Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše:
Dekuju moc. Hned posilam manzela do obchodu.Doufam ze to pomuze. Pac ty krese uz jsou silene
Jsou dobré i švestky v kompotu a vypít i tu vodu. To pomáhalo dětem když byly menší
Ahoj holky. Tak i já se k vám přidávám. Dnes jsem byla na prvotrim. ultrazvuku:-) Termín porodu mi spočítali na 20.6. Jsem teď 9+1 a miminko je velké 25 mm:-) Mám za sebou už letos jeden potrat, tak jsem šťastná, že teď je to zatím vše v pořádku. Jinak doma mám už dva kluky. Při obou těhu mě vůbec nic nebylo, za to teď… Celý den mi je špatně od žaludku a jsou dny, kdy nejsem schopná skoro ničeho. Snad bude líp:-)
@Jíťa31 píše:
Jsou dobré i švestky v kompotu a vypít i tu vodu. To pomáhalo dětem když byly menší
Tak pod tohle se podepíšu. Švestky z kompotu, stačí 5 půlek denně. Po porodu to byla jediná záchrana. P.
Ahoj, tak jsem si to tu pročitala a nějak jsem narazila na starší diskuzi ohledně většího miminka, než vychází podle MS. No a předevčírem i mě na ultrazvuku vyšlo, že je miminko větší o týden než by mělo být
Nicméně zatím je vše v pořádku, miminko na mě z ultrazvuku mávalo a máme novou fotečku - přidávám
Příští týden ve středu nás také čeká screening, tak jsem trošku nervózní.. Ale snad bude všechno v pořádku.
Spíte?
já od čtyř ne,klasika,..včera jsem si objednala tehu polštář,kéž by pomohl k lepšímu spánku ![]()
@simiren s prvním synem mi vycházely utz dobře,ale ve 30tt,kdy děti mívají kolem 1800g,ten můj měl 2100g
porodní váha 4100
![]()
@sonci82 Taky už mám, včera mi přišel
dnes se mi taky blbě spalo, ale to bude možná nervozitou. Dnes oznamujeme pritelovo rodině ![]()
Ahoj holky, přidávám se k vám, termin mam zatím 29.6.....momentálně mam uz třetí den navaly horka, zimnici a bolesti v krku, tak doufam, ze to nijak neovlivní fazolku.
@Dannylinka já si objednala takový ten do tvaru C,tak snad bude good. A nakonec jsem usnula a spala do osmi. Na oběd jedem k rodičům,máme velkooslavu a budem tam do zítra.
Ahoj holky, jak to máte s nevolnostma? Přešly vás ze dne na den nebo postupně? Mně je už tak 5 týdnů celý dny hrozně, do 12ti jsem jen ležela a měla co dělat dojít si na wc, ráno zvracení a děsný motáky hlavy a dnes ráno najednou nic, tak můžu doufat, že už je to pryč? ![]()
@CarmenHa nechci te zklamat,jeden den mi bylo super a druhý den se vše vrátilo ![]()
@mimka678 výborná nás vlasy je trojkombinace hořčík zinek vápník. To v těhu můžeš a vždy mi to vypadávání zastavilo a naopak ještě začaly podrůstat
TatarkaAn
Ahojky dekuji moc tva rada pomohla. Jelikoz mam doma 3 deti a kvuli bolesti jsem nemohla poradne fungovat tak jaem moc rada ze se mi ulevilo. Dekuji ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat