Kopie Tento měsíc prostě otěhotníme;+)

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
15290
29.2.12 13:36

já si myslím, že se tam vemem všechny, jak tu jsme a už jen enbudem přibírat další, no ne? žabko, liu?

• načítám...
3805
29.2.12 14:18

Javor, teda jasan :mrgreen: že vezmeme všechny, co jsme tady k dnešnímu datu…cha, jsem zvědavá, kdo se ještě do večera přidá, checht…
Peti - Mě nejdřív bolely prsa ze stran, pak nahoře jakoby prsní svaly a teď komplet všechno, co je vevnitř i s bradavkama. Včera mě to bolelo i při sprchování…tak jsem doma vyhlásila dotykové embargo :mrgreen: a nejhorší je to v noci a ráno po probuzení…nechápu… :roll:

• načítám...
Sandra752
29.2.12 14:20

Evulko,krasne testiky:-) mam dneska stejne silnej jako ty:-) teda holky,docitat pet stranek neni sranda :-D skoda ze tahle skupina nejde uzamknout..a musi se vse udelat od znova..nje ale dobre,ze se to zkopiruje:-) jinak s tema bradavkama:-D PETRUSKO…,taky stoji:-D

• Upravit
11692
29.2.12 14:21
Evulka33 píše:
Javor, teda jasan :mrgreen: že vezmeme všechny, co jsme tady k dnešnímu datu…cha, jsem zvědavá, kdo se ještě do večera přidá, checht…
Peti - Mě nejdřív bolely prsa ze stran, pak nahoře jakoby prsní svaly a teď komplet všechno, co je vevnitř i s bradavkama. Včera mě to bolelo i při sprchování…tak jsem doma vyhlásila dotykové embargo :mrgreen: a nejhorší je to v noci a ráno po probuzení…nechápu… :roll:

prej javor :mrgreen: to večera tady bude davové šílenství :mrgreen:
to je děs,nejraději bych je na pár dní někde odložila,můj už se pár dní jen kouká,má zakázano sahat…jinak by dostal baňu :mrgreen:

• načítám...
11692
29.2.12 14:22
Sandra752 píše:
Evulko,krasne testiky:-) mam dneska stejne silnej jako ty:-) teda holky,docitat pet stranek neni sranda :-D skoda ze tahle skupina nejde uzamknout..a musi se vse udelat od znova..nje ale dobre,ze se to zkopiruje:-) jinak s tema bradavkama:-D PETRUSKO…,taky stoji:-D

tak to jsem ráda,že nestojí jen mě…
už mi to přijde divné,pořád v pozoru :mrgreen:

• načítám...
15290
29.2.12 14:25

holky - mě teda nestály, ale svědily jako blázen a bylo vyhlášeno na ně od ovulky embargo!!!!!!!

• načítám...
3200
29.2.12 14:26

Mně nic nestojí :nevim:

• načítám...
11692
29.2.12 14:27
KatkaX píše:
Mně nic nestojí :nevim:

tož to mě stojí asi i za Tebe :mrgreen:

• načítám...
551
29.2.12 14:34

Ahoj, vy jste toho teda nakecaly. :potlesk:
Já se sem tak často nedostanu, zvlášť teď když mají děcka jarní prázdniny. Včera jsme je vzali do Bonga (zábavní park pod střechou), jinak dřepí u PC synátor. A když je vzhůru nejmladší, tak mě nenechá vklidu.

Taky se hlásím k testování na 11.3. :mavam:

• načítám...
3686
29.2.12 14:34

Mně teda bradavky stály a bolely celou dobu od OVU až do dvou dnů před MS. Stalo se mi to poprvé když jsme se začali snažit. Jak já se natěšila, že jsem určitě těhu a prd… :nevim: Teď to mám po OVU pokaždý, některé dny víc, některé míň a taky spíš na bokách až do podpaží. Ale minulý měsíc jsem už věděla, že mám OVU a bolelo mě kromě prsou všechno kde je tuk - prostě mě na dotek bolely špeky. Boky, bříško, prsa, nad zadkem ten špíček. Nadváhou netrpím, tak to šlo lokálně určit a fakt to bylo zajímavý.. :mrgreen:

• načítám...
11692
29.2.12 14:39

ani nevíte jak jsem ráda,že se tady dá bavit úplně o vše…
hodně mi to pomáha,jsem taková víc happy :hug:

• načítám...
3200
29.2.12 14:41
petruska10 píše:
ani nevíte jak jsem ráda,že se tady dá bavit úplně o vše…
hodně mi to pomáha,jsem taková víc happy :hug:

Sice Ti stojí, ale víš, že to je úplně nomání, uďo, viď?!!! :lol: :lol: :lol:
Jsem taky za diskusi ráda, je tu s váma sranda a zdá se, že to i nese výsledky!!!

• načítám...
29.2.12 14:42

To je zajímavý. To mě by potom bolelo asi nejvíc břicho, které je nyní krášleno OTPéčkem (okrasným tukovým prstencem) :mrgreen:

Kapaz píše:
Mně teda bradavky stály a bolely celou dobu od OVU až do dvou dnů před MS. Stalo se mi to poprvé když jsme se začali snažit. Jak já se natěšila, že jsem určitě těhu a prd… :nevim: Teď to mám po OVU pokaždý, některé dny víc, některé míň a taky spíš na bokách až do podpaží. Ale minulý měsíc jsem už věděla, že mám OVU a bolelo mě kromě prsou všechno kde je tuk - prostě mě na dotek bolely špeky. Boky, bříško, prsa, nad zadkem ten špíček. Nadváhou netrpím, tak to šlo lokálně určit a fakt to bylo zajímavý.. :mrgreen:
  • načítám...
11692
29.2.12 14:45

jasně uďo :mrgreen:

• načítám...
551
29.2.12 14:45

Mně při OVU pobolívá podbřišek. Řídila jsem se podle toho u třetího dítka a vyšlo to. Tentokrát to už delší dobu selhává.
Ale ráno kupodivu spaly všechny tři děti, tak toho manža hned využil. Zkoušela jsem vypočítat termín porodu a rodila bych na svoje narozeniny. Což se mi moc nelíbilo, protože bych musela jít za tři roky po MD před vánocema do práce. :cert:
Takže pokud to zase nevyšlo, nevadí. Radši budu testovat za měsíc a rodit až v lednu. ;)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+