Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj, všechny zdravím. Kontrola dopadla na výbornou, srdíčko prý je ale absolutně sem nic nestihla zaregistrovat
každopádně hlavní je, že miminko roste a má
dle PM jsem 6+4 ale podle utz 7+2.
@Paola86 píše:
@Sam4077 @mimka678 No kafe já nepiju, takže s tím problém nemám, ale kofein je i v té kofole. Já si myslím, že nic se nemá přehánět, ani dopřávat si toho hodně, ale ani vše striktně vůbec.Já bych si i ten hermoš dala, když to tělo chce. Tam by měl být problém hlavně, pokud je to z nepasterizovaného mléka a to holky ve vícero diskuzích psaly, že snad u nás ani žádný takový sýry nejsou.
Tak ja ho mozna prubnu
odkrkava se po paprice? Ja predevcirem mela kvetakovou polivku a to bylo hrozny… prisla sem si jak jelen v riji ![]()
@marca9 píše:
Ahoj, všechny zdravím. Kontrola dopadla na výbornou, srdíčko prý je ale absolutně sem nic nestihla zaregistrovatkaždopádně hlavní je, že miminko roste a má
Super, jen tak dal
![]()
@Veerousek píše:
@Asijetotu Také přeji hodně zdravíčka.Jinak holky, když se tady bavíte o cvičení, tak jsem uvažovala nad plaváním pro těhotné a cvičením pro těhotné a ty, které jste u pojišťovny 205 tak je program Manažerka mateřství, kdy nabízí 1500 Kč na tyto pohybové aktivity pro těhotné, vyšetření a pak i poporodní péči. Podmínka je mít už těhotenskou průkazku a když byste si vyčerpaly příspěvek už letos, tak nemůžete čerpat následující rok, takže já si to nechám na leden a od ledna budu někam chodit. Do té doby budu cvičit doma, pokud mi to doktor dovolí
Na plavání pozor. Hlavně v prvním trimestru, můžeš chytit infekci. Na to mě upozorňovala gyndařka
@marca9 píše:
Ahoj, všechny zdravím. Kontrola dopadla na výbornou, srdíčko prý je ale absolutně sem nic nestihla zaregistrovatkaždopádně hlavní je, že miminko roste a má
Velka gratulace,nadhera
![]()
@Sam4077 píše:
Tak ja ho mozna prubnuodkrkava se po paprice? Ja predevcirem mela kvetakovou polivku a to bylo hrozny… prisla sem si jak jelen v riji
Jelen v riji,rozesmala si mne
To nevadi, hlavne, ze se ti ulevilo
![]()
@mimka678 píše:
Jelen v riji,rozesmala si mneTo nevadi, hlavne, ze se ti ulevilo
![]()
Je tak jsem rada, ze te to pobavilo
ja se ted hlavne tesim na kontrolu ve stredu a pak na toho 7.12., to jdu na ten velkej utz, ze konecne uvidim mimco ![]()
@Katuska26 píše:
@Lemur84 a manžel v pohodě? Tomu mému pořád říkám, že dnes je to úplně běžné, ale on pořád jede svou
Jo v pohode… Jeste chtel mimi o rok odlozit…ale uz jsme to nestihli ![]()
Ad chute…Taky ujizdim na mandarinkach… A mam chut na tlacenku, vcera ji ale v obchode nemeli…
Jinak me je zle kdyz nejim…nekdy musim jist co pul hodiny, jenze dost casto nevim co mam jist na nic co je doma nemam chut
@marca9 píše:
Super zpravy! ![]()
@marca9 píše:Super zpravy!
@GoldGirl píše:
Holky, tak tam jeNejsem 7+1 ale 6+5 a slysela jsem srdicko
Parada!
![]()
Ahoj holky, jen skrz to plavani - je to uplne stejny jako s tim jidlem
.. ja chodim plavat s malou od zacatku tehotenstvi, ptala jsem se na to doktorky a ta se divila, proc se ptam, pry jen hlidat, abych neprochladla a dostatecne se myt, kdyby se rozjizdel nejaky zanet, tak prijit, ale jinak v pohode
podle jedny knizky je plavani jedna z doporucenych aktivit pro 1. trimestr.. takze si opravdu nevyberete, co doktor to nazor..:D ![]()
@Sam4077 píše:
Je tak jsem rada, ze te to pobaviloja se ted hlavne tesim na kontrolu ve stredu a pak na toho 7.12., to jdu na ten velkej utz, ze konecne uvidim mimco
Ja taky jsem jak jelen..Myslim,ze ted dost casto se mi po jidle ulevi, jinak mi je spatne
Drzim pesti na stredu a pak na ten velky UTZ
![]()
Ahoj holky, tak mě to vychází na červenec, ale i tak to máme všechny před sebou. Jak snasite počáteční těhotenství?
@Lemur84 píše:
Jo v pohode… Jeste chtel mimi o rok odlozit…ale uz jsme to nestihli![]()
Ad chute…Taky ujizdim na mandarinkach… A mam chut na tlacenku, vcera ji ale v obchode nemeli…
Jinak me je zle kdyz nejim…nekdy musim jist co pul hodiny, jenze dost casto nevim co mam jist na nic co je doma nemam chut
No to jak bych cetla o sobe
Taky ujizdim na mandarinkach a tlacenke, jenze drubezi
A jist musim casto, jinak je mi desne spatne..
Snad se to uz zlepsi.. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat