těhule?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1.6.04 08:36

Nazdárek holky,
včera nám nějak nefungovaly počítače, ale dnes je to snad v pohodě.

Gabko,
budu ti zítra držet palečky. Uvidíš, určitě ti vyrostou, tak jako mě po injekcích Pregnylu. Já jsem byla dneska na poslední - zaplaťpánbůh, pač mám prdýlku úplně rozpíchanou, že na ní nemůžu ani sedět. A to byly jen 3 injekce.
Včera po tom ultrazvuku mi pan doktror řekl, že folikul je pěkně velký, a že by to mohlo vyjít. No uvidíme. Moc bych si to přála. Včera jsme se s přítelem tulili 2×. :oops:
Tak určitě zítra dej vědět, jak jsi dopadla. Budu na tebe myslet.
zatim páček káčulkadráčulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.6.04 09:36

Ahoj holčinky,
mám jeden dotaz: Můj lékař mi doporučil plavat. Jsem teď 7+6tt - ale nejsem si jistá. Mám obavy z chlorované vody v bazenéch - nikdy mi nic nedělala, ale kamarádka měla pořád problémy. Pak také mám obavy o hygienu a td. A hlavně - jsem pořád děsně zimomřivá.
Nemáte nějaké typy? Válet se doma mě neba a tohle je fajn na záda.

• Citovat
  • Upravit
2773
1.6.04 09:39

Monaliso, psala jsi to i do deníčku, že ti doktor s ohledem na snažení nedal žádné léky 8O (zdá se mi to divné, jak se máš snažit a mít jistotu, že se ti ten zánět nepřenese i „jinam“, a že se pak nebudeš složitě léčit v těhu :roll: ). Holky ti doporučují urolog. čaj. Ale pozor, ten je v těhu nevhodný :! , píšou to na obalu. Se zánětem močových cest bych se asi obrátila spíš na urologa :wink: než na gynekologa. Riziko přenesení infekce je příliš velké na léčbu pivem :x .
 H.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.6.04 10:01

těhule?

Monaliso, na močové cesty trpím už od mala a pomáhá mi kromě urologického čaje (fuj) vypít maximum normálního čaje, nebo jakékoliv vody (spíš bez bublin). Při prvním příznaku vypiju za den skoro 5l a občas to vypláchne močák tak, že je po dvou dnech po problému. Ale pozor, jakmile by se ti zvýšila teplota, značí to postupující infekci a alou na urologii!!!
nepřihlášená Pajdule

• Citovat
  • Upravit
633
1.6.04 10:07

Radusko, Hajinka ma pravdu urologicky caj se nesmi, ale pivo asi taky neni to nejlepsi. Normalniho caje by jsi taky nemela moc, kvuli kofeinu.Tak nevim co ti poradit.
Gabriela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
1.6.04 10:48

ahoj

Ahoj holky, hlavně snažilky, kterým moc držím palce.

Chtěla jsem jen řict něco k dotazu o plavání, jestli máš strach z infekce tak se poohlédni jestli někde u Vás pořádají plavání přímo pro těhulky, já do něj chodím každý týden a ještě nikdo neměl problémy a také je k těmto účelům bazén kontrolován přísnou hygiénou takže takto máš největší jistotu. K bazénu nesmíme nosit ani ručník, musíme se před vstupem řádně osprchovat, vyprat plavky a mít čepice. Nikdy však nechoť plavat ikdyž jsi jen trochu nachlazená, jakákoliv nemoc je v těhu nežádoucí a musíme jim předcházet. Také s sebou nosím intimní mýdlo - používám laktacit, a pořádně se po plavání osprchujeme atd. takže si myslím, že když budeš dodržovat základní hygienu nemůže se nic stát a taky jsme každá jiná a kamarádka jak o ní píšeš může být k těmto zánětům a infekcím náchylná. Věř aele,že plavání je v těhu ta nejlepší aktivita!!! Opravdu však nedoporučuji letní, městská koupaliště, když tak se jen osprchuj když ti bude teplo, ale do vody :roll: 8O měla bych strach, ale každé koupaliště ty sprchy má. O rybníkách se myslím zmiňovat ani nemusím 8O

Pá Verča + Sam 20 tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
1.6.04 11:11

