Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
12032
14.11.18 16:55
@Slavěnka píše:
Den nehraje roli, ale 10+6 je rozdil 7 dni oproti tomu, co bych mela byt…

Ja dle ms 9+4 dle UZ 10+1…Bud v klidu je to normalni…

• načítám...
278
14.11.18 16:57
@Lemur84 píše:
Ja dle ms 9+4 dle UZ 10+1…Bud v klidu je to normalni…

Ok, tak to je dobre :) a diky

• načítám...
Anonymní
14.11.18 16:57
@Saxaki
@Saxaki píše:
Holky achjo…dneska první ultrazvuk a prázdný gestacni váček. Podle MS bych měla být 8+0. Doktor říkal,že se to občas stává a že za týden to může být třeba dobrý,ale já si myslím,že mě jen uklidňoval. Brali mi krev a za týden jdu na kontrolu. Četla jsem,že se to opravdu občas někomu stalo,že ještě nešlo nic vidět,ale to je mizivá pravděpodobnost :,(

Srdíčko se ještě může ukázat, uvidíš na příští kontrole. Nic nikomu do 12.týdne neříkat, během prvního trimestru se může cokoliv stát…ty s tím ale nic neuděláš, to je otázka přírody. Já u prvního těhotenství lítala po doktorech obden a skončilo to ZT. Neříkám, že to u tebe musí být stejné, jen že vím, jak ti je. Věř, že vše dobře dopadne. Já mám z druhého těhotenství skoro 3-letého syna. Hodně sil

• Upravit
Dagmar_Smith
14.11.18 17:06

@Modesta
Tak to gratuluji :srdce: ja jdu zitra na UTZ, tak doufam, ze to taky pujde videt. Kolikaty jsi tyden prosim? Dekuji :)

• Upravit
180
14.11.18 17:21

@mimka678 mám to stejné. Normálně mi padají vlasy a teď v tehu se to ještě zhoršilo. Žádné vitamíny brát nemůžeme, tak používán vidí a šampon Capillan a ještě jsem si koupila vodičku Renokin, dráha jako prase, ale kéž by to zabralo. Mám hrůzu z toho, že po kojení zůstanu plešatá, protože po porodu padají vlasy jsem ženám, tak to mi tam už nic nezbyde :,(

• načítám...
1384
14.11.18 17:22

@mimka678 Ano, fotečku už mám :mrgreen:
Také už máš? Jaký jsi TT?

• načítám...
180
14.11.18 17:22

@mimka678 před tehu mi zabiralo Belohair 2% a vlasová mezoterapie, ale to teď nemůžeme :,(

• načítám...
79
14.11.18 17:24
@Anonymní píše:
@SaxakiSrdíčko se ještě může ukázat, uvidíš na příští kontrole. Nic nikomu do 12.týdne neříkat, během prvního trimestru se může cokoliv stát…ty s tím ale nic neuděláš, to je otázka přírody. Já u prvního těhotenství lítala po doktorech obden a skončilo to ZT. Neříkám, že to u tebe musí být stejné, jen že vím, jak ti je. Věř, že vše dobře dopadne. Já mám z druhého těhotenství skoro 3-letého syna. Hodně sil

Děkuju za podporu. Ted jsem zjistila,že podle ovulace jsem 6+6,takže mne trochu svitla najede. Zítra chci jít na krev a v pondělí tak,ať vím na čem jsem. Já bych to taky nejradši nikomu neříkala do toho 12 týdne,ale s rodinou se vídáme hodně často a už teď je jim podezřelé proč si s nima nedám nic alkoholického atd.

• načítám...
2368
14.11.18 17:24
@Katuska26 píše:
@mimka678 mám to stejné. Normálně mi padají vlasy a teď v tehu se to ještě zhoršilo. Žádné vitamíny brát nemůžeme, tak používán vidí a šampon Capillan a ještě jsem si koupila vodičku Renokin, dráha jako prase, ale kéž by to zabralo. Mám hrůzu z toho, že po kojení zůstanu plešatá, protože po porodu padají vlasy jsem ženám, tak to mi tam už nic nezbyde :,(

Ach jo..To je strasny, taky to tak mam..A jeste se to zhorsuje.. :? Mne kozni predepsala zinek, jenze to se v tehu nemuze, je hodne silny a taky nechci uzivat zadne vodicky na vlasy s alkoholem, ani hormonama :nevim: Nevim jsetli nepomuze pit i oplachovat vlasy s koprivou..Jinak fakt nevim, taky mam strach, jak to bude po kojeni.. :?

• načítám...
2368
14.11.18 17:26
@Slunicko.R píše:
@mimka678 Ano, fotečku už mám :mrgreen:
Také už máš? Jaký jsi TT?

To je skvely ;) Muj dr.nedela, tak nemam.. :? Dnes zacinam 10ty tyden :)

• načítám...
278
14.11.18 17:27

Holky a jak to zatim tajite pred rodinou a kamarady? Ja uz si navymyslela takovych vymluv proc nemuzu pit alkohol, ze to ani hezky neni. Takhle kdyz se na to podivam, tak mi vsichni prijdou jak alkoholici :D planovala jsem to rodine rict na Stedry den, ale asi to pak nevydrzim - druhy trimestr by mi mel zacit v pulce prosince. :)

• načítám...
2368
14.11.18 17:28
@Katuska26 píše:
@mimka678 před tehu mi zabiralo Belohair 2% a vlasová mezoterapie, ale to teď nemůžeme :,(

No prave, ze ted jsme hodne omezene v uzivani pripravku i vitaminu :( Brala jsem Dona Hair a uzivala vodicku Alpicort..ted se neda :roll:

• načítám...
180
14.11.18 17:56

@mimka678 zkus ten Capillan nebo Renokin, v Capillanu je sice alkohol, ale to je tak malé množství, když to dává na hlavu, že to uškodit nemůže. Ale moc si iluze nedělám. Hlavně že v tehu mají ženy krásné vlasy, my jsme výjimka.

• načítám...
2368
14.11.18 18:03
@Katuska26 píše:
@mimka678 zkus ten Capillan nebo Renokin, v Capillanu je sice alkohol, ale to je tak malé množství, když to dává na hlavu, že to uškodit nemůže. Ale moc si iluze nedělám. Hlavně že v tehu mají ženy krásné vlasy, my jsme výjimka.

Njn, zeptam se na to v lekarne, snad rekne, ze je to bezpecni :) No prave, holky maji krasne vlasy a my o ne prichazime.. :(

• načítám...
180
14.11.18 18:28

@mimka678 víš co mi řekli v lékárně, že oni nemůžou o ničem bezpečně říct, že se může v tehu, asi proto že se tím chrání. Ale podle kamarádky zdravotní sestry se to může, ale vitamíny žádné. Ale mám kamarádku, která měla tak hrozně vlasy, že ji prosvitala i lebka, fakt katastrofa, asi 15 let ji to trápilo a naopak s těhotenstvím se jí to dáno vyléčilo, vlasy jí znovu narostly a má normální vlasy, prostě zázrak.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100