Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Petulka1707 ahoj tak jak jsi dopadla vcera doufam ze vse ok ![]()
@misulinka88 jo dopadla jsem dobře srdíčko bylo a krásně bilo
jsem 7+6 ![]()
Ahojky tak ve 12 vyrazim na tu gyndu tak jsem zvedava jak dopadnu tak znad bude vse ok jdu dnes uplne na prvni vysetreni tak znad mi to tehotenstvi potrdi pak vam sem pisnu jak jsem dopadla ![]()
Ahoj holki tak miminko je poradku a jsem 9+1 tj 10 tydnu a
karsne bylo a take poradku zatim ![]()
@Wnucka ja s pritelem normalne mam polohu ktera mi nejvic vyhovuje
Ahoj podle kalkulacky jsem 8+5 mam nevolnosti uz delsi dobu ale zatim bez blinkani. Jinak jsem unavena, citim se hodne blbe. Je tu nektera co je ve stejnem tydnu a je ji dobre nebo spatne? K lekarce jdu az v utery dalsi mela dovcu celej srpen tak snad me posle na UZ at vim jak je prckovi.Ja se citim lip kdyz vim ze i prcek je ok to vim vzdy z UZ ale ten jsem mela napisledy kdyz jsem byla 6+3 mam ho po KET tak se dost bojim. ![]()
Ahoj @vercaamartin, jsem na tom co se týká týdne těhotenství velmi podobně - já jsem dnes 8 + 4 tt, na prohlídku k doktorce jdu taky v úterý, už jsem teda byla 2× (naposledy před 2 týdny), ale zatím nebylo vidět srdíčko - resp. srdíčka, protože byly vidět dva gestační váčky
. No byl to pro mě i pro manžela ze začátku šok, ale tak uvidíme, jak to nakonec dopadne - teď už by mi (nám) i bylo líto, kdyby to ti dva prcci nebyli… Jinak jsem před otěhotněním zhubla cca 13 kg, jedla jsem hodně zdravě, a teď, co jsem těhotná, se nemůžu na zeleninu ani podívat - nejradši tak smažené, sladké, no hrůza! Občas je mi divně od žaludku, ale nějaké blinkání se naštěstí nekoná
.
Ahoj,
můžu se k vám přidat do diskuze?
Jmenuji se Denisa a jsem v 10+6tt. Podle UZ to vypadá, že je vše v pořádku ![]()
Doma máme skoro 5-ti letou holčičku Anetku, která se na sourozence těší ![]()
@Denisa_O Ahoj
tak to jsme na tom skoro stejně, já jsem dnes 10+5
ale miminko budeme mít první
takže tě mooc vítám ![]()
Lucik_1190 No u mě se to ještě může změnit, protože těhotenství nemůžou zjistit podle poslední menstruace, ale jedině podle UZ z důvodu ukončení braní antikoncepce. Otěhotněla jsem cca po 2 měsících. Mám to stejné jako u prvního mimča ![]()
Děkuji holky za přivítání. ![]()
Ahoj. Kdyz jsem byla UZ to jsem byla 6+3 tak jsem videla i srdicko jak busi tak doufam ze ted az pujdu uz uvidim vixe. Je to hrozny ja cekam taky prvni a mam strach protoze nemuzu normalne otehotnet. Je to pro me strasne vzacne. A jsem rada ze to vyslo a uchytilo se. Ale pribrala jsem mela jsem furt 50-52kg a ted mam teda dnes jsem mela 54,1kg tak snad je to dobre znameni ze nabiram. Ale nejak se necpu tak normalne porad stejne. ![]()