Ahojky,
díky Gabielko, kéž by......
Káčulko - tak 2 tuleníčka, to by bylo aby se to nechytlo :D

Radko, chtěla jsem se zeptat, jestli jsi ten zánět poznala jen kvůli tomu bolení při milování nebo jsi měla i jiné příznaky. Trošku jsi mě nahlodala, jestli to moje píchání nemůže být nějaký zánět močáku :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
1.6.04 13:13

Čauky holky moje.Dnes mám už trochu lepší náladu.Ráno byla BT nahoře.To by znamenalo,že ovu přišla o 2 dny dřív,ale i tak se mi zdá,že tulení 4 dny před ovu je hodně.No milovali jsme se o půlnoci ze čtvrtka na pátek, tak je to 3,5 dne.Asi jsem už šílená touhou po miminku.Ale tento měsíc by to byl spíš zázrak.Trošku mě zaráží, že se mi zkracují MS cykly. Dříve 28 dní a pravidelně.Minulý měsíc jen 26 a teď to podle ovu vypadá, že to bude 24 dní.Že bych už šla do přechodu? :roll: Proboha to snad ještě ne.I můj doktor říká, že na přechod jsem mladá.
Jinak co se týká plavání,chodila jsem pravidelně v těhu a nic mi nebylo,naopak mi to moc prospívalo.Někdo je ale k infekcím náchylný.V některých bazénech bývá také dost chladná voda(kvůli množení bakterií)takže asi by se to chtělo opravdu poptat na to plavání těhulek.Bývá to tam, kde dělají kursy plavání pro miminka.Tam bývá voda čistá a poměrně teplá.Zatím se mějte.Jindra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
1.6.04 14:52

Ahojky holčiny,už jsem tady nepsala ani nepamatuju,ale jinak pročítám pravidělně.
Chtěla by jsem jen zeptat,jestli nemáte některá podobnou zkušenost.
Dělala jsem si dva testíky ještě před MS a byly pozitivní,ale přesně v den,kdy jsem MS měla dostat jsem ji doopravdy dostala,ale je tak o polovinu slabší.Opravdu nevím,co si mám o tom všem myslet.
Byla jsem z toho fakt vedle,protože už jsem si pomalu začala myslet,že to fakt vyšlo.
Každopádně i kdyby to bylo jen vícenásobné selhání tesítíku,tak po MS to budeme s manžou zase zkoušet a to by v tom byl :twisted: ,aby nám to aspoň ten čtvrtý měsíc snaženíčka nevyšlo.
Tak se mějte fajn a díky za možné reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
1.6.04 15:01

jani niektore zeny maju ms a su tehotne to je ten lepsi pripad ,najlepsi ,inac krvacat mozes ked sa jedna o mimodelozne -to bol moj pripad ,alebo sa moze jednat o skory potrat-nezelam ti nic z toho -najlepsie ist k lekarovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
1.6.04 16:46

Ahoj holky,

včera jsem mela po víkendu v praci tolik prace, že jsem se neutrhla..
dneska napravuji!!!!

V neděli jsem měla naordinovano tulení a málem se nekonalo.. jak jsem se obávala, málem se stalo, drahý byl na závodu Krále Šumavy, takže se opíral do pedálu s plnou vervou a strávil na náročné trase 6 hodin a 50 minut.. Zatím co já si relaxovala a opalovala se (počasí se teda vydařilo) miláček si dřel pindu a zaparoval se jak mohl..

Takze v nedeli večer po superstar čekám načinčaná v postýlce, aroma svíčky voněly, lávová lampa prelévala červenou lávu a drahoušek konečně vychází z koupelny..

Tiché vysvetlování, že ho bolí pinda, je červený a asi nebude moct, prostě tam má bebí.. Krve by se ve mne nedořezal.. ! Asi po pul hodině mlčení a snahy o spanek se přitulil a překonal se a bylo z toho krásně tulení..

