak rychle napiš, jsem celá nedočkavá!!!

Jinak Vám ostatním! Jak jinak - přeji brzy mimíska v bříšku :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
19.4.04 09:15

Ahoj holky, tak manzel se vratil ze sprchy a nakoukl na nase stranky a kdyz uvidel, ze pouzivame skratku MS (pro menstruaci), zhrozil se. 8O Pry si mame vymyslet jinou, protoze tohle je skratka Microsoftu. :D :D
To je blazen co :?: At si vymysli jinou oni. :wink:
Gabriela

• Citovat
  • Upravit
2518
19.4.04 09:19

Gabrielko, teda, ten Tvůj manžílek je ale všímavý!!! To ten můj chlap neregistruje nic… snad jen, když řeknu: „Miláčku, dnes by to mohlo vyjít…“ :D . Prostě chlap!!! Ale máš pravdu, ať si vymyslí jinou zkratku oni… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
19.4.04 09:31

Monaliso, mejlik dosel. Manzl uz me zase vyhani tyran jeden. Napisu zitra, slibuji.
Prosim te, manzel me nuti, abych ti dala za ukol zjistit u lekare (jestli uz si tam nebyla) nejake veci :arrow:
1. Kdy je nejlepsi se pritulit, kdyz rano ovul. test ukaze max. (testovaci carka silnejsi nez kontrol.). Okamzite rano nebo az vecer :?:
2. Stari spermijek (jak dlouhy pust pred tulikovanim).
3. Jak dlouho trva zdrave spermii nez dorazi k cili.Overit tech 10-12h.
4.Pokud se budez zajimat o ty prasky na podporu ovulace, zeptej se, jak muzou zvysit pravdepodobnost otehotneni, jestlize ovulujes i bez nich.
Pokud neco zjistis budu ti do smrti vdecna :D :D :D :D
Gabriela

• Citovat
  • Upravit
2518
19.4.04 09:36

Gabrielko, jasně!!! Zeptám se!!! Hned jsem si to vytiskla, abych na něco nezapomněla!!! Dám vědět! Jdu tam odpoledne, jsem objednaná na 15:30, tak jsem tak moooc zvědavá!!!
Pozdravuj manžílka - tyrana :lol: :D :P , když Tě pořád vyhání od PC!!! :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
19.4.04 09:46

Ahoj holciny,
ja mela vcera takove bolesti v podbrisku, o byla hru. A dnska rano zase nic!!!!! Ja uz chci mit tu MS za sebou!!!! :cry:

Jinak k nam uz doslo skarede pocasi, takze jsem zapla trosku topeni :)

Maxi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
19.4.04 09:52

Maxi, tady je taky zima, brrr!!! Topení mám také zapnuté, ale řekla bych, že moc netopí. Vzala jsem si teplé ponožky a „mrznu“ :x ach jo… Jinak já dostala MS 42DC. Byla jsem z toho už na prášky… Včera hrozný bolesti a pak jsem šla na toaletu a bylo to… Na jednu stranu zklamání, ale na druhou stranu už jsem se nemohla dočkat dalšího snaženíčka… :lol: Tak držím palečky, aby ta „rudá teta“ přišla, a mohli jste pokračovat v dalším ťulínkování! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
19.4.04 10:52

Gabrielo, myslim ze to je velmi velmi pozitivne, ze MS este nedorazila…ja som ti to predsa hovorila!:o)
Inak, holky, ani ja som este MS nedostala, ani mne sa nestava, ze by mi tak dlho meskala, takze som fakt vo velmi zvlastnom psychickom rozpolozeni…na jednej strane dufam…na strane druhej, ako tu pise Maxi, zeby to nase meskanie bolo sposobene nasou psychikou?
Monaliso: to som stale ja, ta ista Alienka aj Ali:o))) kazdopadne, ak dnes nedostanem MS, zajtra vam dam vediet vysledky testu…

A chcem sa este spytat, ak by som teoreticka bola tehotna, co tie bolesti bruska a najma prs, tie ma teraz strasne bolia…je to v rannom stadiu tehotenstva normalne, alebo ide len o priznak prichadzajucej MS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
19.4.04 11:27

Ahojky Alien-ko :lol: , jejda, takhle dát jedno jméno do dvou… Promiň!!! :lol: :oops: :lol:
Jinak bolesti bříška jsou úplně normální, stejně tak „napětí v prsou“ na začátku těhotenství, takže by to mohlo být dobré znamení :wink: . Někdo říká, že se „roztahuje“ děloha, jiný, že se broučínek uhnizďuje. Já tu u prvního těhotenství měla také, takže - že by??? Každopádně dej vědět. Držím palečky!!!

A mimochodem, já jsem docela v šoku, berušky! Včera jsem po 42DC dostala MS. Bolesti hrozný!!! Ale dnes jsem po MS, tudíž mi trvala jen dva dny a co je divnější - byl to pouze takový růžovo-červený výtok. Neřekla bych, že šlo o MS. Jsem z toho docela mimo… Nevíte některá,co to může znamenat :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
19.4.04 12:23

Ali u me bolesti briska a prsou znaci MS, takze bych ani nepoznala, kdybych byla tehu. Ale kazda jsme jina…

Jinak ja porad litam na wc kontrolovat…ach jo…

Maxi

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
19.4.04 14:03

Ahoj holcinky, tak manzilek sel spat a ja jsem zabrala pocitac. Mam ho ted jen a jen pro sebe.
Radusko, promin ze ti udilim tak neurvale ukoly. :oops: Doufam, ze u doktora dopadnes dobre a neco vymyslite. At se to mimi brzo povede. :D :wink: S tim tvym podivnym krvacenim si vazne nevim rady. Rozhodne se na to odpoledne zeptej.Zda se mi to cele divne 8O :o
Alienka, ja z te opozdene MS -(MS :arrow: to by manzel nevidel rad 8O :D ) nejsem dvakrat nadsena.Jsem opravdu pevne presvedsena, ze prijde (hrozne me boli podbrisek) a vazne me vytaci, ze mi takhle oddaluje moznost, znovu se snazit. :x U tebe to vypada slibne. Opozdena MS, bolava prsa, podbrisek… :D :D :wink:
Maxi naprosto zdilim tve pocity.
Holcinky, mam takovy pocit, ze tu mame tento mesic nejaky hromadny syndrom opozdenych MS a falesne pozitivnich TT. 8O
Gabriela

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
19.4.04 15:16

Teda holcinky, nejste nektera ucitelka cestiny. :D Procitam si tady zpetne vase zpravicky a kdyz jsem narazila na „svoji“ SKRATKU 8O , radne jsem se zastydela. :oops: Bohuzel to neni prvni trestuhodna hrubka. :cry: :oops: Ach ta moje negramotnost :oops:
Gabriela

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí