Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ja teda na nekterych lidech preferuju teplaky nad leginama. Ne vsechny musim videt do posledniho speku a zahybu ![]()
Navic chlap, i kdyz to ma jen na behani, je v leginach vylozene blee
Tak u naší soukromé drahé školy vídám denně přehlídku bohatých a velmi bohatých rodičů.
A řekla bych, že tak každá třetí máma má tepláky (a k tomu drahé doplňky) a možná tak každý šestý otec. Asi to je tím, že většina žen se vrací domů nebo jde cvičit a otcové odchází do práce.
A je to celkem paradox, vidět děti v uniformách a vedle nich rodiče v teplácích.
A co si o tom myslím?
Vůbec nic.
Sama už jsem ve věku - nebo životní fázi - že už nemám potřebu se někomu zalíbit, zavděčit nebo dělat dojem. Už chci jenom žít tak, jak je mně příjemné a pohodlné a ostatní nesoudím.
A nebo je to tím, že jsem si nedávno pořídila BMW a stal se ze mě ten idiot, co je tu v diskuzi zmiňován.
Taky možnost. ![]()
@Janli zsjimavy, nám učitelka od první třídy říká, do školy tepláky rozhodně ne😀
Tepláky doma nosím, hlavne v zime, ale neviem si predstaviť v nich chodiť niekde po meste, nešla by som v nich ani do obchodu, maximálne do prírody, ale aj tam si radšej vezmem legíny.
A na základnej škole nám tepláky zakazovali, tie boli akurát na telesnú výchovu ![]()
Dřív zakazovali ženám kalhoty. Bylo to něco naprosto pohoršujícího a nepřijatelného. Pak zase byly nepřijatelné džíny, protože “pracovní oděv”. Dnes jsou “nepřijatelné” tepláky….
Prostě dobu nezastavíme ![]()
Tepláky jsou pro mě volnocasovy oděv, do práce chodím elegantně, tak se pak rada převleku do tepláků a jdu v nich vencit psa, nebo klidně v teplakach zájezdu do supermarketu. Člověk by se mel umět obléknout vhodně příležitosti a místu. To kdekdo kritizuje tepláky přitom nema nic jiného než džíny v kterých jde i do divadla. Do školy dcera v teplakach rozhodne nechodí, nosi kalhoty, džíny, nebo leginy + sukně, šaty.
Myslim, ze je to i kraj od kraje. Kdyz jdete pred skolu v Praze nebo kolem Prahy, teplaky do skoly deti nosi bezne
@Anonymní píše:
Tak u naší soukromé drahé školy vídám denně přehlídku bohatých a velmi bohatých rodičů.
A řekla bych, že tak každá třetí máma má tepláky (a k tomu drahé doplňky) a možná tak každý šestý otec. Asi to je tím, že většina žen se vrací domů nebo jde cvičit a otcové odchází do práce.
A je to celkem paradox, vidět děti v uniformách a vedle nich rodiče v teplácích.
A co si o tom myslím?
Vůbec nic.
Sama už jsem ve věku - nebo životní fázi - že už nemám potřebu se někomu zalíbit, zavděčit nebo dělat dojem. Už chci jenom žít tak, jak je mně příjemné a pohodlné a ostatní nesoudím.
A nebo je to tím, že jsem si nedávno pořídila BMW a stal se ze mě ten idiot, co je tu v diskuzi zmiňován.Taky možnost.
A to sem o ničem takovým taky nikdy nevěděl. Tím, že jsem často za volantem sem si tedle závěr udělal zcela nezávisle sám. Pak koukám, že nejsem zdaleka jediný kdo to postřehl ![]()
A není to jen u nás. Dokonce na to dělali výzkum ve které značce aut je nejvíc agresivnich de.bilu. Údajně vyhrálo jednoznačně BMW. A Este když je prý modrý, tak se máš vyhnout obloukem
.
Tady je třeba hezky graf:
@Lorre
Ale tam chybi Skodovka, auto, ktere cesti ridici maji nejcasteji
@Oudrey píše:
@Lorre
Ale tam chybi Skodovka, auto, ktere cesti ridici maji nejcasteji
Jo to se v zahraničí asi vidí velmi málokdy ![]()
@Oudrey píše:
Myslim, ze je to i kraj od kraje. Kdyz jdete pred skolu v Praze nebo kolem Prahy, teplaky do skoly deti nosi bezne
Jo a pak musí instruktorka bruslení psát, nedávejte dětem tepláky!!!
@Oudrey tady mas výtažek z českého zdroje. Nicméně nevím, jak moc je to věrohodný, když průměrné IQ nepřesáhlo ani 100 - není to nějak hrozně málo? ![]()
Nejinteligentnější jsou řidiči škodovek
Studie zahrnovala 22 značek automobilů a ukázalo se, že řidiči vozů Škoda s průměrným skóre IQ 99 jsou nejinteligentnější. Zajímavé je, že jiné výzkumy také ukázaly, že řidiči vozů Škoda jsou ti s nejmenšími psychopatickými sklony. I proto patří škodovkáři na silnicích mezi ty klidnější.
Následují řidiči vozů Suzuki (98,09), Peugeot (98,09), Mini (97,79) a Mazda (95,91), se škodovkáři tak tvoří první pětici nejinteligentnějších motoristů při rozdělení podle značky vozu, všichni s průměrným skóre IQ vyšším než 95.
Na opačném konci stupnice naše studie zjistila, že řidiči BMW mají obecně nižší IQ se skóre 91,68, spolu s řidiči fiatů (90,14) a landroverů (88,58). Hodí se zopakovat, že celosvětový průměr IQ se pohybuje mezi hodnotami 85 a 115, takže všichni dotázaní se pohybovali v této škále.
@Oudrey píše:
Ja teda na nekterych lidech preferuju teplaky nad leginama. Ne vsechny musim videt do posledniho speku a zahybu
Navic chlap, i kdyz to ma jen na behani, je v leginach vylozene blee
Joooo, nejhorší, když člověk sedí v metru a stoupne si v tom přímo ke mne
😱
@Lorre nejhorsi je takovy ten starší hranatejsi vw golf! Zpravidla černý nebo tmave modrý. V těch jezdi mladi s mokrym ridicakem, co to chtějí na silnici všem nandat.
@Plmo píše:
Téma pro odlehčení.
Co říkáte na „teplákovou módu "
Zatím jsem to vnímala, že tepláky nosí hlavně UK (tím se jich nechci nijak dotknout)
Ale poslední dobou vidím, že tahle móda se asi rozšířila.
V práci potkám „dámu" v teplácích, přes rameno kabelku „rádoby" Versace, Louis V., Tommy Hilfiger…
No to je děs.
Jaký na to máte názor?
Myslim, ze je to fajn, alespon ma clovek hned jasno, kdo kam patri. ![]()