Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@mimka678 píše:
Njn, zeptam se na to v lekarne, snad rekne, ze je to bezpecniNo prave, holky maji krasne vlasy a my o ne prichazime..
Holky ale tomu nepomuze nic, to jsou hormony, ono se to srovna samo, je nesmysl zkouset nejake preparaty
Holky už asi tak dva dny mě sem tam pobolívá podbřišek a občas mě to bolí jak když dlouho nejdu na malou… čekám dvojčátka a jsem 7+5
![]()
Moc se bojím
@Katuska26 píše:
@mimka678 víš co mi řekli v lékárně, že oni nemůžou o ničem bezpečně říct, že se může v tehu, asi proto že se tím chrání. Ale podle kamarádky zdravotní sestry se to může, ale vitamíny žádné. Ale mám kamarádku, která měla tak hrozně vlasy, že ji prosvitala i lebka, fakt katastrofa, asi 15 let ji to trápilo a naopak s těhotenstvím se jí to dáno vyléčilo, vlasy jí znovu narostly a má normální vlasy, prostě zázrak.
No to je klasika, odvolavaji se na to, ze nic neni podlozeno a radeji ne
Tak ja mela uzivat Biosil Plus, ale ted nemuzu, uzivam Femibion
No vidis to, mozna v dalsim trimestru se nam vlasky srovnaji ![]()
@Káťa19 píše:
Holky ale tomu nepomuze nic, to jsou hormony, ono se to srovna samo, je nesmysl zkouset nejake preparaty
Njn, jenze ja to uz mam pres rok, i pred tehu..Tak nevim, zda hormony zlepsi..Vypada to bidne ![]()
@Jíťa31 píše:
Holky už asi tak dva dny mě sem tam pobolívá podbřišek a občas mě to bolí jak když dlouho nejdu na malou… čekám dvojčátka a jsem 7+5![]()
Moc se bojím
Ale nespinis ze?Kdy nas kontrolu?Mozna jen se roztahuje deloha, taky jsem to citila jako tlak..Kdyz tak zavolej dr.at se ubezpecis,ze je vse ok ![]()
Jíťo, neboj se. Pokud nešpiníš tak to bude dobrý uvidíš.) Taky mě pobolívá břicho a doktor mě uklidňoval, že je to normální.. Prý může způsobovat, že se roztahuje děloha.
@mimka678 nene, nekrvácím ani nešpiním. Kontrolu mám 30.11. Ono to není žádná velká bolest, spíš je to nepříjemné a jelikož jsou to vytoužené děti tak se moc bojím ![]()
Asi vydržím do kontroly ale ten strach tam je ![]()
Je mi divný že mi ani není špatně. Vlastně krom žravosti nemám žádné příznaky ![]()
@PaníPsíčková děkuji moc jsi mě uklidnila. Máme to po velkém snažení z umělého… a proto ten strach
![]()
@Jíťa31 i já bych řekla, že je to způsobeno roztahováním dělohy, je to takový nepříjemný a člověk moc neví k čemu to přirovnat…
Kdyby mě nepřepadala šílená únava, a občas stavy na omdlení, tak o těhotenství také nemám ani páru
navíc péče o první dítě mi ani moc nedovoluje nad tím moc přemýšlet ![]()
Zkus zavolat na gyndu, mě to uklidnilo. Já taky nemám žádný nevolnosti a pořád žeru. Blbě mi bylo jenom jednou, když jsem se nestihla najíst. Neboj nejsi jediná, kdo o tom vlastně neví…
@Jíťa31 píše:
@mimka678 nene, nekrvácím ani nešpiním. Kontrolu mám 30.11. Ono to není žádná velká bolest, spíš je to nepříjemné a jelikož jsou to vytoužené děti tak se moc bojím
Asi vydržím do kontroly ale ten strach tam je
Je mi divný že mi ani není špatně. Vlastně krom žravosti nemám žádné příznaky
Tak fajn, kdyz nespinis
Chapu, ze mas strach, jenze kazda to mame jinak, jak bolesti,tak i priznaky
Kdyz tak vydrz do kontroly, nebo zkus zavolat,co ti dr.rekne
Drzim palce, at jsou mimca v poradku ![]()
@Dagmar_Smith píše:
@Modesta
Tak to gratulujija jdu zitra na UTZ, tak doufam, ze to taky pujde videt. Kolikaty jsi tyden prosim? Dekuji
Dneska jsem 8+4, takže devátý týden. Musím říct, že můj doktor je fakt super. Vážně - když poprvé srdíčko nebylo, tak mi řekl, že je to zatím malinké a ať přijdu za 14 dnů…
Držím pěsti, určitě taky bude
jako zvon ![]()
@Jíťa31 píše:
Holky už asi tak dva dny mě sem tam pobolívá podbřišek a občas mě to bolí jak když dlouho nejdu na malou… čekám dvojčátka a jsem 7+5![]()
Moc se bojím
Bolí to dlouho, nebo je to tak do 2 minut pryč? Já to mám taky, říkala jsem to doktorovi, a ten povídal, že je to roztahováním dělohy a že na to pomáhá, když se to místo zahřeje. Ale určitě to řekni svému lékaři a ten ti poradí. Neboj, bude to dobré ![]()
Hm, tak jsem začala špinit. Ještě jsem na kontrole nebyla, měla jsem jít 27.11. Podle kalkulačky bych mela byt v 8 +3. Moje doktorka má docela plno. Jsem mimo domov, na školení a teď nevím co mám dělat. Chjo.
Marto, To mě moc mrzí, ale nemusí to ještě nic znamenat. Jela bych co nejdřív do špitálu.
Drž se!
Držím palce
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat