Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3077
23.11.18 14:05

@sonci82 taky jsem nic nedostala :think:

• načítám...
5447
23.11.18 14:15

@Dannylinka jo ale tablety Gravital za 550 mu podsouval :lol: já se nedám :)

• načítám...
malone.v
23.11.18 14:18

Cauky holky, tak jsem dnes byla na gyndě a prcek už má 7 cm :-) pěkně roste, srdce jako zvon a celou dobu kopal nohama a přetáčel se. Zatím ale nevím pohlaví, tak musím ještě počkat :-). V pondělí jdu na screening tak jsem zvědavá :-). Jinak už jsem si myslela, že nevolnosti jsou pryč a od včerejška je mi zase zle :-D. Tak snad je vám všem dobře a ať mimča pěkně rostou :-).

• Upravit
1204
23.11.18 16:27
@sonci82 píše:
@Dita0001 Jeee,já chci taky boxik ;) Nikdo mi nic nedal :( A tenkrat jsem ho dostala,ale to jsem nebydlela tady. Tak třeba se taky ještě dockam ;)

Překvapilo mě to. Já jsem už letos jednou těhotná byla, ale nedopadlo to. No a žádný box jsem nedostala. A teď jo. Je tam i nějaká registrace, že by pak měl být ještě jeden… Ale nezkoumala jsem to blíž…

• načítám...
243
23.11.18 16:39

@Dannylinka tady za tu nic doktorka nechtěla ,bohužel sem si řekla pozdě až když už sem se oblékala ,no trumpeta no sem byla nadšená jak tam prcek hejbe vším možným :srdce: :D

• načítám...
5331
23.11.18 18:20
@sonci82 píše:
@Dannylinka jo ale tablety Gravital za 550 mu podsouval :lol: já se nedám :)
:lol: :lol: :lol: jasně, nedej se
@Zuzu91 píše:
@Dannylinka tady za tu nic doktorka nechtěla ,bohužel sem si řekla pozdě až když už sem se oblékala ,no trumpeta no sem byla nadšená jak tam prcek hejbe vším možným :srdce: :D

To znám, taky se vždy soustředím nejvíc na prcka a pak přemýšlím, na co jsem zapomněla :lol:

• načítám...
110
23.11.18 18:23

Tak jsem dnes byla na odber krve na screening a od rana je mi blbe… V podstate cely den a kdyz jsem prisla z prace domu, tak jsem myslela, ze to fakt neustojim.
Zatim jsem zvracela jen jednou a to jsem 11tt. Blbe mi bylo na zacatku a ted to vypada, ze se to u i mne vraci :?

Tajit musim v praci zatim taky a trochu mi to vadi, protoze jinak si toho v nasem kanclu rikame dost. Jenze jsou drbny a fakt zatim nepotrebuju, aby to vedela pulka firmy. Verim, ze to dam a odhaleni prijde az v lednu, ale uvidime.

• načítám...
5447
23.11.18 20:23

Teďka nevím,zda ty krémy se řešily tady..Ale já si koupila z DMka nějaký jejich za 55 Kč a hezky voní a hezky se roztírá. Neříkám,že s ním mazu bříško každý den,ale spíš jak si vzpomenu. Strie jsem teda s prvním tehu neměla,coz jsem se divila a ničím se nemazala. Teď přeci jenom jsem krapet „větší“,tak snad nebudou ani teďka.

• načítám...
5447
23.11.18 20:24

Já odpoledne usnula asi na hoďku a pak jsem byla nemožná,myslela jsem si,že se ani nezvednu,bylo mi fakt divně. Pak přišel malej,pak manžel a jen jsme zašli do samosky a trošku to bylo lepší,ale nevím zda to není po té čočce k obědu ????????
Jinak hruška taky pomáhá ????????????

• načítám...
2034
23.11.18 20:34

U nás se dávají dárkové boxy až na poslední poradně než se začne chodit na monitory do nemocnice. Pak i v porodnici jsem dostala spoustu různých dárečků a vzorečků

• načítám...
413
23.11.18 23:37
@Michaela198 píše:
Holky a mate některá prcka, kterymu budou cca tri az se narodí mimi? Ja si porad rikam, jak to jako zmaknu, ale budu muset :lol:

U nás budou děti o 2roky a tříčtvrtě a strach z toho nemám vůbec, 3 letý už má rozumu dost a syn mi docela pomáhá už teď. Před rokem to vypadalo, že jsem těhotná, tak to jsem se bála, to je fakt, ale dvouletý je něco jinýho než 3 letý, oni z toho už maji docela rozum.

Jinak jsem taky na kontrole v pondělí dostala kufricek s vzorkama a složky na založení různých věcí po miminku. Ve středu mi volala sestra, že mám špatný výsledky na glukózu. Měla jsem přijít na lačno a já jsem si dala banán, aby mi nebylo špatně, tak to asi udělal on :lol: jo a nevíte, jestli je možný, že by mi bylo špatně po kyselině listové? :nevim:

• načítám...
malone.v
24.11.18 06:50

@CarmenHa to udelal urcite ten banan. Ja si beru vzdycky suchar nebo kus rohliku. Jinak myslim ze me bylo take spatne po kys. listove. Brala jsem ji ale jen par dni nez mi to bylo nedoporuceno. Ale blbe mi bylo potom stejne i bez ni. Pak se to na dva tydny uklidnilo a ted je mi blbe znovu.

• Upravit
3077
24.11.18 07:53

Holky a je to nějak dokázaný, že je po té listovce a spol fakt víc blbě? Já to taky potom přestala brát, nebo aspon obden… ale blbě mi bylo stejně :think:

• načítám...
malone.v
24.11.18 07:57

@jasna.s ja si myslim ze to dokazane neni, navic, kdyz nam po vysazeni bylo furt blbe tak si to asi jen myslime :-D :-D :-D me ji doktor nedoporucil kvuli pojivum co obsahuji ty tablety, tak jsem to vysadila proto. vlastne driv se nic takoveho ani nebralo a deti byly zdrave, s dcerou jsem ji taky nebrala. prijde mi ze ted se do clvoek furt cpou tablety. ale je to jen muj nazor :-)

• Upravit
2034
24.11.18 08:48

@Michaela198 když vše dobře dopadne, tak bude rozdíl 3,5 roku a strach, jak to zvládnu samozřejmě mám, ale ono se to nějak poddá. Když jsem si něco plánovala, tak to pak bylo vždycky jinak :mrgreen: ale jak už psaly holky, tak 3 letý už má větší rozum, tomu to víc vysvětlíš než dvouleťákovi. Sousedka má třeba 4 děti s rozdílem jednoho roku, myslím, že ještě nekončí :lol: a taky to zvládají

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100