Termín porodu březen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
299
15.8.13 12:11

@Petulka1707 ahoj tak jak jsi dopadla vcera doufam ze vse ok ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
15.8.13 17:41

@misulinka88 jo dopadla jsem dobře srdíčko bylo a krásně bilo :) jsem 7+6 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
15.8.13 17:50

@Petulka1707 tak to je super ja jsem dnes 8+0

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
21.8.13 10:34

Ahojky tak ve 12 vyrazim na tu gyndu tak jsem zvedava jak dopadnu tak znad bude vse ok jdu dnes uplne na prvni vysetreni tak znad mi to tehotenstvi potrdi pak vam sem pisnu jak jsem dopadla :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
21.8.13 11:06

Super :) jsem zvedava :) my jdeme nakonec az 5.9. tak cekame…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
21.8.13 17:12

Ahoj holki tak miminko je poradku a jsem 9+1 tj 10 tydnu a :srdce: karsne bylo a take poradku zatim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
21.8.13 18:09

Jeeee :) to je uzasne! Holky a milujete se normalne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
21.8.13 18:24

@Wnucka ja s pritelem normalne mam polohu ktera mi nejvic vyhovuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
22.8.13 17:28

Ahoj podle kalkulacky jsem 8+5 mam nevolnosti uz delsi dobu ale zatim bez blinkani. Jinak jsem unavena, citim se hodne blbe. Je tu nektera co je ve stejnem tydnu a je ji dobre nebo spatne? K lekarce jdu az v utery dalsi mela dovcu celej srpen tak snad me posle na UZ at vim jak je prckovi.Ja se citim lip kdyz vim ze i prcek je ok to vim vzdy z UZ ale ten jsem mela napisledy kdyz jsem byla 6+3 mam ho po KET tak se dost bojim. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ozoruška
22.8.13 17:55

Ahoj @vercaamartin, jsem na tom co se týká týdne těhotenství velmi podobně - já jsem dnes 8 + 4 tt, na prohlídku k doktorce jdu taky v úterý, už jsem teda byla 2× (naposledy před 2 týdny), ale zatím nebylo vidět srdíčko - resp. srdíčka, protože byly vidět dva gestační váčky :lol:. No byl to pro mě i pro manžela ze začátku šok, ale tak uvidíme, jak to nakonec dopadne - teď už by mi (nám) i bylo líto, kdyby to ti dva prcci nebyli… Jinak jsem před otěhotněním zhubla cca 13 kg, jedla jsem hodně zdravě, a teď, co jsem těhotná, se nemůžu na zeleninu ani podívat - nejradši tak smažené, sladké, no hrůza! Občas je mi divně od žaludku, ale nějaké blinkání se naštěstí nekoná :).

• Citovat
  • Upravit
848
23.8.13 13:00

Ahoj,
můžu se k vám přidat do diskuze?
Jmenuji se Denisa a jsem v 10+6tt. Podle UZ to vypadá, že je vše v pořádku :-)
Doma máme skoro 5-ti letou holčičku Anetku, která se na sourozence těší :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
23.8.13 13:35

@Denisa_O vitam te mezi nama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucik_1190
23.8.13 14:28

@Denisa_O Ahoj :) tak to jsme na tom skoro stejně, já jsem dnes 10+5 :) ale miminko budeme mít první :hug: takže tě mooc vítám :mavam:

• Citovat
  • Upravit
848
23.8.13 16:10

Lucik_1190 No u mě se to ještě může změnit, protože těhotenství nemůžou zjistit podle poslední menstruace, ale jedině podle UZ z důvodu ukončení braní antikoncepce. Otěhotněla jsem cca po 2 měsících. Mám to stejné jako u prvního mimča :-)

Děkuji holky za přivítání. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
23.8.13 18:14

Ahoj. Kdyz jsem byla UZ to jsem byla 6+3 tak jsem videla i srdicko jak busi tak doufam ze ted az pujdu uz uvidim vixe. Je to hrozny ja cekam taky prvni a mam strach protoze nemuzu normalne otehotnet. Je to pro me strasne vzacne. A jsem rada ze to vyslo a uchytilo se. Ale pribrala jsem mela jsem furt 50-52kg a ted mam teda dnes jsem mela 54,1kg tak snad je to dobre znameni ze nabiram. Ale nejak se necpu tak normalne porad stejne. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová