Těhulky březen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2868
13.4.11 14:45
Keisi píše:
Ahoj Bibi,
to BYL náš miláček (taková pouliční směs od babičky, ale byl úúúžasnej, heboučkej, chlupaťoučkej, vůbec nepelichal) ale 17.11.2010 se nám ztratil, chodil se takhle občas vem projít a už se nevrátil :cry: :cry: :cry:Tak jsem k Vánocům dostala bílou perskou činčilu a ta se s ním nedá srovnat, je to taková „lejdyna“ a pelichá :-(
Nechala jsem si udělat testy na toxoplaz. tak snad budeme OK ..

A mě podle fotky přišel že to je Britskej.Taky jsme měli perskou nebo angoráka už nevím ale utek nam ale to je už let. mám malého pejska už jí bude 9,králíčka zakrslého toho máme od valentýna je bílej a poslouchá na povel :pankac: a rybku. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
13.4.11 15:58

Tak já se taky pochlubim . Já mám ve 2+1 manžela dvě děti, dva psi, morče a andulku. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
13.4.11 17:09
manca 1 píše:
Tak já se taky pochlubim . Já mám ve 2+1 manžela dvě děti, dva psi, morče a andulku. :pankac:

Tak to chce odvahu :palec: smekáááám. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
13.4.11 17:11

Jj taky jsem to zjistila před 14.dny.Byla jsem dost překvapená protože to bylo neplánovaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
13.4.11 17:16

Tak já budu mít taky 3.No a manžílek to neprožívá spíš naopak :-( 3 nechtěl a vůbec z toho nemá radost :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
13.4.11 17:23

manca 1 tak to jsme na tom úplně stejně já taky měla poslední MS 19.2 taky mě moc nechutná jíst :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
13.4.11 19:01

Tak u nás to bylo obráceně, když jsem to zjistila manžel jásal s dcerou, syn žárlil a já brečela a přemýšlela že půjdu na UP, ale ted se za to stydím nejradči bych si nafackovala :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2409
14.4.11 06:25

Ahojda holky, při čtvrtečku :-D
my jsme v novostavbě 4+1 ? dva s malou kočičkou.. takže se tam i hledáme, manžel je furt někde pryč, tak sem ráda, za tu číču… občas si s ní i povídám :roll:
Náš mimís byl plánovaný - v létě byla svatbička, tak se s tím dalo počítat, okolí trošku v šoku, ale přežilo to …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.4.11 11:08

Ahojky holky, já s přítelem bydlím v 1+1, je to malý ale celkem prostorný byt. Je tu s námi ještě zakrslý králíček Amálka, která celkem dost večer vyvádí, někdy vyvádí až tak, že si beru špunty do uší,abych se vyspala :lol: U nás byl mimísek plánovaný, bude mi 22 let, přítelovi 25 let. Rodina ta je hodně ráda, protože ty se také moc těšili, už rok o tom mluvili.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2409
14.4.11 12:57

krásný Luci a svatbička bude?
Já byla staromódní, nejdřív sem chtěla svatbu..
jsme spolu teda 10 let, tak už to chtělo (mě bude 27 a Pavlovi 34)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.4.11 13:24

Keisi : Nu, svatbičku plánujeme tak za 2 - 3 roky. My jsme plánovali taky první byt, svatba, miminko.. Byt je, ale toužili jsme moc po miminku, tak jsme si řekli, že první miminko, pak svatba :-). My spolu budeme 5 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
14.4.11 20:42

Tak datum 11.11. je nádherný :-D My máme zatím 16.11., tak se uvidí. Dnešní kontrola v pořádku a na NT screening a UZV jdeme aj s taťkou 10.5. a pak uvidíme. Taky mám furt hlad a když víc jak 3 hodiny nejím je mi úplně zle od žaludku a už mám taky 1-1,5 navíc. Mimčo sme sice plánovali, ale po různých vyšetřeních jsem měla začít brát léky na podporu snažení a nakonec bum, pár vitamínů a bylo to … hlavně veselý překvapení :srdce: A doma mme taky chlupáče a to Skřítka a Čertíka a naštěstí jsme se přestěhovali do trojky, tak místa bude dost :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2409
15.4.11 07:10

Taky máš čičinky?A nebojíš se toxo?Jsou domácí nebo venkovní?
Já sem si nechala udělat testy, zatím nikdo nevolá (na kontrolu jdu až za měsíc) tak snad OK…
u nás je malá pravděpodobnost, máme ji v bytě, ven nechodí, ale občas sem ji dala syrové masíčko - hovězí, tak tam maličká obava je …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
15.4.11 13:58

Ahoj holky,tak dnes jsem zas šla na krev jak stoupá HCG.Na ultrazv.jdu za 3týdny mohla jsem jít příští uterý ale je to brzo.co u Vás nového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2409
15.4.11 14:03

Spím ve stoje a mám u toho hrozný hlad :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie