Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Terka 1 Ta jeho stará ordinace byla hrozná. Tak pak dej vědět jestli ti můj figl na ty dveře pomohl ![]()
@Veveruska87 Dam a urcite to hned vyzkousim. Je to hrozny s nimi zapasit ![]()
@Terka 1 Já si poprví připadala jako uplnej blb že neumím otevřít dveře bzučela mi asi 3× ![]()
@Veveruska87 To je v poho, me prisel pan doktor naproti otevrit, jelikoz mi to vubec neslo
A mam ten problem porad…
@Terka 1 Až tak jo
. Aspon viděj že ty dveře jsou fakt hrozný. A jak jsi spokojená z Šálkem jak s doktorem?
Holky moje Tak dnešní KO mám za sebou.
Opět bez UZ ![]()
26+1tt. Držím se konečně už mesic na váze 68 kg
Malá už má 24cm ![]()
Malá kopala sestřičke do sondy, když jsme poslouchali srdíčko ![]()
oGTT vyšel v pořádku
odběr z prstu – 3,8
po vypití a dvou hodinách – 4,7.
Jsem dnseska dostala nejakej prenatal box.
Mám aspon co číst ![]()
19.9me čekají odbery krve. ![]()
a změnili jsme a doufám že už na fest jsme se schodli o jméně. Vanesa. ![]()
Tak co holky jak se máme?
dneska krásne počasíčko, že?
jak válčíte s pupíčkama? ![]()
@princess16 Tak to mě naštěstí ne ale i tak se mi do toho nechce ![]()
@princess16 @Veveruska87 Ahoj holky, tak jsem se tu zase ukázala
Dneska mám přesně 4 týdny do porodu, tak jsem zvědavá, kdy to opravdu přijde, čekám již každým dnem, že se může něco dít
Dneska hodlám ještě udělat trošičku větší úklid a vyžehlit pár nastřádaných praček a pak už se budu asi jen šetřit. Ale to nevydržím, takže si nějakou aktivitu najdu ![]()
@Tina 81
.Já mám přesně týden a šest dní do termínu a taky čekám kdy to už přijde ![]()
@Veveruska87
Tyo… to je za chvililičku. Šmarjáááá, tak se opatruj a hlídej a šetři. To letí to je hrůza co? Nejhorší je, že člověk vůbec neví, kdy to přijde, co? Dneska plánuju úklid a za hodku můžu být úplně jinde, je to mazec. Já se tak hrozně těším, že jsem z toho hlavně po večerech pěkně dojatá. Usínám a říkám si, že za chvíli budeme tři. Začíná mi to jakoby pomalu docházet. I když vím, že mám malého v bříšku, ale je tam schovaný a plave si v té své vodě a navíc je teď tak trochu jen můj ![]()
@Tina 81 @Veveruska87 Děvčata,já vám tak závidim
Já mám jeste 13týdnu do porodu.
Tak se šetřete, at' se Vám nebo těm uzlíčkum nic nestane:-) @Tina 81 Letí to strašně, to jsme dvě. Já také, každý večer ležim v posteli a jenom snim o tom, jaké to bude až bude snáma, apod.:-)
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat