Tělísko Mirena

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ivanka123
25.4.13 21:06

Mirena

Prosim, damy, o upresneni. Uvažuji o zavedení mireny. Ale nerozumím jedne věci a to, zda to spineni, o kterem je zde řeč, je permanentně po celou dobu toho např. pul roku (nez se to stabilizuje a mens ustane)nebo jen nahradilo kazdomesicni krvácení? Pak by to celkem nemelo smysl si nechat telisko zavest pred letem, kdy se plánuje dovolena :lol: (nerada bych cele leto promenstruovala) :? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
15977
25.4.13 21:21
@Ivanka123 píše:
Prosim, damy, o upresneni. Uvažuji o zavedení mireny. Ale nerozumím jedne věci a to, zda to spineni, o kterem je zde řeč, je permanentně po celou dobu toho např. pul roku (nez se to stabilizuje a mens ustane)nebo jen nahradilo kazdomesicni krvácení? Pak by to celkem nemelo smysl si nechat telisko zavest pred letem, kdy se plánuje dovolena :lol: (nerada bych cele leto promenstruovala) :? Děkuji

Já jsem špinila v kuse půl roku. Teď špiním půl měsíce :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ena8
25.4.13 21:23

Lepší je mirena na jaře nebo až na podzim, špinění je zanedbatelné, chce to trpělivost, protože výsledný efekt je úžasný :?

• Citovat
  • Upravit
Ivanka123
25.4.13 21:32

Mirena

Mám ještě jeden dotaz, a ten se týká pohl. styku během tohoto „spiniciho“ pulrocniho období. je jasné, ze během norm. menstr. clovek nesexuje, ale pokud krvacim pul roku, co s tím? :?: děkuji :)

• Citovat
  • Upravit
ena8
25.4.13 21:42

Není to krvácení, nemám někdy ani slipovku, milování mám kdy chci a jak chci, prostě supeeer

• Citovat
  • Upravit
2577
25.4.13 21:50

Já jsem špinila 3 měsíce v kuse. Teď teprve 5 dnů nešpiním, tak snad to nezakřiknu :D
Se sexem nebyl problém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ivanka123
25.4.13 21:50

Dekuji za odpoved. prala bych si totez :palec: :lol:

• Citovat
  • Upravit
1454
25.4.13 23:31
@Ivanka123 píše:
Prosim, damy, o upresneni. Uvažuji o zavedení mireny. Ale nerozumím jedne věci a to, zda to spineni, o kterem je zde řeč, je permanentně po celou dobu toho např. pul roku (nez se to stabilizuje a mens ustane)nebo jen nahradilo kazdomesicni krvácení? Pak by to celkem nemelo smysl si nechat telisko zavest pred letem, kdy se plánuje dovolena :lol: (nerada bych cele leto promenstruovala) :? Děkuji

já s mojí zkušeností bych před létem nezaváděla…mám pocit, že první tři měsíce jsem krvácela/špinila asi tak 20 dní z měsíce…pak se to trochu ustálilo jakoby na menstruační cyklus (ale nevypočitatelnej)…po půl roce konec všeho a co je menstruace už nevím 4 roky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Denisaaa
26.4.13 12:33

Tak já zatím tedy už krvácím třetí měsíc v kuse. Jen 14 dní jsem měla špinění, že jsem mohla mít sex. Jinak ne. Takže před dovolenou bych nedávala. Já od února myslela, že bude klid a asi ani v létě nebudu ok.

• Citovat
  • Upravit
1
27.4.13 18:52

mirena

Dievčata ja mám Mirenu rok, ale ešte som nemala kľudný jeden mesiac. Ja v podstate odkedy som si ju nechala zaviesť stále špiním. Neviem si predstaviť aby som šla na dovolenku. Nikdy neviem ako dlho budem mať menzes. napríklad tento mesiac v stredu už budú tri týždne čo nosím vložku. Hnus, som rozhodnutá, že musí isť von. Je mi veľmi ľúto, že stála tak veľa. Už by som si ju nikdy nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
29.4.13 16:22

Ahoj holky, já si ji nechala zavést dnes, tak jsem na to zvědavá, jsem po šestinedělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
29.4.13 16:28

Já špinila až krvácela takřka v kuse pulrok… občas byl den, kdy třeba nic, jenž já tu slipovku stejně měla, kdyby náhodou.. po sexu jsem začala slabě krvácet po každé.. sex byl, když bylo špinění malé.. nikdy to enbylo silné krvácenní..spíš slaba MS ebo špiěí..proste to furt cmrndalo.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1454
30.4.13 00:44
@t-jani píše:
Já špinila až krvácela takřka v kuse pulrok… občas byl den, kdy třeba nic, jenž já tu slipovku stejně měla, kdyby náhodou.. po sexu jsem začala slabě krvácet po každé.. sex byl, když bylo špinění malé.. nikdy to enbylo silné krvácenní..spíš slaba MS ebo špiěí..proste to furt cmrndalo.. :mrgreen:

no a po půl roce? jak to bylo dál…dle popisu to byl můj první půl rok a od té doby menstruaci neznám…jsem v klidu a bez potíží - mirenu mám 4 roky…a plánuji znova mirenu… po pravdě si po těch letech nedovedu představit mít menstruaci, mít to omezení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
30.4.13 07:17

@Maartina7 měla jsem jí 6a půl měsíce, pak jsem si jí nechala vyndat, vrátily se mi mykozy, objevily migrény, akné jako prase + jsem začala pěkně nabývat… byla jsem taková nateklá..co jsem jí vyndala, tak se mi to vrátilo vše do normálu.. asi nejsem vhodný typ na mirenu, ale závidím, těm kteří nemusí řešit antikoncepci a nemají MS, na jednu stranu bych to brala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
javeška
11.5.13 23:28

mirena

Ahoj. Já už mám zavedenou 3 mirenu(tentokrát od října 2011.První jsem měla 5 let.Po vyjmutí půl roční přestávka, druhou taky pět let a výměna ihned za třetí bez přestávky. Zajímavé bylo, že na každou mé tělo reagovalo jinak. Počáteční špinění normálka, dalo se to přežít, ani netrvalo dlouho. První bez komplikací. Byla jsem nadšená. Zbavila jsem se i poševních mykóz, které mě často předtím trápily. Vlákna jsem si semo tamo kontrolovala.Mi MS nepřestala, ale měla a mám ji slabou. U druhé mireny jsem asi v polovině dlouho krvácela, tak jsem dostala injekci na uklidnění a byl klid. Interval Ms se mi zkrátil po 24-26 dnech. Ale v té době jsem prožívala problémy, takže dost stresu, a když jsem díky těmto problémům nespala několik nocí, tak jsem MS dostala i po 20 dnech. Takže to nebyla chyba mireny. Teď ji mám po třetí, interval mi zůstal na těch cca 25 dní, mám je 4-5 dní velmi slabé a mirenu ani já ani manžel necítíme. A jsem za to ráda, protože jinou HA nemůžu kvůli prodělaném vnitřím zánětu žil po braní HA, a po používaní gum jsem dostala okamžitě druhý den zánět, takže špatná reakce.Ani jsem si nemyslela, že by někdo mohl mít s mirenou takové problémy. Teď jsem jen zvědavá, jestli si ji budu moci nechat zavést i po čtvrté, protože čas strašně rychle letí a za 2,5 roku to zas budu muset řešit. Papaček

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1