Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, přidejte se! ![]()
Před několika dny jsem na testu objevila 2 čárky. Dle výpočtu jsem dnes 4+1 tj. 5.tt. K doktorovi se chystám za 3 týdny. Zatím nemám jediný příznak, je to moje druhé těhotenství.
Ahoj, přidávám se…jsem na úplném začátku, čárky zatím nemám extra silné, ale snad to dopadne… ![]()
@Teruskat kdy se chystáš k dr? já půjdu asi v úterý, to bych měla být začátek šestýho týdne, je to asi brzy, ale potřebuji napsat ultrogestan..
Ahoj holky. Mohu se přidat? Jsem v 7+1, v pondělí jdu na těhot. vyšetření k obvodní lékařce a ve čtvrtek na druhý ultrazvuk. Jak jste na tom s únavou a s jídlem? Já nemůžu kafe a to jsem ho tolik milovala
, je mi po něm hrozně zle a po mléku taky. Jinak nejraději mám zavináče, utopence a okurky
, ale to je asi normální. Jinak termín mi do průkazky napsal Dr. na 11.3.2014, tak uvidíme, ale byla bych raději kdyby tam prcek zůstal déle a měla bych Berana, dost věřím na astrologii
Tak hezký den a těším se, že si tu pěkně popovídáme…Jana
Už jsem byla, 16.7., ale průkazku mi ještě nedal, až prý kolem desátého týdne, když bude vše ok. Takže tam jdu 19.8. a snad to bude v pořádku. Teď podle kalkulačky na netu bych měla být 6+5…
Jinak mi ani nic moc není, je trochu bolí prsa a je mi občas lehce špatně od žaludku, ale jinak zatím nic. Ono možná i lepší ![]()
Ahoj holki tak ja se kvam taky ráda přidam ja jsem 5+4 tj. 6týdnu k dr.jdu až 21 srpna protože doktorka ma dovolenou prej by ted bylo jeste brzo na vysetřeni tak že toho 21 srpna už to buede prej akorat a bude to už pěkně vidět ![]()
@Jana1978 unava mi dava zabrat v jidle je to zatim pohodě ale děs je citlivost prsou a bradavek ![]()
@misulinka88 Tak prsa o těch ani nemluvím
a spala bych celý den, kdyby to šlo
Dnes jsem byla u obvodní - ekg v normě, jen jsem se před dvěma lety léčila na vysoký TK, tak mi ho teď musí hlídat, ale doktorka říkala, že bude snad všechno v pořádku
… Ale strach přeci jen mám…
@Jana1978 tak to nejsi sama kdo ma strach ja mam docela strach z genetiky ale znama řikala že na to nemam myslet že pak bude vše ok
@misulinka88 Ahojky. I já jdu příští pátek na genetiku, tak jsem zvědavá…ale snad bude vše o. k.
Holky a sportujete? Třeba plavání, kolo, turistika, běh? Já jsem na sport nikdy nebyla a tak se nyní docela bojím…Ale plavání a turistika by měly být v pohodě, že?