Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2754
1.11.18 18:49

@lol28 super :palec: hezky pristup, tak to ma byt. Zadne negativni myslenky ;)

• načítám...
62
1.11.18 18:59

@Elzera říkám si, ze do toho chci dat vše a to znamená být v pohodě :D a muzicek se o mě hezky stará, tak není proč stresovat. Jak říká muj kamarád nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko ;)

• načítám...
5447
1.11.18 19:31

@Elzera já věřím,že zítra bude něco vidět :) S malým vím,že v 6tt nic nebylo vidět,ale za 14 dní v 8tt už jo :) Ale to jsem tenkrát i měla rozházené cykly a nevím,kdy ovu byla. Teď to přeci jenom mám „přesně“ :lol:

• načítám...
5447
1.11.18 19:32

Jinak odpo kolem třetí čtvrté jsem tu ležela,usínala,jak lemra největší,myslela jsem,že se ani nezvednu. A to jsem měla donuta,pak dvě blumy,pak ještě půlku donuta :lol: :lol: A teď jsem si dala večeři a stejně bych ještě jedla a nevím jestli mám jíst,jestli mi bolí břicho z hladu nebo z čeho :lol: :lol: a teď jsem i poklidila,mlade chtělo krupicovou kaši k večeři,tak dobrý.

• načítám...
389
1.11.18 19:44
@MartaKosta píše:
Uvidíš, že to bude vše ok.
16.10 jsi si dělala test a byl pozitivní, pokud si to spočítáš, odečti si přibližně 10 dni a vidíš, že ovulace mohla být klidně až 6.10. Nidace vajíčka je přibližně 6-7 den od ovulace a pak stoupá hladina hcg. Pokud byl styk 4.10, klidně u tebe mohli spermie počkat na to správné vajíčko.
Jinak zmiňovala se doktorka, v případě, že by to nebylo těhotenství, co by to bylo?

Ne, ona měla podle mě úplně strach mi něco říct ať se jí tam nesložim. :zed:

• načítám...
5331
1.11.18 21:47

@sonci82 jeee normálně jsem dostala chuť na krupicku :lol: ale už jsem po večeři rajče s mozarellou :pankac:

• načítám...
2754
2.11.18 05:40

@sonci82 drzim palce, at dopadne kontrola dobre. Moje sestra to mela take tak- v 6tt nic a v 8tt uz :srdce: :palec:

• načítám...
5447
2.11.18 06:59

Dobré ránko,večer jsem vytuhla jak nic a od pěti se převaluju a přemýšlím. Jdu si vzít knížku a zkusit se začíst zase :) Ta půl dvanáctá je vražedný čekací čas :lol: :lol:

• načítám...
79
2.11.18 07:16

Ahoj holky. Přidávám se k vám. Vůbec jsem netušila,že skupinka už bude tak brzo založena :) Já jsem teď 6+2 a na první kontrolu mám jít až za necelé dva týdny. Začala jsem ale včera docela dost hnědé špinit,tak dneska budu volat doktorovi a uvidíme. Už jsem si koupila ascorutan a včera si ho dvakrát brala. Tak uvidíme co řekne doktor. Snad bude všechno dobrý :srdce: Jinak všem budoucím maminkám gratuluju a přeji ať je vše v pořádku a těhotenství probíhá jak má :hug:

• načítám...
5447
2.11.18 07:25

@Saxaki :mavam: ahojky :)

• načítám...
688
2.11.18 07:38
@Saxaki píše:
Ahoj holky. Přidávám se k vám. Vůbec jsem netušila,že skupinka už bude tak brzo založena :) Já jsem teď 6+2 a na první kontrolu mám jít až za necelé dva týdny. Začala jsem ale včera docela dost hnědé špinit,tak dneska budu volat doktorovi a uvidíme. Už jsem si koupila ascorutan a včera si ho dvakrát brala. Tak uvidíme co řekne doktor. Snad bude všechno dobrý :srdce: Jinak všem budoucím maminkám gratuluju a přeji ať je vše v pořádku a těhotenství probíhá jak má :hug:

Ahojky, taky jsem 6+2 a taky spinim. Vcera jsem s tim byla u doktora a dostala jsem Duphaston. Bylo uz videt i srdicko. :srdce: Drzim pesti, at to dobre dopadne :hug:

• načítám...
79
2.11.18 07:45
@BaraRed píše:
Ahojky, taky jsem 6+2 a taky spinim. Vcera jsem s tim byla u doktora a dostala jsem Duphaston. Bylo uz videt i srdicko. :srdce: Drzim pesti, at to dobre dopadne :hug:

Ty jsi měla už i srdíčko? Super :palec: Já právě přemýšlím,jestli mě doktor dneska řekne,ať přijdu,tak ať třeba nejsem zklamaná,že ještě vidět nejde. Ale tak hlavně,aby bylo všechno v pořádku :srdce: a spinila jsi taky do hněda? Já jo a včera ale fakt dost. Skoro jako začátek MS.
A na kdy máš podle kalendáře předběžně termín porodu?

• načítám...
688
2.11.18 07:50
@Saxaki píše:
Ty jsi měla už i srdíčko? Super :palec: Já právě přemýšlím,jestli mě doktor dneska řekne,ať přijdu,tak ať třeba nejsem zklamaná,že ještě vidět nejde. Ale tak hlavně,aby bylo všechno v pořádku :srdce: a spinila jsi taky do hněda? Já jo a včera ale fakt dost. Skoro jako začátek MS.
A na kdy máš podle kalendáře předběžně termín porodu?

Je to individualni, nekdo v 6tt uz srdicko ma a nekdo jeste ne. Ja spinim uz ctvrty den, zacalo to svetlounce ruzovym a ted je to tmave hnedy vytok a je toho dost :? Doktor mi chtel dat i nemocenskou, ze je to rizikove 8o Zaroven ale rikal, ze pokud to nema vyjit, tak se to proste stane a je jedno, jestli budu lezet doma nebo sedet v praci.
Podle kalkulacky bych mela mit TP 19. 6. 2019 :)

• načítám...
79
2.11.18 07:55
@BaraRed píše:
Je to individualni, nekdo v 6tt uz srdicko ma a nekdo jeste ne. Ja spinim uz ctvrty den, zacalo to svetlounce ruzovym a ted je to tmave hnedy vytok a je toho dost :? Doktor mi chtel dat i nemocenskou, ze je to rizikove 8o Zaroven ale rikal, ze pokud to nema vyjit, tak se to proste stane a je jedno, jestli budu lezet doma nebo sedet v praci.
Podle kalkulacky bych mela mit TP 19. 6. 2019 :)

Je fakt,že příroda je chytrá … Takže máš rizikové jo? Tak se hlavně šetři ;) A ty už máš nějakého prcka nebo je to poprvé co jsi těhotná?

• načítám...
688
2.11.18 08:06
@Saxaki píše:
Je fakt,že příroda je chytrá … Takže máš rizikové jo? Tak se hlavně šetři ;) A ty už máš nějakého prcka nebo je to poprvé co jsi těhotná?

Jsem poprve tehotna, v srpnu jsem se vdala a s manzelem jsme chteli miminko az po svatbe. Hezky nam to vyslo hned po mesici, vubec jsem to necekala, ale ted mam obavy, jak to dopadne. :? Ty uz mas deti? A kdy mas termin?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100