V nedeli se mi také spustil ohromně bílý výtok, než jsem se svlekla do vany, tekl mi i po noze.. v pondeli už po nem ani pamatky.. Máte holky také v období ovulace tak silný bílý výtok..? Lepivý a natahovací? Měla jsem ho slabě v sobotu ale v nedeli tedy opravdu zesilil…

Chtěla bych mít drahouškův optimismus, kdy mi od té neděle začal říkat maminko a dohlíže na mé pravodelné obědvání.. :o))

Já už jsem tak zklamaná, že tomu že by to melo vyjít nevěřím.. I když by mohlo.. Tuhle jsem se ptala mé maminy, jestli jsem planovaná a za jak dlouho jsem se povedla..:o)) Máma byla mladá, bylo jí 16pryč, měla přítele skoro o 10 let staršího, vídali se o víkendech a zrovna v ten víkend se nemohli tulení nabažit, bylo to 3 x za sebou.. ale pravděpodobně neco ze spermijek u tatky na pindikovi zustalo tak jsem vznikla ja.. (říkám o sobě že jsem vznikla ze zbytku :o)))).. pro mamču to byla tehdy celkem rana, dokonce zkousela i takove ty babské rady horké lázně, víno, a hlavně se neomezovat a velmi se namáhat.. Prý jsem se jí držela jako klíště.. :o)) Ale tatka si jí vzal a všichni se na mne těšili.. :o)))

Takže já si myslím, že pokud se má mimísek udržet, udrží se, pokud nás opustí sám od sebe (zamlčené těhu) asi to tak má být, spatně se nám zahnízdil…

Jejda, zase jsem se rozepsala… Za hodinku už peláším domu, jestě na nákup, a šup do postylky, trochu si poležim, přečtu novou Betynku a čeká mne velikanánská hromada košil.. (že já chtěla kdy kluka co nosí košile, kdo to má porad zehlit, když mi to ani poradne nejde.. )

Hezky den…
Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3420
1.6.04 17:09

těhule?

Ahojky holky,
tak sleduji copak nám tady zase přibylo za zpovědi…a věřím že se nám všem co tady píšeme a povzbuzujeme jedna druhou, brzy miminko zadaří!!
Nevím jestli jsem Vám to už psala,ale o víkendu na té akci(opékání selete)byli i noví známí s mimčem.
Nááádherná holčička Eliška(mimochodem od té doby se mi jméno Eliška moooc líbí),má teďkom 9měsíců.
Holky, a takové miloučké mimko jsem dlouho neviděla.Pořád se smála a čím více lídí tam sedělo a popíjelo,tím více byla spokojenější.Hrála tak hudba a ona se pohoupávala do rytmu…no prostě super dítě.
Tak jsemse bavila s její mamčou Petrou a říkala že Elinka byla strašně chtěné dítě(snažili se asi 2 roky)a že i těhu bylo pohodové…No a pak i mimi je pohodové!!

Takže holky buďme co nejvíce v pohodě(alespoň se to učme)a pak k nám to naše mimi přibude určo co by dup!!
Tak se mějte…zatím pa Gabka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
1.6.04 17:20

A holčiny, máte už vybrané jména????? Já už si ani nepamatuju od kdy mám sen, že budu mít holčičku Nikolku, postupem času k tomu nabaluji další jména, takže ted jsme s přítelem v konečné fázi kdy se bude až se bude diskutovat o jménech " Nikola, Natalie, Terezka, Alexandra" a u kluka by to byl Denis.. (stejně si připouštím, že se nam narodí holčička) .. :D

ps. kdyby došlo na umělé oplodnění, je tam více četné těhu, větší počet jmen se bude hodit… :o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Radina
1.6.04 17:23

nečetla jsem si všechny vaše příspěvky, ale padnul mi do oka článek o plavání. Jasně, hygiena je důležitá, ale dočetla jsem se tady na emimču, že v droxi prodávají speciální tampony určené pro použití do bazénu. Holky si je dost chválily. Název jsem nějak zapomněla, ale myslím že když se zeptáte, prodavaček určitě budou vědět.

• Citovat
  • Upravit
3420
1.6.04 17:57

těhule?

Jo holky,

když teda jsme u těch jmen tak já mám pro holku:Kristýna,Barbora,Sára a po víkendu i Eliška-ale nemusí to být teda čtyřčata 8O

a pro kluka:Matouše,Štěpána a Alexe

Tak holky,

POVINNĚ :D mi zítra držte palečky ať ty folikuly mám vééééliké. čauky Gabka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí