Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@mimka678 píše:
Neboj, to musi byt z tve rodinne linie..Jelikoz vajicka urcuji zda budou dvojcatka![]()
Uf…
vidis a dyt to preci vim, mam pocet ze se mi mozek od zacatku tehu smrsknul na velikost liskovyho orisku ![]()
@Sam4077 píše:
Uf…vidis a dyt to preci vim, mam pocet ze se mi mozek od zacatku tehu smrsknul na velikost liskovyho orisku
Ale nee, ja to mam taky a volam to tehu demence
Nekdy sama sebe nechapu, co delam, nebo co hledam..No orisek proste nefunguje ![]()
@mimka678 píše:
Ale nee, ja to mam taky a volam to tehu demenceNekdy sama sebe nechapu, co delam, nebo co hledam..No orisek proste nefunguje
To mám taky a nejvíc se to projevuje u doktora, vždycky se chci na něco zeptat a nezmůžu se na nic ![]()
@dixi10 píše:
To mám taky a nejvíc se to projevuje u doktora, vždycky se chci na něco zeptat a nezmůžu se na nic
To je presne muj pripad, jsem jak paralyzovana, tak se bojim na te kontrole
Pak prijdu domu a..Jezisi ja se zapomela zeptat na par veci uz z predesle kontroly
No hotova demence..tehu demence ![]()
@Zupina ono asi i záleží na okolí, známých atd, u nás bohužel nikdo nad 40 děti nemá, avi zadní jeho kamarádi, tak je na nervy. Já vypadám hodně mládě, tak říká, že půjde dědeček na procházku s dcerou a vnoučetem ![]()
@mimka678 píše:
Neboj, to musi byt z tve rodinne linie..Jelikoz vajicka urcuji zda budou dvojcatka![]()
Dvojčata pouze dvojvaječná určují vajíčka, jednovaječná dvojčata určují spermie ![]()
@jasna.s píše:
Dvojčata pouze dvojvaječná určují vajíčka, jednovaječná dvojčata určují spermie
No tak to muze mit pak snad kazdy
Kdyz se dve zblbnou a vlezou najednou ![]()
@Dannylinka píše:
Ahoj holky. Moje dnešní vysluzka. Zítra jdeme na krev před scr.
Jee to je parada, urcite potesi a vyuzijes
Drzim palecky na scr. ![]()
@mimka678 píše:
No hezky, tak to je ob generaci, to sedi![]()
Hlavne at hezky rostou
Kdyby to bylo on generaci,tak by musel být z dvojčat někdo z linie rodičů ne?
Já to tak právě mám - tety dvojčata. A na první prohlídku jdu až příští tyden
a to jsem 7+1 TT. Já vám tak závidím,že už se těšíte na další kontrolu a já ještě nemám bza sebou ani první ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat