Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@sonci82 to je přesně ta těhotenská kalkulačka má takovou ikonku ![]()
Holky me zacina byt asi cim dal vic blbe jsem 9+2 ach jo. Vse mi smrdi…Manzel dnes vari to co mi vzdy desne moc chutnalo a me to strasne smrdi ted… ![]()
@Lemur84 buď v klidu, já nemůžu cítí skoro.nic… Do. Toho máme. Chodbu za za zamcenymq dverma a. První sousedka má. Kočku a psa a ten smraf co se od ní line je na
pokaždé procházím a raději si držím nos… Do toho mi začal vadit česnek, kuřecí, losos(miluju lososa) a vodu z kohoutku v práci nemůžu ani. Cítit přitom jsem vzdy pila jen vodu, teď redene džusy… Jo a arasidove máslo Driv bych ho. Dala na posezení teď fuj
a je toho víc… Akorát u mě ranní nevolnosti znamenají umírám až po 17h než usnu…
![]()
@Zuzu91 píše:
@Lemur84 buď v klidu, já nemůžu cítí skoro.nic… Do. Toho máme. Chodbu za za zamcenymq dverma a. První sousedka má. Kočku a psa a ten smraf co se od ní line je na![]()
pokaždé procházím a raději si držím nos… Do toho mi začal vadit česnek, kuřecí, losos(miluju lososa) a vodu z kohoutku v práci nemůžu ani. Cítit přitom jsem vzdy pila jen vodu, teď redene džusy… Jo a arasidove máslo Driv bych ho. Dala na posezení teď fuj
a je toho víc… Akorát u mě ranní nevolnosti znamenají umírám až po 17h než usnu…
![]()
No me je ted taky hur vecer posledni dva dny, predtim jsem to prisuzovala ze jsem se pretlaskala ale zle mi bylo i vcera vecer a to jsem se rozhodne neprecpavala. Me je blbe cely den prubezne a vecer mi je nejhur.Vodu jsem driv taky nemohla citit, ale ted uz ji nastesti muzu…Nevim co bych jineho pila jeste mohu slazeny cerny caj…Nemohu bily jogurt driv jsem ho snidala…Emental mi nechutna, driv jsem milovala…
@NIlako píše:
Ahoj holky,jsem tady nová, zítra začínám 11tt (První,dlouho chtěné miminko). Chtěla jsem se Vás zeptat, zda tady některá z Vás má,nebo plánuje pořídit Angel sound na poslech srdíčka miminkavčera jsme ho s partnerem pořídili a budu ráda,když napíšete své zkušenosti na tuhle věcičku. Krásný den přeji
Ahoj. Mám z prvního těhotenství. Je to super věc na kontrolu srdíčka mezi poradnami.. Než začnou pohyby. Včera jsem ho zkusila a srdíčko šlo krásně slyšet. A to jsem teprve v 10 týdnu ![]()
@Krjan píše:
Ahoj. Mám z prvního těhotenství. Je to super věc na kontrolu srdíčka mezi poradnami.. Než začnou pohyby. Včera jsem ho zkusila a srdíčko šlo krásně slyšet. A to jsem teprve v 10 týdnu
Já jsem taky v 10 tt,zítra začínam 11tt a jsem z toho úplně nadšená, nevěřila jsem,že to najdu tak brzy .. ten nezamenitelny tlukot srdicka (stejny jako u dr.) je bomba…dokonce jsem to našla během 5 minut a s partnerem jsme si to nahráli na videozáznam ❤️ Doufám,že to miminku neublizuje,ale myslím, že kdyby ano,informovali by o tom i doktoři i kdekoliv na internetu… to jsou dnes vymoženosti ![]()
@NIlako Holky, na to opatrně, nechci vam brat iluze, ale velmi často na těchto pristrojich maminka najde vlastni tlukot srdce, ktery se přenáší pres tepny nebo z placenty. Jedine podle ceho to poznáte, ze jste nasli tlukot srdce miminka je, ze miminku bije srdicko jednou tak rychle nez nám, takze cca nejakych 160-180 úderu za minutu.
Holky jen se chci zeptat, podle PM jsem na kontrole byla 6+4tt a podle CRL 7+2tt je tam tudíž rozdíl 5 dnů. Ovulka byla v polovině cyklu. Zajímá mě jestli je to v pořádku když je plod větší. Všude sem četla diskuze že plod je menší a neodpovídá velikostí. No mě by zajímal opačný názor když je naopak plod skoro o týden větší ![]()
@marca9 https://www.emimino.cz/…etsi-106423/
Tady už to řeší, nemáš se čeho bát možná většího prcka ![]()
@Zuzu91 moc děkuji, já řeším 5 dnů a tam jde o týdny, zbytečný stres ![]()
Ahoj holky, je tu někdo, komu by se v 9. týdnu udělalo líp? Ne, že by mě úplně přešly příznaky, prsa mě bolí, ale tak nějak postupně během 3 dnů mi přestalo být celý den špatně a docela se mi i vrátila energie (což je super), akorát u prvního těhotenství mě nevolnosti přešly až se začátkem druhého trimestru. Dneska ráno jsem ani nezvracela, tak mě to dost překvapilo
Jinak všem přeju úspěšné kontroly a hezké fotečky ![]()
@NIlako taky zítra začínám 11. Týden, opravdu to už jde slyšet? Mám možnost si angel sounds koupit za 700 Kč, tak uvažuji, jestli do toho jít…
@ruth90 mě je poslední 2 dny lépe jsem 9+6… Nemám večer tolik. Žaludek na vodě jako předtím ale únava mě ne přešla, spala bych Cely den.
@ruth90 já to mám stejně, začlo mě to teď přecházet v 10. Týdnů, prsa bolí méně a nevolnosti jsou pryč. U dcery mě to přešlo ať po 13. Týdnu.
@ruth90 já to mám úplně stejně od čtvrtka už jsem nemusela chodit po práci si rovnou lehnout a mohla jsem normálně fungovat … špatně mi nikdy nebylo, ale ta únava … teď už jen lehce prsa, bolest beder a jinak nic tak jsem rada … jen taky samozřejmě doufám, ze je vše OK …
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat