Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
21681
14.11.18 18:34
@mimka678 píše:
Njn, zeptam se na to v lekarne, snad rekne, ze je to bezpecni :) No prave, holky maji krasne vlasy a my o ne prichazime.. :(

Holky ale tomu nepomuze nic, to jsou hormony, ono se to srovna samo, je nesmysl zkouset nejake preparaty

• načítám...
757
14.11.18 18:52

Holky už asi tak dva dny mě sem tam pobolívá podbřišek a občas mě to bolí jak když dlouho nejdu na malou… čekám dvojčátka a jsem 7+5 :,( :think:
Moc se bojím

• načítám...
2368
14.11.18 18:58
@Katuska26 píše:
@mimka678 víš co mi řekli v lékárně, že oni nemůžou o ničem bezpečně říct, že se může v tehu, asi proto že se tím chrání. Ale podle kamarádky zdravotní sestry se to může, ale vitamíny žádné. Ale mám kamarádku, která měla tak hrozně vlasy, že ji prosvitala i lebka, fakt katastrofa, asi 15 let ji to trápilo a naopak s těhotenstvím se jí to dáno vyléčilo, vlasy jí znovu narostly a má normální vlasy, prostě zázrak.

No to je klasika, odvolavaji se na to, ze nic neni podlozeno a radeji ne :zed: Tak ja mela uzivat Biosil Plus, ale ted nemuzu, uzivam Femibion :think: No vidis to, mozna v dalsim trimestru se nam vlasky srovnaji ;)

• načítám...
2368
14.11.18 18:59
@Káťa19 píše:
Holky ale tomu nepomuze nic, to jsou hormony, ono se to srovna samo, je nesmysl zkouset nejake preparaty

Njn, jenze ja to uz mam pres rok, i pred tehu..Tak nevim, zda hormony zlepsi..Vypada to bidne :?

• načítám...
2368
14.11.18 19:03
@Jíťa31 píše:
Holky už asi tak dva dny mě sem tam pobolívá podbřišek a občas mě to bolí jak když dlouho nejdu na malou… čekám dvojčátka a jsem 7+5 :,( :think:
Moc se bojím

Ale nespinis ze?Kdy nas kontrolu?Mozna jen se roztahuje deloha, taky jsem to citila jako tlak..Kdyz tak zavolej dr.at se ubezpecis,ze je vse ok :)

• načítám...
14.11.18 19:08

Jíťo, neboj se. Pokud nešpiníš tak to bude dobrý uvidíš.) Taky mě pobolívá břicho a doktor mě uklidňoval, že je to normální.. Prý může způsobovat, že se roztahuje děloha.

• načítám...
757
14.11.18 19:09

@mimka678 nene, nekrvácím ani nešpiním. Kontrolu mám 30.11. Ono to není žádná velká bolest, spíš je to nepříjemné a jelikož jsou to vytoužené děti tak se moc bojím :,(
Asi vydržím do kontroly ale ten strach tam je :(
Je mi divný že mi ani není špatně. Vlastně krom žravosti nemám žádné příznaky :nevim:

• načítám...
757
14.11.18 19:10

@PaníPsíčková děkuji moc jsi mě uklidnila. Máme to po velkém snažení z umělého… a proto ten strach :nevim: :,(

• načítám...
1384
14.11.18 19:13

@Jíťa31 i já bych řekla, že je to způsobeno roztahováním dělohy, je to takový nepříjemný a člověk moc neví k čemu to přirovnat…
Kdyby mě nepřepadala šílená únava, a občas stavy na omdlení, tak o těhotenství také nemám ani páru :) navíc péče o první dítě mi ani moc nedovoluje nad tím moc přemýšlet :mrgreen:

• načítám...
14.11.18 19:13

Zkus zavolat na gyndu, mě to uklidnilo. Já taky nemám žádný nevolnosti a pořád žeru. Blbě mi bylo jenom jednou, když jsem se nestihla najíst. Neboj nejsi jediná, kdo o tom vlastně neví…

• načítám...
2368
14.11.18 19:16
@Jíťa31 píše:
@mimka678 nene, nekrvácím ani nešpiním. Kontrolu mám 30.11. Ono to není žádná velká bolest, spíš je to nepříjemné a jelikož jsou to vytoužené děti tak se moc bojím :,(
Asi vydržím do kontroly ale ten strach tam je :(
Je mi divný že mi ani není špatně. Vlastně krom žravosti nemám žádné příznaky :nevim:

Tak fajn, kdyz nespinis :) Chapu, ze mas strach, jenze kazda to mame jinak, jak bolesti,tak i priznaky ;) Kdyz tak vydrz do kontroly, nebo zkus zavolat,co ti dr.rekne :) Drzim palce, at jsou mimca v poradku ;)

• načítám...
6062
14.11.18 19:26
@Dagmar_Smith píše:
@Modesta
Tak to gratuluji :srdce: ja jdu zitra na UTZ, tak doufam, ze to taky pujde videt. Kolikaty jsi tyden prosim? Dekuji :)

Dneska jsem 8+4, takže devátý týden. Musím říct, že můj doktor je fakt super. Vážně - když poprvé srdíčko nebylo, tak mi řekl, že je to zatím malinké a ať přijdu za 14 dnů…

Držím pěsti, určitě taky bude :srdce: jako zvon :)

• načítám...
6062
14.11.18 19:29
@Jíťa31 píše:
Moc se bojím

Bolí to dlouho, nebo je to tak do 2 minut pryč? Já to mám taky, říkala jsem to doktorovi, a ten povídal, že je to roztahováním dělohy a že na to pomáhá, když se to místo zahřeje. Ale určitě to řekni svému lékaři a ten ti poradí. Neboj, bude to dobré :kytka:

• načítám...
226
14.11.18 20:54

Hm, tak jsem začala špinit. Ještě jsem na kontrole nebyla, měla jsem jít 27.11. Podle kalkulačky bych mela byt v 8 +3. Moje doktorka má docela plno. Jsem mimo domov, na školení a teď nevím co mám dělat. Chjo.

• načítám...
14.11.18 21:35

Marto, To mě moc mrzí, ale nemusí to ještě nic znamenat. Jela bych co nejdřív do špitálu.
Drž se!
Držím palce

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky