Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Renaticickaka píše:Liu píše:presne
Taky jsem psala na více témat,ale postupně jsem je i vymazala z profilu a nechala tam snad jen dvě,na které sem tam koukám…Ale tady to je těhulí rááája hlavne se tu resi tak nejak vsechno..nejen dane tema a to je fajn a myslim, ze nas to i vic priblizi se poznat..ikdyz jsme od sebe ruzne daleko
Musím uznat, že se mi to na téhle diskuzi fakt líbí, to jak jsme k sobě navzájem přátelské, umáme se podpořit a zároveň pobavit (viď petrusko
). Byla jsem taky i jinde, ale tady to je NEJ! ![]()
My jsme čarodejnice,my lítáme na košťatech…a to je hned…Mám nový model…
Liu píše:
já taky koupil mi ho Ježíšek
![]()
new píše:Renaticickaka píše:Musím uznat, že se mi to na téhle diskuzi fakt líbí, to jak jsme k sobě navzájem přátelské, umáme se podpořit a zároveň pobavit (viď petruskoLiu píše:presne
Taky jsem psala na více témat,ale postupně jsem je i vymazala z profilu a nechala tam snad jen dvě,na které sem tam koukám…Ale tady to je těhulí rááája hlavne se tu resi tak nejak vsechno..nejen dane tema a to je fajn a myslim, ze nas to i vic priblizi se poznat..ikdyz jsme od sebe ruzne daleko
). Byla jsem taky i jinde, ale tady to je NEJ!
no jistě holky ![]()
Liu píše:
myslíš ten co i luxuje?
No,tak já jdu chrápat,ještě mrknu z postele na sex ve městě…Dobrou…Zítra se přihlásím hned jak dojedu do práce… ![]()
petruska10 píše:Liu píše:myslíš ten co i luxuje?
To je vooon ![]()
petruska10 píše:Liu píše:myslíš ten co i luxuje?
No, tak pokud to má být ten, co i luxuje, tak bych ho taky doma někde měla mít ![]()
Liu píše:
No,tak já jdu chrápat,ještě mrknu z postele na sex ve městě…Dobrou…Zítra se přihlásím hned jak dojedu do práce…
třeba naleštit kdyby bylo třeba někam zaletět ![]()
loučím se s Váma,vratíl se mi mužíček,dobrou a hezké sny ![]()
Holky taky jdu jeste mrknout na bednu, tak vsem dobrou noc a Liu preju zitra uspesne testovani
pa pa
New – já to věděla, že se nám vrátíš))
Sandro – Ty voe, tak já vyhrožuju sestřičce pomalu smrtí, aby mě objednala kolem 8., aby sme šly stejně a ty si jdeš kliďánko až 12….no, ale zase máš jistotu, že už tam prcek bude vidět
Raneticko – testuj pořád stejnýma testama, jinak se budeš zbytečně stresovat, že nesílí nebo sílí málo. Já měla na tyčinkovém mamatestu dálnici a na papírovym proužku byla pak čárka světlejší a já už plašila…tak jedu zas jen v proužcích.
Luucciik –asi nějaký erupce na slunci dneska nebo co…chlapi nějak blouzněj se mi zdá.
Liu – tak to jsem nějak přehlídla, že jsi měla testovací stejně silnou,…v tom případě tele nejsi…:lol: na zítra ti mooooc držím palce!!!!
A jdu se vrhnout na tu skupinu…jsem vás musela dočíst a počkat, než se tu vykeckáte…abych o něco náhodou nepřišla Žabko nevěsto – děkujem za svolení, ale víš jak, nebudem riskovat ty palcový titulky v novinách o nadprůměrné porodnosti díky jedné diskusi….:D
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat