Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@CarmenHa @Slunicko.R děkuji za odpovědi
máte pravdu za zavolání nic nedám aspoň nic neprošvihnu ![]()
@iwinek ahojky, já jsem byla včera odpo na screeningu, nejdřív jsem šla na krev a tak za 15 minut na utz ![]()
@GoldGirl take jsem byla dneska na kontrole a jsme stejne,pidle ms 9+6 a podle utz 9+3…tqky se tam prcek krasne hybal ????
@iwinek píše:
Holky chci se zeptat včera mi doktor dal žádanku na krev kvůli vývojový vadám. Měla jste ji některá? Úplně jsem se v té euforii zapomněla zeptat, jestli se na ni objednává nebo ji vzít jen sebou na screening a tam mi řeknou. Nemáte některá zkušenost nebo lepší info?
Já mám krev příští středu a toho 12.12. Screening. Měla jsem to tak i u syna
Zdravím vás dámy, tak i já se oficiálně přidávám. Jsem podle MS taky 9+6, podle utz před 2týdny 9+2. ![]()
@Slunicko.R píše:
Tak já jedu holky 3. Den na paralenech a kapkách proti kašli, cpu do sebe všechno možné, ale nic moc extra nezabírá . Lehly jsme s dcerou stejně… Tak mi nezbývá než doufat, že to bude i přes to vše v pořádku.. v prvním těhotenství jsem také lehla, a vše bylo v pořádku, tak snad…
Jak já ti rozumím. Já u prvního těhotenství měla snad jen týden rýmu, jinak nic a teď hned skoro od početí dutiny a 4 antibiotika. Strach mám taky, ale nic s tím neudělám. Jen věřit, že bude vše v pořádku. U tebe bych se nebála. Je to klasická chřipka, kterou má každý rok každá druhá těhule. Jen vypotit, vitamíny, odpočívá a zkus si udělat cibuli s cukrem. Ať jsi brzo fit. Mě teď dítko taky marodí. Ať už je jaro ![]()
@malone.v ahojky děkuji za odpověď
Podle toho jak si teď matně vzpomínám tak mi asi ani neříkali ať někam volám takže to asi budu mít podobně akorát první bude utz a pak až krev…
@Ppawlusha já si to právě už vůbec nepamatuji, ale jak si to tak probírám v hlavě tak to bylo asi všechno při jednom… No uvidím hůř než držkovou nedostanu
ale pořád ještě tam můžu zavolat ![]()
@iwinek píše:
@mimka678 pořád je tu šance, že ti to oznámení na svátky vyjde. Zimní bundy a mikiny toho hodně schovajítakový krásný Vánoční dárek
u nás to ví už snad všichni, budoucí babička mě vždycky předběhla
zatím pořád mám termín 20.6. je to podle ms takže čekám, že podle screeningu se to bude trošičku lišit…Podle kontroly je to dneska 10+4 což je 11tt ne?
No na nevim, ale uz ted jsem jak balon a rostu do vsech stran
Takze to poznali driv?Ja to maskuju jak to jde, no ty nevolnosti jsou des, musim se tvarit, ze jsem ok a pritom trpim jak pes
Tak muze se lisit podle screeningu, to uvidis
Dnes mam 10tt+6, cili taky 11tyden koncim a TP mam 19.6.zatim no dle UTZ jsem tri dni napred
Asi mi hrablo, ja dnes pekla uz zazvorky, pracny, medovnicky a kokosky
A uz mi pulku sezrali s navstevou ![]()
@Lemur84 mne kyčle chytly už třikrát,nejdřív jedna pak druhá a nakonec obě nohy, nejen večer,ale i ráno,nevěděla jsem,jak si sednout lehnout,stát…nejhorší bylo,kdyz jsem se musela prikleknout k dětem na obuti. Jak stará baba ![]()
@Slunicko.R teď v pondělí mi brali 3 zkumavky krve tak to bude asi ono… Tady je přímo napsáno na diagnostiku vývojových vad… No radši tam zavolám za optání člověk fakt nic nedá ![]()
@mimka678 taky si přijdu jako balón, hlavně teda večer… Ale když se tak na sebe dívám začíná to být trošičku vidět hlavně podbřišek se pěkně vyboulil
my to plánovali a všichni to věděli takže ono když pak člověk odmítne třeba pivo je všem okolo jasno
tak hlavně ať se utajení podaří
jeee teda tak to se teda teď stydím
já ještě s přípravami ani nezačala ![]()
@iwinek píše:
@mimka678 taky si přijdu jako balón, hlavně teda večer… Ale když se tak na sebe dívám začíná to být trošičku vidět hlavně podbřišek se pěkně vyboulilmy to plánovali a všichni to věděli takže ono když pak člověk odmítne třeba pivo je všem okolo jasno
tak hlavně ať se utajení podaří
jeee teda tak to se teda teď stydím
já ještě s přípravami ani nezačala
Pry prvni mimco moc nevyleze hned s briskem, ale to ja nevim, jen jsem slysela
Tak ono predse uz mame treti mesic a to uz pujde s briskem moc rychle
Ach tak, bo to je jasny, ze hned poznali, ze se vam to povedlo
Tak uvidim, co reknu na oslave o tyden neco
Jj, ja uz zacla s temi, ktere musi dyl odlezet, ale zrejme neodlezi, kdyz mi to uz preridili
Vubec to neres, nic ti neuteklo, mas casu na peceni, neboj ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat