Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2368
26.11.18 21:19
@iwinek píše:
@mimka678 neboj všechno určitě v pořádku bude :hug: člověk má takhle aspoň na co se těšit :palec: zda se, že nechutenství malinko ustupuje… Ale za to mě teď trápí hlava a delší stání není pro mě hned mám žaludek vzhůru nohama… A co ty trošičku lepší?

Dekuji moc za povzbudeni, jsi mila :hug: Ano, tesim se, uz ted jsem videla miminko mavat rucickama a nozickama, tak clovek hned zapomene na nevolnosti :* :srdce: Je to proste zazrak ;) Na bolest hlavy mi predpsal dr.Magnosolv a piju ho jen po pulke :) To je fajn, ze uz ustupuji nevolnosti, moje se me drzi dost :roll: :D Ale co nevydrzime pro miminka,ze?Hlavne at jsou zdrava a v poradku :hug: :srdce:

• načítám...
1152
26.11.18 21:41

@mimka678 jeee tak to ti teda závidím já ho vlastně zatím viděla jen takhle na obrázku. Musim si holt počkat do prosince :think: zázrak to teda opravdu je :andel: přesně tak co by pro ně člověk nepřetrpěl ;) a hlavně jednou musí být líp :dance:

• načítám...
2368
26.11.18 22:34
@iwinek píše:
@mimka678 jeee tak to ti teda závidím já ho vlastně zatím viděla jen takhle na obrázku. Musim si holt počkat do prosince :think: zázrak to teda opravdu je :andel: přesně tak co by pro ně člověk nepřetrpěl ;) a hlavně jednou musí být líp :dance:

Neboj, dockas se budes urcite stastna, kdyz uvidis sveho drobecka :hug: Zleti to, uvidis ;) :palec: Vydrzime vse, jen at je vse v poradku :hug: a bude i lip, to verim :srdce: ;)

• načítám...
121
26.11.18 22:50

Ahoj taky se přídávám :) teď v pátek jdu poprvé do gennetu na krev, budu 10tt. Pak jdu 6.12 na krev na středisko a tam rovnou i ke své doktorce na kontrolu. Docela se bojím, vůbec si nepřipadám těhotně :roll: není mi špatně, nic mě nebolí.. akorát teda spím více :D to je tak jediné.
Na mimčo jsme čekali 2,5 roku, tak bych ráda, kdyby vše proběhlo v pořádku :think:

• načítám...
12032
26.11.18 22:52
U me to je jak ktery den nekdy ok dalsi den bida.
Holky mate nektera ze si lehnete na zada do postele a nemuzete se otocit na bok, protoze vas boli kycle? 8o
@Michaela198 píše:
Holky co uz mate prcky, taky mate ted rychleji viditelnejsi brisko? Ja jsem v 10tt a s malou jsme byla porad plocha, i kdyz jsme vazila vic nez ted, ale ted uz mam pupik, ze to brzy neschovam.

Na me to lidi poznali uz v 9. Tydnu…

• načítám...
1152
27.11.18 06:59

@MelissaMuray ahojky vítej do klubu :hug: chápu tvé obavy, ale neboj všechno bude určitě v pořádku :palec: to vůbec není na škodu, že ti nic není naopak je to jen dobře. Užívej si to ;) každopádně dej pak vědět jak vše dopadlo a hlavně pozitivní myšlení :kytka: (jo já vím snadno se to říká hůř udělá :lol: )

• načítám...
1152
27.11.18 07:03

@mimka678 děkuji za povzbuzení si zlato :hug: :* člověku je hned líp, když to takhle může s někým řešit a sdílet… Si piš, že vydržíme nejsme žádný padavky :dance: doufám, že si brzo přečtu, že máš po nevolnost ;) :palec:

• načítám...
1152
27.11.18 07:09

@Lemur84 to otáčení jsem takhle měla až na konci prvního těhotenství, ale vůbec bych se nedivila, že tě to bolí už teď jak se všechno zvětšuje a připravuje. I pro tělo to začíná být větší zátěž. V tomhle stavu je holt všechno možné :think:

• načítám...
121
27.11.18 07:15

@iwinek Děkuji moc :) pak dám určitě hned vědět, snad bude vše ok :) ale hodně ženských mi už řikalo, že jim u prvního taky vůbec nic nebylo a mají zdravé děti :)

• načítám...
13012
27.11.18 08:51

@jasna.s no jo priznitz dnes dame vidíš a o kalobe jsem slyšela tak dnes koupím stejně tam musím neb mě také začalo škrábat v krku :(

• načítám...
13012
27.11.18 09:02

@Michaela198 no já měla sice 7 let pauzu,ale stejně si myslím, že roste rychleji, večer už mám tedy mega břich a zatáhnout nejde. Ráno to ještě jde, do kalhot elastických se ještě vlezu, ale rifle už nenosim v tech se už necítím dobře :(
Jinak mě je špatně tak od 6tydne, ale teď je to o to horší, že se právě přidali ty vůně a to je to šílenější

• načítám...
178
27.11.18 09:09

@Káťa19 děkuji všem holky, holt to asi nemělo být, a zůstanem s manželem u jednoho, znovu se mi tím procházet nechce.

• načítám...
Anonymní
27.11.18 09:16

Já jsem podle MS 13 + 4, ale doktor na předešlé kontrole podle ultrazvuku odhadoval, že je o týden mladší. Tak taky nevím v kterém vlastně jsem :nevim: . Do průkazky mi napsali termín porodu vypočítaný dle MS na 31.5… ale myslím tedy, že to bude začátkem června. Ted mě čeká 1. screening, tak se třeba dozvím něco víc.
 Gábina

• Upravit
2368
27.11.18 09:56
@iwinek píše:
@mimka678 děkuji za povzbuzení si zlato :hug: :* člověku je hned líp, když to takhle může s někým řešit a sdílet… Si piš, že vydržíme nejsme žádný padavky :dance: doufám, že si brzo přečtu, že máš po nevolnost ;) :palec:

Je to vzajemny a fakt je cloveku lip, ze na vse neni sam a ze se muze s nekym vypovidat i povzbudit, dekuji take ;) :hug: Nemam totiz s kym, jeste to nikdo nevi :roll: Chtela jsem to oznamit na svatky a koukam, ze mam bricho jako na konci 5 mesice :lol: A ted 7.12.na neterka oslavu, takze se budu muset vymlouvat, ze ani pripitek si nedam, no to bude mazec, kdyz ja uz ani kafe nepiju :lol: Budu ti moc drzet palecky, at mas vse v poradku a budu se tesit na hezke zpravy ;) Vzajemna podpora je neco uzasnyho, to clovek hned lip vse snasi ;) :hug: :srdce: A kdy to presne mas? ;)Kolikaty tyden jsi? ;) :hug:

• načítám...
2034
27.11.18 11:57

@iwinek děkuju moc, ono těch 14 dnů na screening uteče. Všem také přeji jen dobré zprávy

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100